Andreas2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Aρα θα την εσφαζες? Το θέμα είναι ότι δεν είμαι υπόχρεος να απαντήσω.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 4.6 δισεκατομμύρια χρόνια εξελικτικής ιστορίας. 5508 χρόνια και πολύ είναι, εντάξει; Το θέμα είναι ότι δεν είμαι υπόχρεος να απαντήσω. Αυτά τα μηνύματα σου θα γίνουν screenshots και θα προωθηθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος για μελέτη.
Andreas2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Θεός λέω είναι δίκαιος και ποτέ δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο. Αυτό με τον Αβραάμ και Ισαάκ ήταν κάτι άλλο.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Religion on the move:P Πιο μπροστά η ορθοδοξία, όντως..ε, ρε έτσι και ήταν το μπουσουλητό στους ολυμπιακούς...
zeniath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σε λίγο θα βαράω και εγώ καρύδες στην κεφάλα μου με αυτά που γράφετε... http://www.youtube.com/watch?v=do-OoNr6QDc
we_will_rise Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για μένα υπάρχουν 3 αντιλήψεις! Ή είσαι μουσουλμάνος, ή ασπάζεσαι οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, ή είσαι άθεος. Με εξαίρεση το πρώτο, -που για μένα είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών και τίποτα παραπάνω (με invisible, promising και senior members)- , οι άλλοι 2 δε βλέπω γιατί πρέπει να τσακώνονται... Ειρωνεύονται οι άθεοι τους θρησκόλητπους, λένε "άθεους" τους άθεους οι θρησκόληπτοι. Λες και είναι βρισιά το να πεις τον άλλον άθεο... Τι να πω, πραγματικά ώρες ώρες απορώ πως επιβίωσε το ανθρώπινο είδος.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 pure luck... 4
dimpa16 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για μένα υπάρχουν 3 αντιλήψεις! Ή είσαι μουσουλμάνος, ή ασπάζεσαι οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, ή είσαι άθεος. Με εξαίρεση το πρώτο, -που για μένα είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών και τίποτα παραπάνω (με invisible, promising και senior members)- , οι άλλοι 2 δε βλέπω γιατί πρέπει να τσακώνονται... Ειρωνεύονται οι άθεοι τους θρησκόλητπους, λένε "άθεους" τους άθεους οι θρησκόληπτοι. Λες και είναι βρισιά το να πεις τον άλλον άθεο... Τι να πω, πραγματικά ώρες ώρες απορώ πως επιβίωσε το ανθρώπινο είδος.. +1 Και να σου πω και το πιο ειρωνικό της υπόθεσης? Οι θρησκόληπτοι ρίχνουν ¨γαμοσταύριδα¨ άμα γίνουν τα νεύρα τους τσατάλια... ...και οι άθεοι,άμα τους τα φέρει η μοίρα και μπλέξουν με τίποτα αρώστιες,δικές τους ή αγαπημένων προσώπων,λένε ¨βόηθα Παναγιά μου¨
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απορια: Ας μου πει κάποιος γιατί οι περισσότεροι άθεοι σφού δεν πιστεύουν στο Θεό κάνουν τα εξής πράγματα. Παίρνουν μέρος σε μεγάλες γιορτές όπως Χριστούγεννα και Πάσχα Παίρνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα Γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή Έχουν χριστιανικό όνομα Όταν δουν τα σκούρα λένε βοήθεια παναγία μου-χριστέ μου.
dimpa16 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απορια: Ας μου πει κάποιος γιατί οι περισσότεροι άθεοι σφού δεν πιστεύουν στο Θεό κάνουν τα εξής πράγματα. Παίρνουν μέρος σε μεγάλες γιορτές όπως Χριστούγεννα και Πάσχα Παίρνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα Γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή Έχουν χριστιανικό όνομα Όταν δουν τα σκούρα λένε βοήθεια παναγία μου-χριστέ μου. Και που να δεις κάτι εγκλήματα που έχουν γίνει από ¨πιστούς¨... `Αστα μάγκα μου,πάμε κατά διαόλου...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και που να δεις κάτι εγκλήματα που έχουν γίνει από ¨πιστούς¨... `Αστα μάγκα μου,πάμε κατά διαόλου... Αυτοί μπορούν να θεωρηθούν πιστοί που παρέβησαν κάποια πράγματα οι άλλοι τι είναι ? A ξέχασα επίσης να πω ενώ μου το παίζεται προοδευτική άμα δείτε κανέναν ομοφυλόφιλο του ρίχνετε τρελό κράξιμο.
Cossutius. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απορια: Ας μου πει κάποιος γιατί οι περισσότεροι άθεοι σφού δεν πιστεύουν στο Θεό κάνουν τα εξής πράγματα. Παίρνουν μέρος σε μεγάλες γιορτές όπως Χριστούγεννα και Πάσχα Παίρνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα Γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή Έχουν χριστιανικό όνομα Όταν δουν τα σκούρα λένε βοήθεια παναγία μου-χριστέ μου. 1. Για τον χαβαλέ και το φαί 2. Είναι υποχρεωμένοι 3.Eπίσης έχει χαβαλέ 4.Τους το έδωσαν και ειναι μπελάς να το αλλάξουν. 5. Στερεότυπο. Θα μπορουσες να ρωτήσεις και γιατί κάνουν θρησκευτικούς γάμους με 10 πολυέλαιους και τα σκάνε και στον Παπά όλο χαμόγελο, αλλά εκει θα σου πουν οτι το κάνουν σεβόμενοι τις πεποιθήσεις του έτερον ήμισυ, Φυσικά και εσύ θα τους πεις, οτι αυτό μπορείς να το κάνεις και σε ένα εκκλησάκι, αλλά θα σου πουν οτι δε πληρώνουν αυτοί αλλά ο μπαμπάς της νύφης/γαμπρου και έχει χαβαλέ. Όπως και να το κάνουμε το θέμα πίστης παραμένει προσωπικό θέμα. Υπάρχουν μεγάλοι επιστήμονες που αποδέχονται τον Θεό και άλλοι που δε το κάνουν. Ακόμα και ο Stephen Hawking αποδέχεται την ύπαρξή του , άσχετα αν αρνείται πως ευθύνεται για τη δημιουργία του σύμπαντος. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απορια: Ας μου πει κάποιος γιατί οι περισσότεροι άθεοι σφού δεν πιστεύουν στο Θεό κάνουν τα εξής πράγματα. Παίρνουν μέρος σε μεγάλες γιορτές όπως Χριστούγεννα και Πάσχα Παίρνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα Γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή Έχουν χριστιανικό όνομα Όταν δουν τα σκούρα λένε βοήθεια παναγία μου-χριστέ μου. Παιρνουν μερος ως προς τι? Το να τρως αρνακι και μελομακαρονα ειναι εθιμο. Δεν θα απολογηθουμε για αυτο. Επισης για το οτι καθονται σε αυτες τις αργιες, κλαιν. Αυτο εχει να κανει με την δουλεια σου. Υπαρχουν χριστιανοι που ειναι σερβιτοροι και δουλευουν και αθεοι υπαλληλοι που η εταιρια κλεινει αναγκαστικα. Το δωρο επισης δεν εχει να κανει με την θρησκεια. Δεν στο δινει η εκκλησια. Αμα σου δωσει εσενα λεφτα ενας αθεος ας πουμε, να μην τα παρεις. Εξαρταται τι εννοεις γιορταζουν. Δεν βγαινω εξω να κερασω ή να πιω για την γιορτη μου εδω και χρονια. Αν με παρουν τηλεφωνο για χρονια πολλα λεω ευχαριστω γιατι δεν ειμαι κοπανος να αρχισω τις θεωριες μου στην θεια μου πχ. Επισης αν σκασει κανα δωρακι θα ειναι απο καποιος εξω του στενου μου κυκλου, θα πω παλι ευχαριστω και θα τον εχω υποψη μου στην γιορτη του. Επισης λεω χρονια πολλα σε συγγενεις και φιλους που γουσταρου...επειδη γουσταρουν! Το χριστιανικο ονομα ειναι απο τις μεγαλυτερες ηλιθιοτητες στο οπλοστασιο σας. Δηλαδη τι να κανω? Να αλλαξω το ονομα του παππου μου επειδη τυχαινει να το εχει καποιος αγιος? Τοσο κομπλεξ? Μπα... Επισης θα ηθελα να μαθω αν με την λογικη σου οσοι εχουν καποιο αρχαιοελληνικο ονομα θεωρουνται χριστιανοι ή οχι? Και γιατι η εκκλησια δεχεται να βαφτισει ενα βρεφος Ηρακλη? Μμμμμ? Εσεις γιατι οταν πανε να σας τρακαρουν βριζετε τα θεια? Ναι ξερω εσυ δεν το κανεις θα μου πεις, αλλα η πλειοψηφια το κανει. 1
Cossutius. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εσεις γιατι οταν πανε να σας τρακαρουν βριζετε τα θεια? Διότι μεταξύ πιστών είναι προσβλητικο βρε Aν εσένα σου βρισουν την Μπαναιαν σου, σκασιλάρα σου, τον πιστό όμως θα τον πονέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα