status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Tι σχεση εχουν οι ποινικα κολασιμες πραξεις με τον οποιον θεο? Το θρεντ ειναι γεματο μαργαριταρια Καλα, ολοι αυτοι οι βιαστες και δολοφονοι, εκατομμυρια ανθρωποι, δεν πιστευε κανενας τους? Μα είναι γνωστός, φυλακές φτιάξαμε για άθεους και λαθρομετανάστες.;ρ
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Επειδή την λογική σου την έδωσε ο Θεός και σκέπτεσαι έτσι. Και το πιπί σου στο έδωσε ο θεός για να στο γλείφουν γκόμενες αλλά ο ρεφραίν σας έκοψε την φόρα. πάρτα.;ρ
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το πιπί είναι για γαμήσι και για κατούρημα όχι για χυδαιότητες. 1
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το πιπί είναι για γαμήσι και για κατούρημα όχι για χυδαιότητες. Ας μην έλεγε ο Ρεφραιν τις πίπες για τις πίπες και θα σου έλεγα εγώ.. Αν ο θεός δεν ήθελε να στον γλείφουν οι γκόμενες ρε μαλάκα δεν θα χωρούσε. Να ρωτήσουμε τον Ρομπέν; Που και που ανοίγω κουβέντα με ταλιμπάνια για να κάνω reality check.;P
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το πιπί είναι για γαμήσι και για κατούρημα όχι για χυδαιότητες. Το λεει πουθενα αυτο στην αγια γραφη?
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 To σεξ δεν είναι κακό αλλά το άλλο υποβαθμίζει τη γυναίκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το θέμα είναι αν ο θεός είναι βιτσιόζος, που έκανε τα γεννητικά όργανα αποχευτετικό σύστημα... 2
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το λεει πουθενα αυτο στην αγια γραφη? Το λέει η Εκκλησία.
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 To σεξ δεν είναι κακό αλλά το άλλο υποβαθμίζει τη γυναίκα. Και ο μπαμπάς σου υποβάθμισε την μαμά σου, και η μαμά σου γούσταρε, πάμε στοίχημα; Το πιο ωραίο θα είναι βέβαια να παίζει τρελό βίτσιο, μαστίγια κλπ, να δω τα μούτρα σου τότε.;ρ Το λέει η Εκκλησία. Για αυτό σας αξίζουν αυτά που τραβάτε.
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δεν με νοιάζει τι κάναν οι γονείς μου. Τότε γιατί σε νοιάζει τι κάνουμε εμείς;
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είπα πως με νοιάζει; Απλά λέω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο, αλλά παραπάνω για τις εκτρώσεις που είναι φόνοι.
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είπα πως με νοιάζει; Απλά λέω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο, αλλά παραπάνω για τις εκτρώσεις που είναι φόνοι. Γιατί; Διαφώνησε κανείς μαζί σου πάνω σε αυτό; Άντε μωρή Λουκά απ' παέ πέρα.
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βασικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην με ενοχλούν οι άλλοι. Δεν κατακρίνω κανένα. Ακόμα και με τις εκτρώσεις λέω τη γνώμη μου, δεν θα πάω σε κλινική να κάνω ότι κάνουν άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα