Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ακυρωσουμε το θεμα μεχρι να βρουμε τα βιβλια του τοτε? :P

χαζέ :P

Το θεμα έχει σχέση με τον Ισλαμισμό. Εμείς είμαστε offtopic ¨Π

Δημοσ.

Να ακυρωσουμε το θεμα μεχρι να βρουμε τα βιβλια του τοτε? :P

Μου παραθετεις ενα αψυχο κειμενο σου παραθετω βιντεο με ντοκουμεντα!

nuff said ;)

Δημοσ.

Μου παραθετεις ενα αψυχο κειμενο σου παραθετω βιντεο με ντοκουμεντα!

nuff said ;)

Εσύ τώρα που σκάλωσες σε αυτό; Διαφωνείς δηλαδή ότι όλες οι θρησκείες γράφουν τα ίδια πράγματα;

Δημοσ.

Στο αψυχο κειμενο πιστευεις γιαλαντζι χριστιανε.

Μπορει να ειμαι γιαλαντσι χρηστιανος αλλα δεν εχω σκοτωσει ουτε κανει αυτα που κανουν οι μουσουλμανοι οπως και οι πλειονοτητα των χριστιανων!

Ξεκολα λιγο λοιπον γιατι μου φαινεται αντι για αθεος εισαι πιο πολυ αντιχριστιανος.

Εσύ τώρα που σκάλωσες σε αυτό; Διαφωνείς δηλαδή ότι όλες οι θρησκείες γράφουν τα ίδια πράγματα;

Οχι ολες οι θρυσκιες δεν γραφουν τα ιδια πραγματα, η ισοπεδωσει δεν βοηθεαι πουθενα.
Δημοσ.

Ο άλλος σου δίνει κείμενα για να το ψάξεις το θεματάκι και απαντάς σαν ταλιμπάν. Ε τι να πω.

Δημοσ.
Που να εβαζα απο παλαια διαθηκη δηλαδη...

Τότε θα ήσουν αλληγορικός ρε, δεν θα σε έπαιρνε σοβαρά.;ρ

Δημοσ.

Mην μπερδεύεσαι. Αλλο τι είπε ο Τζιζας, άλλο πως τα μετέφρασε ο Παυλάρας.

Και δηλαδή πώς τα πε ο τζήζας.

Και στην τελική, ξέρει να ανασταίνεται αλλά όχι να γράφει. Τι μικροαστικές θεότητες της λαχαναγοράς στις 2 είναφτές.

Δημοσ.

Ο άλλος σου δίνει κείμενα για να το ψάξεις το θεματάκι και απαντάς σαν ταλιμπάν. Ε τι να πω.

Δεν είμαι ταλιμπάν αλλα κουράστηκα φιλε μου το θέμα είναι για τον ισλαμισμό και μια εβδομάδα τώρα σχεδόν έχει γίνει για το χριστιανισμό.

Ανεβάζουμε συνεχώς τέτοια βίντεο και συνεχίζεται, λέμε και ξαναλέμε ότι και ο χριστιανισμός έχει τα στραβά του αλλα δεν είναι σαν το islam και συνεχίζεται.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλάμε για τα στραβά του χριαστιανισμου που είναι αρκετά αλλα ρε γαμώτο ας παραδεκτειτε επιτελους ότι δεν έχει τα χαλια του μουσουλμανισμού δεν είναι κακό.

Που να εβαζα απο παλαια διαθηκη δηλαδη...

Είπαμε εκατό φορες ότι κάποια είναι παραμυθάκια και κάποια αλλα είναι επηρεασμένα από την εποχή που είχε εντελώς διαφορετική αντίληψη.

Η διαφορα είναι ότι και το κοράνι λέει τα ίδια και χειρότερα και ακόμα χειρότερα οι μουσουλμάνοι είναι πιο φανατικοί.

Αυτό όμως δεν το σχολιάζεις και το παίρνεις μονόπατα, αυτό λέγεται αντικειμενική άποψη ?

Για αυτό σου λέω μήπως τελικά δεν είσαι άθεος αλλα "αντιχριστιανος" ?

Δημοσ.

Και δηλαδή πώς τα πε ο τζήζας.

Γαμάτα τα είπε. Είπαμε ήταν πολύ κουλ άτομο ι.:P

Αν το έθεσες σαν επιχείρημα το παραβλέπω γιατί και ο τάδε μέγας άθεος, μου λέει οτι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά επίσης δε μπορει να μου εξηγήσει και τίποτα από τα γνωστά αναπάντητα ερωτήματα.

Σορρυ αλλά πέφτει απίστευτο γέλιο όταν γίνονται τέτοιες κουβέντες και η κατάληξη ειναι πάντα "το οτι δεν υπάρχει απάντηση για το τάδε ερώτημα δεν σημαίνει ότι υπάρχει και Θεός".

Πολύ σωστά. Επίσης "το οτι δε μπορώ να σου αποδείξω οτι υπάρχει ο Θεός δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει".

Και πάμε πάλι απ την αρχη να παίζουμε τη κολοκυθιά και να κάνουμε κύκλους. Δεν βγαίνει νόημα ούτε θα βγει ποτέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...