status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βασικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην με ενοχλούν οι άλλοι. Δεν κατακρίνω κανένα. Ακόμα και με τις εκτρώσεις λέω τη γνώμη μου' date=' δεν θα πάω σε κλινική να κάνω ότι κάνουν άλλοι.[/quote'] Ε, αν μπορέσεις να δεχτείς επέμβαση έκτρωση ΕΣΥ να μας το πεις να κάνουμε θρησκεία;ρ κρίνο αυτή, έκτρωση εσύ, μαγκιά; ;ρ
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πως εξηγείτε το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου να με κοροιδεύει πως είμαι άθεος πριν μερικά χρόνια και μου έδωσε και γροθιά; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πως εξηγείτε το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου να με κοροιδεύει πως είμαι άθεος πριν μερικά χρόνια και μου έδωσε και γροθιά; ότι πρέπει να κόψεις αυτά που πίνεις... 1
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το άλλο το όταν έπερνα ομοιοπαθητικά τις νύχτες ένιωθα ένα αόρατο πλάσμα να μου ρουφά ενέργεια από το κεφάλι μου σαν με βελόνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 αυτά πριν το φανταριλίκι ή μετά?
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μετά όταν ο ομοιπαθητικός μου έγραψε ντατούρα στραμμώνιο.
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το άλλο το όταν έπερνα ομοιοπαθητικά τις νύχτες ένιωθα ένα αόρατο πλάσμα να μου ρουφά ενέργεια από το κεφάλι μου σαν με βελόνα. Νερο το λενε
Andreas2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ξέρω ότι τα ομοιπαθητικά είναι πλασέμπο. Απλά είπα να δοκιμάσω τότε. Αλλά ότι μου συνέβαινε αυτό, τις νύχτες να έρχοταν ένας δαίμονας να μου ρουφά ενέργεια, μου συνέβαινε.
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ε για να βλεπεις περιεργα ονειρα, μαλλον υπαρχει χ.ο.θεος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τα κλασικά posts του Αντρέα, περίμενεις κάτι διαφορετικό?
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τα κλασικά posts του Αντρέα' date=' περίμενεις κάτι διαφορετικό?[/quote'] Ε, του πούστη, κάποια νύχτα θα τον πηδήξει κανένας δαίμονας και θα διαβάσουμε κάτι διαφορετικό.;ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα