Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ειχατε την ιδια ηλικια με αυτα τα μαλακισμενα κανατε τα ιδια. Ξερεις η εξελιξη σχεδον σε ολους τους τομεις δεν ειναι ιδια. Ναι μπορει να βρουμε ιδιες ιδεες σε διαφορετικα μερη στον πλανητη που δεν ειχανε επαφη αλλα ειναι εξαιρεση

Ελα μην λες τα αυτονοητα τωρα...

Οπως ειπα και στον απο πανω κοιταμε το τωρα και κανουμε συγκριση στο τωρα ειναι ακυρο να κανουμε συγκριση το τι γυνοταν τοτε ετσι απαξιωνεις ολο το αιμα που χυθηκε και τους αγωνες για να αποκτησουμε τα δικαιοματα που εχουμε τωρα.
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανε edit, αναφερα και τις 2 θρησκειες σαν σκατα. Ειναι παγκοσμια μερα βλασφημιας σημερα.

Ασχετα με το οτι η συγκριση σου ειναι ακυρη, εχω κατσει και εχω διαβασει αυτα που υποτιθεται οτι πιστευεις και μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε μα ποτε στην ζωη σου. Λουμπεν χριστιανος.

Δημοσ.

Ναι αλλα μιλαμε για το σημερα οχι πριν 30 χρονια.

Ακομα και σημερα.

Δεν εχουμε αποτιναξει τους δεσμους μας με τον τροπο ζωης που επεβαλε η εκκλησια πριν απο τοσες δεκαετιες.

Σιγα σιγα γινεται, αλλα σκεψου ποσα χρονια μας παιρνει εμας και με ποσο αργους ρυθμους.

Τουλαχιστον σε κανει να συνειδητοποιησεις τι ρολο βαραει η θρησκεια στις μουσουλμανικες χωρες και ποσο πιο δυσκολο ειναι την αποβαλουν σε συνδυασμο με την παιδεια και τον πολιτισμο τους.

Δεν δικαιολογω τους καφρους, απλα καταλαβαινω τους λογους και βλεπω την συγκριση με εδω.

Ο μονος λογος που ειμαστε καλυτεροι ειναι επειδη η Δυση αρχισε να "διωχνει" την οργανωμενη θρησκεια απο τετοια θεματα. Δεν ειμαστε εδω χαρη σε αυτην. Το αντιθετο.

Δημοσ.

Οπως ειπα και στον απο πανω κοιταμε το τωρα και κανουμε συγκριση στο τωρα ειναι ακυρο να κανουμε συγκριση το τι γυνοταν τοτε ετσι απαξιωνεις ολο το αιμα που χυθηκε και τους αγωνες για να αποκτησουμε τα δικαιοματα που εχουμε τωρα.

Περημενεις απο ενα μεσο 15χρονο να ειναι σοβαρο και μετρημενο με εναν μεσο 40αρη? Γιατι τον βριζεις? Δεν ξερει οσα ξερεις εσυ.

Το αιμα χυθηκε για να μην ειμαστε ραγιαδες. Και εσεις θελετε να ειμαστε ραγιαδες.

Α και σε λιγο θα μας πεις οτι πρεπει να ζουμε τις ζωες μας βαση σε αρχαια κειμενα απο την μεσοποταμια ενω δεν ειναι της συγχρονης εποχης (για το σεξ και τον παρθενο το ειπα)

Δημοσ.

Κανε edit, αναφερα και τις 2 θρησκειες σαν σκατα. Ειναι παγκοσμια μερα βλασφημιας σημερα.

Ασχετα με το οτι η συγκριση σου ειναι ακυρη, εχω κατσει και εχω διαβασει αυτα που υποτιθεται οτι πιστευεις και μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε μα ποτε στην ζωη σου. Λουμπεν χριστιανος.

Σε πληρωφορω οτι στο σχολειο ειχα 18 και 19 στα θρησκευτικα, υμουν παπαδακι μικρος και πηγαινα εως τα 15-16 κατιχητικο.

Το οτι ομως εσυ δεν μπορεις να ακουσεις μια υγιη φωνη που ειναι ναι μεν χρηστιανος αλλα δεν μενει μονο σε αυτα που του λενε αλλα στο βαθυτερο νοημα και το ψαχνει επειδη δεν σου καθετε καλα δεν φταιω εγω.

Ακομα και σημερα.

Δεν εχουμε αποτιναξει τους δεσμους μας με τον τροπο ζωης που επεβαλε η εκκλησια πριν απο τοσες δεκαετιες.

Σιγα σιγα γινεται, αλλα σκεψου ποσα χρονια μας παιρνει εμας και με ποσο αργους ρυθμους.

Τουλαχιστον σε κανει να συνειδητοποιησεις τι ρολο βαραει η θρησκεια στις μουσουλμανικες χωρες και ποσο πιο δυσκολο ειναι την αποβαλουν σε συνδυασμο με την παιδεια και τον πολιτισμο τους.

Δεν δικαιολογω τους καφρους, απλα καταλαβαινω τους λογους και βλεπω την συγκριση με εδω.

Ο μονος λογος που ειμαστε καλυτεροι ειναι επειδη η Δυση αρχισε να "διωχνει" την οργανωμενη θρησκεια απο τετοια θεματα. Δεν ειμαστε εδω χαρη σε αυτην. Το αντιθετο.

Υπαρχουν πολλα ακομα προβληματα δεν λεω αλλα σιγα σιγα θα τα λυσουμε, και εγω πολλες φορες εγω νιωσει αβολα επιδη καποια θειτα μου την ειπε γιατι μπηκα στην εκκλησια να αναψω κερακι με βερμουδα αλλα το παραβλεπω και ελπιζω οτι σιγα σιγα αυτο θα αλλαξει με τις επομενες γενιες.
Δημοσ.

Περημενεις απο ενα μεσο 15χρονο να ειναι σοβαρο και μετρημενο με εναν μεσο 40αρη? Γιατι τον βριζεις? Δεν ξερει οσα ξερεις εσυ.

Το αιμα χυθηκε για να μην ειμαστε ραγιαδες. Και εσεις θελετε να ειμαστε ραγιαδες.

Α και σε λιγο θα μας πεις οτι πρεπει να ζουμε τις ζωες μας βαση σε αρχαια κειμενα απο την μεσοποταμια ενω δεν ειναι της συγχρονης εποχης (για το σεξ και τον παρθενο το ειπα)

Οχι αλλα επιδη ειμαι 40αρης πρεπει να καθοδηγησω το 15αρι να μην κανει τα λαθη που εκανα εγω.

Υ.Γ

Παντως μου αρεσει που θεματα θρησκειας βλεπετε τη "χρονολογικη" διαφορα αλλα σε αλλα θεματα οπως ΜΜΜ, τηλεποικοινωνιες κλπ κλπ θελετε να εισθε στην ιδια εποχη με κρατη πολυ πιο προηγμενα και πολυ πιο πλουσια.

Αδερφε μην παιζεις με τα σιδερα :P
Δημοσ.

"Όχι δεν έχω κανένα δικαίωμα να σε χτυπήσω. Ο κανονισμός απαγορεύει το ξύλο μου δένει τα χέρια.Γι'αυτό θα σε πατήσω κατάχαμα. Θα σου πατήσω κάτω το κεφάλι με την φτέρνα ( :D). Έτσι όπως πρέπει να κάνει κάθε καλός χριστιανός όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα δηλητηριώδες βρομερό ερπετό σαν και εσένα."

http://www.youtube.c..._Sk770#t=12m24s

Τσακ Νόρις και πράσινα άλογα...

Υ.Γ. κάποιος πρέπει να κάνει μονταζ πιο κάτω στο βιντεο που λέει "ΛΕΓΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ακριβώς μετά τον ΓΑΠ που λέει λεφτά υπάρχουν :P

Υ.Γ.2 Ναι λιώνω άλλη μια φορά με Θεωχάρη POWAH

• Like 1
Δημοσ.

Σε πληρωφορω οτι στο σχολειο ειχα 18 και 19 στα θρησκευτικα, υμουν παπαδακι μικρος και πηγαινα εως τα 15-16 κατιχητικο.

Το οτι ομως εσυ δεν μπορεις να ακουσεις μια υγιη φωνη που ειναι ναι μεν χρηστιανος αλλα δεν μενει μονο σε αυτα που του λενε αλλα στο βαθυτερο νοημα και το ψαχνει επειδη δεν σου καθετε καλα δεν φταιω εγω.

Υπαρχουν πολλα ακομα προβληματα δεν λεω αλλα σιγα σιγα θα τα λυσουμε, και εγω πολλες φορες εγω νιωσει αβολα επιδη καποια θειτα μου την ειπε γιατι μπηκα στην εκκλησια να αναψω κερακι με βερμουδα αλλα το παραβλεπω και ελπιζω οτι σιγα σιγα αυτο θα αλλαξει με τις επομενες γενιες.

Ησουν παπαδακι και μου λες οτι το ευαγγελιο ειναι αψυχο κειμενο? Μετα μου λες οτι ειναι για αλλες εποχες και αυτο σου λεμε ολοι, αλλα για ολες τις θρησκειες.

Δημοσ.

Ησουν παπαδακι και μου λες οτι το ευαγγελιο ειναι αψυχο κειμενο? Μετα μου λες οτι ειναι για αλλες εποχες και αυτο σου λεμε ολοι, αλλα για ολες τις θρησκειες.

Μιλαει γιατι δεν θυμαμε να το ακουσα ποτε :P

Ένα βιβλίο είναι μπορεί να είναι ιδιαιτερα σημαντικό για αυτό που πιστεύω αλλα δεν παύει να είναι ένα βιβλίο.

Δεν είπα έχω ότι δεν πρέπει να υπάρχει θρησκεία είπα να είναι κατάλληλοι για την εποχή της και να εξελιχθει όπως όλα τα πράγματα όπως η ιατρική, η μηχανική κλπ κλπ.

Τώρα αν εσύ πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρχει θρησκεία δικαίωμα σου αλλα δεν μπορείς σε κάποιον που έχει την ανάγκη να πιστεύει να πάψει να πιστεύει, εννοείτε βεβαια χωρίς να ενοχλεί τον άλλον.

Δημοσ.

Αν παω για εγχειρηση θα προτιμησω αυτον που εχει διαβασει τα βιβλια που πρεπει να ξερει, και οχι αυτον που κανει οτι του κατεβει.

Και ποτε δεν σου ειπα να μου αποδειξεις την πιστη σου, εσυ εχεις βαλθει να μας πεις πως η δικια σου ειναι πιο καλη απο τις αλλες.

Στο σπιτι και στον ναο σου κανε οτι θες. Απ'εξω απο αυτα μην επιβαλεις να κανουμε και εμεις τα ιδια.

Δημοσ.

Αν παω για εγχειρηση θα προτιμησω αυτον που εχει διαβασει τα βιβλια που πρεπει να ξερει, και οχι αυτον που κανει οτι του κατεβει.

Και ποτε δεν σου ειπα να μου αποδειξεις την πιστη σου, εσυ εχεις βαλθει να μας πεις πως η δικια σου ειναι πιο καλη απο τις αλλες.

Στο σπιτι και στον ναο σου κανε οτι θες. Απ'εξω απο αυτα μην επιβαλεις να κανουμε και εμεις τα ιδια.

Πολλες φορες το να ξερεις ενα βιβλιο καλα δεν λεει τιποτα το θεμα ειναι να εχεις καταλαβει την ουσια του.

Το να πιστευεις σε κατι και να προσπαθεις να το αποδιξεις εχει μεγαλη αξια ενω το να μην πιστευεις σε τιποτα οχι γιατι απλα δεν εχει τιποτα να αποδιξεις και μενεις στασιμος.

Δεν ειπα οτι η θρησκεια μου ειναι η καλυτερη απο ολες της αλλες αλλα οτι ειναι καλυτερη απο τον μουσουλμανισμο.

Λεω τη γνωμη μου αν θες το συζηταμε αν θες δεν ξαναμιλας για αυτο το θεμα, παντος εσεις εχετε δικαιομα να κραζετε και να λετε παστιτσιο εμεις ομως οχι να λεμε αυτα που πιστευουμε.

Αυτο ειναι η ελευθερια της γνωμης που ευαγγελιζεσαι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...