REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι ειμαστε ανθρωποι και εχουμε αδυναμιες δεν ειναι λογικο? Αφου ξερεις οτι εχεις αδυναμιες και τις αναγνωριζεις, διορθωσε τις. Μιλαμε για το ΜΟ παντα αρα εσυ αν δουλεψεις δεν θα φας Ε? Εννωειτε οτι μιλαω για τι γεννα δεν μπορουν ολοι να κανουν επισκληριδιο και φυσικα υπαρχουν και παρενεργιες αλλα πιστευω καταλαβες τι θελω να πω ακομα και αναισθητικο να παρεις θα εχει αυτο το ενοχλητικο μουδιασμα. Ξαναλεω οτι δεν χρειαζομαι πονο για να ξεχωρισω την ευτυχια Ειναι μεγαλη κουβεντα δεν ξερεις αν ζουσε αν θα ηταν καλυτερα αλλα και παλι υπαρχει η θετικη πλευρα ξερεις το χαμογελο του παιδιου φτιακτηκε λογω του θανατου του μικρου Ανδρεα. Δεν υπαρχει θετικη πλευρα στον θανατο. Ρωτα τους γονεις του μικρου Αντρεα αν θα προτιμουσαν το παιδι τους ζωντανο. Ετσι και η θρησκεια αλλαζει βλεπει τα λαθη της και τα διορθωνει, σε γενικες γραμμες ομως δικιο ειχαν οι γονοις σου πχ που σου ελεγαν να πας σχολειο και δεν ηθελες. Απο την στιγμη που αλλαζει βασικες της διδαχες, χανει καθε ειδους αξιοπιστια και για τα υπολοιπα. Μανα και πατερας δεν ειναι μονο αυτος που σε γενα τα ορφανα φυσικα και μπορουν να βρουν ενα δασκαλο ή ενα φιλο που να τους σταθει σαν οικογενια. Καποιον αλλον τροπο ζωης δηλαδη. Ερχεσαι στα λογια μου. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι τελειως οπως οι περισσοτεροι Αν δεν δουλεψω δεν θα φαω εκτος αν βρεθει καποιος να μου δωσει πχ η εκκλησια Αν δεν γνωρισεις το κακο δεν μπορεις να αναγνωρισεις το καλο αυτο ισχυει defacto Πιθανοτατα να θελαν το παιδι τους αλλα ισως και οχι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι ποι ειναι μεγαλοψυχοι οπως αυτοι που κανουν δωρεες οργανων (παλι απο το κακο βγηκε καλο) Η βασικη της διδαχη δεν εχει αλαξει ειναι και θα μινει παντα ιδια, αγαπα τον συναθρωπο σου και μην θες το κακο του. Και φυσικα υπαρχει και αλλος δρομος ο θεος θα σε κρηνει ο προτιστος αν εισαι καλος ανθρωπος ασχετα αν εισαι αθεος.
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω αλλα δεν ειμαι τελειως οπως οι περισσοτεροι Προσπαθησε κι αλλο. Και οι περισσοτεροι δεν ειναι τελειοι. Αν δεν δουλεψω δεν θα φαω εκτος αν βρεθει καποιος να μου δωσει πχ η εκκλησια Δεν σου δινει η εκκλησια. Σου δινουν αυτοι που δινουν στην εκκλησια. Εχει διαφορα. Και εχω δωσει μεχρι και εγω τροφιμα σε εκκλησια Αν δεν γνωρισεις το κακο δεν μπορεις να αναγνωρισεις το καλο αυτο ισχυει defacto Δεν μπορεις να επαναλαμβανεις το ιδιο που ειπες πριν, με ενα "de facto" και να νομιζεις οτι κατι εκανες. Δικαιολογησε την αποψη σου. Τα "de facto" χωρις αποδειξεις δεν ειναι επιχειρημα οταν μιλας με αθεους. Πιθανοτατα να θελαν το παιδι τους αλλα ισως και οχι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι ποι ειναι μεγαλοψυχοι οπως αυτοι που κανουν δωρεες οργανων (παλι απο το κακο βγηκε καλο) Δωρεα κανουν αφου πεθανει. Δεν υπαρχει μανα χωρις ψυχολογικα προβληματα που προτιμα να δει το παιδι της να πεθαινει. Οσο για τους δωρητες οργανων παλι, ατοπο. Πεθαινει ενας για να ζησει καποιος αλλος που θα πεθαινε αν δεν ειχε πεθανει ο πρωτος. Η βασικη της διδαχη δεν εχει αλλα ειναι και α μινει παντα το αγαπα τον συναθρωπο σου και μην θες το κακο του. Αρα ολοι αυτοι οι χριστιανοταλιμπαν που απειλουσαν και ζηταγαν το κακο του Παστιτσιου δεν ειναι αληθινοι χριστιανοι. Και φυσικα υπαρχει και αλλος δρομος ο θεος θα σε κρηνει ο προτιστος αν εισαι καλος ανθρωπος ασχετα αν εισαι αθεος. Χαιρομαι που αυτο τουλαχιστον το δεχεσαι. Γιατι υπαρχει και η αποψη οτι αμα δεν πιστευεις το πουλο, ακομα και καλος ανθρωπος να εισαι.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω αλλα δεν ειμαι τελειως οπως οι περισσοτεροι Προσπαθησε κι αλλο. Και οι περισσοτεροι δεν ειναι τελειοι. Αν δεν δουλεψω δεν θα φαω εκτος αν βρεθει καποιος να μου δωσει πχ η εκκλησια Δεν σου δινει η εκκλησια. Σου δινουν αυτοι που δινουν στην εκκλησια. Εχει διαφορα. Και εχω δωσει μεχρι και εγω τροφιμα σε εκκλησια Αν δεν γνωρισεις το κακο δεν μπορεις να αναγνωρισεις το καλο αυτο ισχυει defacto Δεν μπορεις να επαναλαμβανεις το ιδιο που ειπες πριν, με ενα "de facto" και να νομιζεις οτι κατι εκανες. Δικαιολογησε την αποψη σου. Τα "de facto" χωρις αποδειξεις δεν ειναι επιχειρημα οταν μιλας με αθεους. Πιθανοτατα να θελαν το παιδι τους αλλα ισως και οχι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι ποι ειναι μεγαλοψυχοι οπως αυτοι που κανουν δωρεες οργανων (παλι απο το κακο βγηκε καλο) Δωρεα κανουν αφου πεθανει. Δεν υπαρχει μανα χωρις ψυχολογικα προβληματα που προτιμα να δει το παιδι της να πεθαινει. Οσο για τους δωρητες οργανων παλι, ατοπο. Πεθαινει ενας για να ζησει καποιος αλλος που θα πεθαινε αν δεν ειχε πεθανει ο πρωτος. Η βασικη της διδαχη δεν εχει αλλα ειναι και α μινει παντα το αγαπα τον συναθρωπο σου και μην θες το κακο του. Αρα ολοι αυτοι οι χριστιανοταλιμπαν που απειλουσαν και ζηταγαν το κακο του Παστιτσιου δεν ειναι αληθινοι χριστιανοι. Και φυσικα υπαρχει και αλλος δρομος ο θεος θα σε κρηνει ο προτιστος αν εισαι καλος ανθρωπος ασχετα αν εισαι αθεος. Χαιρομαι που αυτο τουλαχιστον το δεχεσαι. Γιατι υπαρχει και η αποψη οτι αμα δεν πιστευεις το πουλο, ακομα και καλος ανθρωπος να εισαι. Εννωειτε οτι θα το κανω Δικιο εχεις αλλα πολλοι το κανουν γιατι πιστευουν στο θεο αλλοι ειναι απλα καλη ανθρωποι το αποτελεσμα ειναι οτι αν δεν υπηρχε η εκκλησια πολλοι θα ειχαν προβλημα. Δεν υπαρχει πως να στο δωσω να το καταλαβεις αμα δεν ειχα δει παιδακια να πεινανε δεν θα ειχα εκτημισει οτι εχω και τρωω, αν δεν ειχα δει τι κανει ο πολεμος δεν θα ειχα εκτιμησει την ειρηνη, αν δεν ειχα περασει δυσκολες καταστασεις δεν θα εκτιμουσα τη πραγματικη φιλια. Φυσικα αλλα αυτος ο ανθρωπος καταλαβαινει γιατι εγυνε και οτι μπορει να προσφερει, πεθαινει ενας αλλα σωζονται πολλοι και ακομα περισσοτεροι βλεπουν με καλο ματι τη δωρεα οργανων. Εννωειτε πως οχι αλλο να θες να τιμωρηθει ποινικα και αλλο να θες το κακο του η βια ειναι κατακρηταια το εχουμε πει πολλες φορες. Εννωειτε οτι χαιρομαι αλλιως δεν θα σου μιλουσα τωρα και θα σου ελεγα θα καεις στην κολαση
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Με ολα οσα ειπες μονο με αυτα τα 2 εχω προβλημα πλεον. Με τα υπολοιπα φτασαμε σε μια μεση λυση που μας επιτρεπει να συνυπαρξουμε αρμονικα. Δεν υπαρχει πως να στο δωσω να το καταλαβεις αμα δεν ειχα δει παιδακια να πεινανε δεν θα ειχα εκτημισει οτι εχω και τρωω, αν δεν ειχα δει τι κανει ο πολεμος δεν θα ειχα εκτιμησει την ειρηνη, αν δεν ειχα περασει δυσκολες καταστασεις δεν θα εκτιμουσα τη πραγματικη φιλια. Φυσικα αλλα αυτος ο ανθρωπος καταλαβαινει γιατι εγυνε και οτι μπορει να προσφερει, πεθαινει ενας αλλα σωζονται πολλοι και ακομα περισσοτεροι βλεπουν με καλο ματι τη δωρεα οργανων. Λοιπον σε οτι αφορα στο πρωτο, ειναι η θεωρια του Γινγκ και του Γιανγκ. Δεν μπορει να υπαρχει καλο χωρις κακο κτλ. Αυτο χρησιμευει για να ξεχωρισουμε τις εννοιες αυτες. Δηλαδη αν δεν υπηρχε κακο, δεν θα ξεραμε τι ειναι το καλο. Στην ουσια μου εδωσες εναν ορισμο μιας φιλοσοφικης θεωριας. Και εκει μπαινει η απορια μου και η παντοδυναμια του θεου. Γιατι να δημιουργησει ενα κοσμο με κακο, αρρωστιες και αδικους θανατους, ενω θα μπορουσε απλα να τα εξαφανισει και να ζουμε μια χαρα χωρις να ξερουμε αυτες τις εννοιες? Με αλλα λογια δεν μου δικαιολογησες τον λογο που ο θεος θελει να τα ξεχωριζουμε. Τι κερδιζει ο ανθρωπος απο αυτο? Τωρα για το παραδειγμα με τις δωρεες οργανων. Οντως ο θανατος ενος αδικοχαμενου μπορει να βοηθησει περισσοτερους απο εναν συνανθρωπους του. Δυο προβληματακια με αυτο ομως. - Δεν θα χρειαζοταν να βοηθησει αν δεν εδινε ο θεος την αρρωστια στους αλλους. - Σε ολη μας την ιστορια, μονο τα τελευταια χρονια ειναι εφικτες οι μεταμοσχευσεις, και μαλιστα οχι απο ολους τους αδικους θανατους. Βλεπε αids, καρκινο και γενικοτερα θανατους απο παθησεις που προσβαλουν ολα τα οργανα, κανοντας τα ακαταλληλα για μεταμοσχευση. Το "αστειο" ειναι οτι εχω την αισθηση πως οι περισσοτερες μεταμοσχευσεις γινονται απο ατομα που σκοτωθηκαν σε ατυχηματα, τα οποια κατα καποιο τροπο ευθυνη φερει ο ανθρωπος και οχι ο θεος. Ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Με ολα οσα ειπες μονο με αυτα τα 2 εχω προβλημα πλεον. Με τα υπολοιπα φτασαμε σε μια μεση λυση που μας επιτρεπει να συνυπαρξουμε αρμονικα. Δεν υπαρχει πως να στο δωσω να το καταλαβεις αμα δεν ειχα δει παιδακια να πεινανε δεν θα ειχα εκτημισει οτι εχω και τρωω, αν δεν ειχα δει τι κανει ο πολεμος δεν θα ειχα εκτιμησει την ειρηνη, αν δεν ειχα περασει δυσκολες καταστασεις δεν θα εκτιμουσα τη πραγματικη φιλια. Φυσικα αλλα αυτος ο ανθρωπος καταλαβαινει γιατι εγυνε και οτι μπορει να προσφερει, πεθαινει ενας αλλα σωζονται πολλοι και ακομα περισσοτεροι βλεπουν με καλο ματι τη δωρεα οργανων. Λοιπον σε οτι αφορα στο πρωτο, ειναι η θεωρια του Γινγκ και του Γιανγκ. Δεν μπορει να υπαρχει καλο χωρις κακο κτλ. Αυτο χρησιμευει για να ξεχωρισουμε τις εννοιες αυτες. Δηλαδη αν δεν υπηρχε κακο, δεν θα ξεραμε τι ειναι το καλο. Στην ουσια μου εδωσες εναν ορισμο μιας φιλοσοφικης θεωριας. Και εκει μπαινει η απορια μου και η παντοδυναμια του θεου. Γιατι να δημιουργησει ενα κοσμο με κακο, αρρωστιες και αδικους θανατους, ενω θα μπορουσε απλα να τα εξαφανισει και να ζουμε μια χαρα χωρις να ξερουμε αυτες τις εννοιες? Με αλλα λογια δεν μου δικαιολογησες τον λογο που ο θεος θελει να τα ξεχωριζουμε. Τι κερδιζει ο ανθρωπος απο αυτο? Τωρα για το παραδειγμα με τις δωρεες οργανων. Οντως ο θανατος ενος αδικοχαμενου μπορει να βοηθησει περισσοτερους απο εναν συνανθρωπους του. Δυο προβληματακια με αυτο ομως. - Δεν θα χρειαζοταν να βοηθησει αν δεν εδινε ο θεος την αρρωστια στους αλλους. - Σε ολη μας την ιστορια, μονο τα τελευταια χρονια ειναι εφικτες οι μεταμοσχευσεις, και μαλιστα οχι απο ολους τους αδικους θανατους. Βλεπε αids, καρκινο και γενικοτερα θανατους απο παθησεις που προσβαλουν ολα τα οργανα, κανοντας τα ακαταλληλα για μεταμοσχευση. Το "αστειο" ειναι οτι εχω την αισθηση πως οι περισσοτερες μεταμοσχευσεις γινονται απο ατομα που σκοτωθηκαν σε ατυχηματα, τα οποια κατα καποιο τροπο ευθυνη φερει ο ανθρωπος και οχι ο θεος. Ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα. Γιατι υπηρχε ποτε περιπτωση να μην ζησουμε αρμονικα το πολυ πολυ να κραζαμε ο ενας τον αλλων αιωνιος Το οτι υπαρχει θεος δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει το αντιθετο του δηλαδη το κακο. Ειναι πολυ αδικο να χανονται ζωες δεν διαφωνω και πολλες φορες ισως αδικα αλλα δεν μπορω να στα εξηγησω ολα οπως και εσυ δεν μπορεις να μου πει γιατι χαθηκαν οι δεινοσαυροι
REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Όρεξη που την έχετε. Απο ορεξη αλλο τιποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Και εκει μπαινει η απορια μου και η παντοδυναμια του θεου. Γιατι να δημιουργησει ενα κοσμο με κακο, αρρωστιες και αδικους θανατους, ενω θα μπορουσε απλα να τα εξαφανισει και να ζουμε μια χαρα χωρις να ξερουμε αυτες τις εννοιες?
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως ο REDODIN7 τα πήγε μια χαρά στη συγκεκριμένη κουβέντα. Δυσλεκτικός ο άνθρωπος και ολομόναχος να υπερασπίσει τις απόψεις τους σε 10 διαφορετικών ατόμων. Και εκει μπαινει η απορια μου και η παντοδυναμια του θεου. Γιατι να δημιουργησει ενα κοσμο με κακο, αρρωστιες και αδικους θανατους, ενω θα μπορουσε απλα να τα εξαφανισει και να ζουμε μια χαρα χωρις να ξερουμε αυτες τις εννοιες? Ελεύθερη βουληση εδωσε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα δεν είναι η πίστη του άλλου. Εννοείτε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Το πρόβλημα έρχεται στην προσπάθεια των πιστών να αξιώσουν τα όσα πιστεύουν ως αληθή. Θα τελείωνε ΑΜΕΣΑ εάν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ θρησκόληπτος έλεγε πως "Είναι δεν είναι αλήθεια, εμένα δεν με νοιάζει γιατί τα πιστεύω". Σε αυτό δεν χωράει κανενός είδους αντιπαράθεση. Όταν όμως έρχονται διάφοροι θρησκόληπτοι και προσπαθούν να αποδείξουν ως αλήθεια τα παραμύθια που πιστεύουν, τότε χωράει και παρά-χωράει αντιπαράθεση. Ας δούνε επιτέλους οι θρησκόληπτοι την πραγματικότητα και ας πούνε ότι δεν τους νοιάζει εάν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που πιστεύουν, γιατί ΑΠΛΑ εκείνοι τα πιστεύουν και αυτό δεν αλλάζει. Τότε, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως, οι περισσότεροι θα είναι μαζί τους. Το κάνουν όμως; Πάντως ο REDODIN7 τα πήγε μια χαρά στη συγκεκριμένη κουβέντα. Δυσλεκτικός ο άνθρωπος και ολομόναχος να υπερασπίσει τις απόψεις τους σε 10 διαφορετικών ατόμων. Δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιο; Η δυσλεξία είναι συνώνυμη της διανοητικής αδυναμίας; Πραγματικά δεν ξέρω. Εάν δεν είναι, τότε γιατί δεν παραπονιούνται οι υπέρμαχοι του "αντί ρατσισμού" για τέτοια σχόλια; Εάν είναι, τότε γιατί να εκληφθούν ως βάσιμα τα όσα λέει κάποιος με αυτή την αδυναμία; 1
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι δεν είναι αλήθεια, εμένα δεν με νοιάζει γιατί τα πιστεύω" Ουσιαστικά αυτό έγραψα νωρίτερα, αλλά κατηγορήθηκα ως αιρετικός. Οπως καταλαβαίνεις μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καμία γαλήνη για όποιον απλά πιστεύει στον Θεό και την διδασκαλία του Τζιζας αλλά όχι στις χαζομάρες των Παπάδων... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ουσιαστικά αυτό έγραψα νωρίτερα, αλλά κατηγορήθηκα ως αιρετικός. Οπως καταλαβαίνεις μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καμία γαλήνη για όποιον απλά πιστεύει στον Θεό και την διδασκαλία του Τζιζας αλλά όχι στις χαζομάρες των Παπάδων... Νομίζω παρερμηνεύεις αυτά που λέω. Δεν είναι το θέμα που πιστεύει ο καθένας. Το θέμα είναι αφενός να μην αξιώνει να γίνουν δεχτά ως αληθινά αυτά που πιστεύει και αφετέρου να παραδέχεται πως δεν το νοιάζει εάν είναι αληθινά ή όχι. Από εκεί ξεκινάν οι αντιπαραθέσεις και όχι από το πού πιστεύει ο καθένας.
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιο; Η δυσλεξία είναι συνώνυμη της διανοητικής αδυναμίας; Πραγματικά δεν ξέρω. Οχι αλλά επειδή υπήρξαν κοροιδευτικα σχόλια σε οτι αφορά την ορθογραφία του (γνωστός ξεπερασμένος τροπος να υπερασπισεις μια χαμένη επιχειρηματολογία) το έθιξα και δευτερον οτι όντως ήταν μόνος εναντιων πολλών με αντίθετες απόψεις. Εγω του βγάζω το καπέλο, άσχετα αν διαφωνω στο 70% οσων γράφει. Δεν είναι το θέμα που πιστεύει ο καθένας. Το θέμα είναι αφενός να μην αξιώνει να γίνουν δεχτά ως αληθινά αυτά που πιστεύει και αφετέρου να παραδέχεται πως δεν το νοιάζει εάν είναι αληθινά ή όχι. Το θεμα ειναι αν συμβαίνει το ιδιο και σε αυτούς που δεν πιστεύουν κάπου. Γιατι τέτοιες κουβέντες συνηθως ξεκινάνε ως: -Δηλαδη πιστεύεις στο Θεο? -Ναι - Και που ηταν αυτός όταν σφάζανε τα παιδάκια (κάπου?) Αρα δεν υπάρχει.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι αν συμβαίνει το ιδιο και σε αυτούς που δεν πιστεύουν κάπου. Γιατι τέτοιες κουβέντες συνηθως ξεκινάνε ως: -Δηλαδη πιστεύεις στο Θεο? -Ναι - Και που ηταν αυτός όταν σφάζανε τα παιδάκια (κάπου?) Αρα δεν υπάρχει. Δηλαδή; Δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις. Θα μπορούσες να το αναπτύξεις λίγο;
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι ρε. Εγραψες οτι "το θέμα δεν ειναι που πιστεύει ο καθένας. Το θέμα είναι αφενός να μην αξιώνει να γίνουν δεχτά ως αληθινά αυτά που πιστεύει και αφετέρου να παραδέχεται πως δεν το νοιάζει εάν είναι αληθινά ή όχι." Αυτό πρέπει να ισχύει και στις 2 πλευρές. Είτε πιστεύεις, είτε όχι. Όλοι ξέρουμε πως οι "θρήσκοι", ειναι αρκετά πορωμένοι. Εγω πιστεύω οτι το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχυει και σε μεγάλο βαθμό άθεων. Αν εσύ ως άθεος πιστεύεις οτι δεν υπάρχει, ότι και να γίνει, ότι και να πεις, όσο και να εμένεις δε μπορεις να αξιώνεις να γίνει απο εμένα δεκτό αυτό, διότι όπως εγω δε μπορω να σου αποδείξω οτι υπάρχει, το ίδιο ισχύει και για σένα. Δε μπορεις να μου αποδείξεις οτι δεν υπάρχει. Και αυτό το τελευταίο θα ισχυει όσο υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με τη προέλευση της ζωής, του σύμπαντος, όλων αυτων των "τυχαίων" γεγονότων που κάνουν ακόμα και μεγάλους επιστήμονες, να μην απορίπτους την ύπαρξη του Θεού. Ελπίζω να σε κάλυψα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα