Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην με ενοχλούν οι άλλοι. Δεν κατακρίνω κανένα. Ακόμα και με τις εκτρώσεις λέω τη γνώμη μου' date=' δεν θα πάω σε κλινική να κάνω ότι κάνουν άλλοι.[/quote']

Ε, αν μπορέσεις να δεχτείς επέμβαση έκτρωση ΕΣΥ να μας το πεις να κάνουμε θρησκεία;ρ

κρίνο αυτή, έκτρωση εσύ, μαγκιά; ;ρ

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως εξηγείτε το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου να με κοροιδεύει πως είμαι άθεος πριν μερικά χρόνια και μου έδωσε και γροθιά;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πως εξηγείτε το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου να με κοροιδεύει πως είμαι άθεος πριν μερικά χρόνια και μου έδωσε και γροθιά;

ότι πρέπει να κόψεις αυτά που πίνεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το άλλο το όταν έπερνα ομοιοπαθητικά τις νύχτες ένιωθα ένα αόρατο πλάσμα να μου ρουφά ενέργεια από το κεφάλι μου σαν με βελόνα.

Δημοσ.

Το άλλο το όταν έπερνα ομοιοπαθητικά τις νύχτες ένιωθα ένα αόρατο πλάσμα να μου ρουφά ενέργεια από το κεφάλι μου σαν με βελόνα.

Νερο το λενε

Δημοσ.

Ξέρω ότι τα ομοιπαθητικά είναι πλασέμπο. Απλά είπα να δοκιμάσω τότε. Αλλά ότι μου συνέβαινε αυτό, τις νύχτες να έρχοταν ένας δαίμονας να μου ρουφά ενέργεια, μου συνέβαινε.

Δημοσ.
τα κλασικά posts του Αντρέα' date=' περίμενεις κάτι διαφορετικό?[/quote']

Ε, του πούστη, κάποια νύχτα θα τον πηδήξει κανένας δαίμονας και θα διαβάσουμε κάτι διαφορετικό.;ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...