Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν έτυχε. Έγιναν 200 τρισεκατομμύρια αντιδράσεις, η μία έπιασε. Που δεν επιασαν σε κανένα άλλο γνωστό σημείο του σύμπαντος, διότι μόνο εδω έτυχε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθεί. Πολύ τύχη, δε βρίσκεις? Ακόμα και η εξέλιξη έχει αρκετές δόσεις τύχης Έτυχε ένα καμηλοπαρδαλάκι να γεννηθεί με ψηλό λαιμό και υπερίσχυσε στο θέμα τροφής, οποτε η φύση αποφάσισε πως αυτό ειναι το καλύτερο. (Παρεμπιπτόντως βρε Luci δεν κάνεις μια αλλαγη στο ονομα του τοπικ? Γενική συζήτηση για τις θρησκείες, την ύπαρξη θεού ή κάπως έτσι )
ZELDA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι σκατα θρησκεια ειναι αυτη; ότι σκατά θρησκίες είναι όλες άλλα πρόβατα θα υπάρχουν πάντα , παρόλαυτα ένα καλό βιβλίο για της θρησκίες και για τα τιαυτα είναι του onfray το πραγματεία περί αθεολογίας να το πάρετε και να το διαβάσεται αξίζει.. και κάτι ωραία που διαβασα στο fb - γιατί υπάρχουν οι θρησκίες ; - μα πως αλλιώς θα δεχότανε ένας άνθρωπος να πεθάνει φτωχος δίπλα σε εναν πλούσιο! πολυ πετυχημένο και εύστοχο δεν νομιζεται ;
Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Οι γραφες ειναι 0. Σαν να σου λεω υπαρχει ο spiderman επειδη εχουμε βιβλια του. Oι γραφές που αποτελούν ιστορικό στοιχείο σε πολλές έρευνες, δε θεωρούντε αξιόπιστη πηγή? Οκ σίγουρα οι γραφές δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη του Θεου, αποτελούν όμως βασικότατο στοιχείο ύπαρξης μιας πίστης χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι πίστευαν σε αυτόν. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ. Εδω κανουμε χαλαρή κουβέντα και νομίζω οτι γίνεται σε ιδανικές συνθήκες. Ας αφήσουμε τα προβατα στην ηρεμια τους.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Που δεν επιασαν σε κανένα άλλο γνωστό σημείο του σύμπαντος, διότι μόνο εδω έτυχε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθεί. αυτό το ξέρουμε, πώς;
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Oι γραφές που αποτελούν ιστορικό στοιχείο σε πολλές έρευνες, δε θεωρούντε αξιόπιστη πηγή? Οκ σίγουρα οι γραφές δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη του Θεου, αποτελούν όμως βασικότατο στοιχείο ύπαρξης μιας πίστης χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι πίστευαν σε αυτόν. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ. Εδω κανουμε χαλαρή κουβέντα και νομίζω οτι γίνεται σε ιδανικές συνθήκες. Ας αφήσουμε τα προβατα στην ηρεμια τους. Θες να δεις ποσο πουλαει ο batman? O harry botter? Υπαρχει επειδη τον διαβαζουν πολλα ατομα?
ZELDA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ΤΟΥΦΑ λες να ήταν η βίβλος κάτι σαν κομικ της εποχής? χαχαχαχαχαχα τώρα που το σκέφτομαι παίζει ρε γμτ.. κάτι σαν μικυ μαους λολ!
Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Θες να δεις ποσο πουλαει ο batman? O harry botter? Υπαρχει επειδη τον διαβαζουν πολλα ατομα? Πιστεύει κανεις στην ύπαρξη του Μπάτμαν ή του Χάρρυ ποτερ βρε Τουφα? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Luci δε κατάλαβα το ερώτημά σου φίλε.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Επίσης, περί αβιογέννεσης: http://en.wikipedia....Urey_experiment edit, το ερώτημα είναι πώς ξέρουμε πως δεν υπάρχει αλλού ζωή ή πλανήτης κατάλληλος να διατηρήσει ζωή.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia....he_Solar_System fixed. H δικια σου λογικη με οδηγει να σε ρωτησω και ποιος εφτιαξε το ηλιακο συστημα Δεν έτυχε. Έγιναν 200 τρισεκατομμύρια αντιδράσεις, η μία έπιασε. Και γιατι επιασε ?
Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 edit, το ερώτημα είναι πώς ξέρουμε πως δεν υπάρχει αλλού ζωή ή πλανήτης κατάλληλος να διατηρήσει ζωή. Έχει γίνει κάποια τέτοια ανακάλυψη και κοινοποιήθηκε? Για την ώρα οι γνώσεις μας είναι πως δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, δεν έχουμε δείγματα ζωής κάπου, εκτός απ΄τη Γη. Υποθέτουμε όμως πως σε τόσα τρισεκατομμύρια γαλαξίες, τετράκις ηλιακά συστήματα, πολλά μηδενικά εις το τετράγωνο πλανήτες, έ καπου μπορει να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. Συμφωνείς? Τι στιγμή που μιλάμε με υποθέσεις και τύχη ακόμα και στην επιστήμη, θεωρείτε απαγορευτικό να μιλάμε για Θεό και την ύπαρξή του? Μια ζωή που στηρίζεται στη τυχη, κόβει κάθε πιθανότητα ύπαρξης ενος ανώτερου όντος, ενός Θεού, τη στιγμή που υποθέτει οτι μπορεί να υπάρχουν συνθήκες για ζωή σε κάποιο άλλο σημείο του σύμπαντος? Πεφτουμε σε τοίχο δε βρίσκετε?
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και γιατι επιασε ? Γιατί σε αντίθεση με την απόπειρα διδαχής της λογικής σε θρήσκο, αν κάνεις κάτι 2 τρισεκατομμύρια φορές σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, το αποτέλεσμα μεταβάλλεται.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γιατί σε αντίθεση με την απόπειρα διδαχής της λογικής σε θρήσκο, αν κάνεις κάτι 2 τρισεκατομμύρια φορές σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, το αποτέλεσμα μεταβάλλεται. Και παλι αυτο δεν εξασφαλιζει την επιτυχια του αποτελεσματος.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι εμφανές και στο θρεντ: εξασφαλίζει απλώς το αποτέλεσμα.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι εμφανές και στο θρεντ: εξασφαλίζει απλώς το αποτέλεσμα. Όχι πάντα και να μιλήσουμε λίγο αλληγορικά, εγώ είμαι ανίκανος, η γυναίκα μου πάει με το κουμπάρο και εγώ έχω τη ψευδαίσθηση ότι είμαι πατέρας. Ξέρεις λοιπόν εσύ αν αυτό το βρήκαν οι επιστήμονες ή νομίζουν ότι το βρήκαν αυτοί.
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Όχι πάντα και να μιλήσουμε λίγο αλληγορικά, εγώ είμαι ανίκανος, η γυναίκα μου πάει με το κουμπάρο και εγώ έχω τη ψευδαίσθηση ότι είμαι πατέρας. Ξέρεις λοιπόν εσύ αν αυτό το βρήκαν οι επιστήμονες ή νομίζουν ότι το βρήκαν αυτοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα