Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?

Μα είναι και τα δύο φανταστικά πρόσωπα! NANANANANANANANANANANA batmannnn.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι πάντα και να μιλήσουμε λίγο αλληγορικά, εγώ είμαι ανίκανος, η γυναίκα μου πάει με το κουμπάρο και εγώ έχω τη ψευδαίσθηση ότι είμαι πατέρας.

Ο κρίνος δώρο.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κρίνος δώρο.

Δεν έκατσα να διαβάσω όλα τα posts,δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει άλλος αλλά το ότι σε thread περί ισλαμισμού συμμετέχει κάποιος με το nick " Lucifer " προκαλεί τουλάχιστον μηδίαμα. :-) :-) :-)

Δημοσ.

Man, εχω a.d.d. και αυτο που εγραψες βγαζει τοσο νοημα οσο η εικονα που εβαλα

επισης http://www.dailymail...ible-mouth.html

Λογια για λιγους :P

Αν ηθελες να σε παρω στα σοβαρα θα επρεπε να βαλεις κατι τετοιο :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Skql1YFApqM

Ο κρίνος δώρο.

Εδω εγω ενα κενο η αληθεια ειναι
Δημοσ.

cossotius,

Φυσικά και καμία θρησκεία δεν μπορεί να προβλέψει, κατά την γέννησή της, ποιοι θα είναι οι επόμενοι θεοί για να τους βγάλει ψεύτικους.

Για αυτό όλες λένε ότι ΜΟΝΟ ο δικός τους είναι ο αληθινός. Σαν να είσαι σε μία παρέα και να λες ότι μόνο εσύ λες την αλήθεια. Δεν λες τους άλλους ψεύτες άμεσα αλλά έμμεσα. Αυτό κάνουν όλες οι θρησκείες (δεν ξέρω 100% για τον βουδισμό, κυρίως γιατί δεν νομίζω ότι έχει το concept του θεού αλλά της κατάστασης).

@others

Όσο για το επιχείρημα ότι "δεν ξέρουμε άρα ο θεός το έφτιαξε" απλά θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι εν έτη 2012, με τόσα μέσα για την γνώση κάποιοι έχουν ακόμα τέτοια μυαλά.

Και ένα ωραίο βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=Yyf-BfdKxEg

Δημοσ.

@others

Όσο για το επιχείρημα ότι "δεν ξέρουμε άρα ο θεός το έφτιαξε" απλά θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι εν έτη 2012, με τόσα μέσα για την γνώση κάποιοι έχουν ακόμα τέτοια μυαλά.

Και ένα ωραίο βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=Yyf-BfdKxEg

Δεν ειπαμε αυτο απλα δεν μπορεις να πεις με συγουρια οτι δεν υπαρχει.

Αφου λοιπον η τεχνολογια ειναι τοσο μπροστα γιατι δεν εχουν βρει τροπο να θεραπευουν καρκινο aids κλπ ε ?

Δημοσ.

Δηλαδή, επειδή δεν έχουν βρει θεραπεία, σημαίνει ότι ο θεός υπάρχει!

ΟΚ! Το ακούσαμε και αυτό...

Θα στείλω comment στον τυπά με το video να το βάλει στο επόμενο.

Απόδειξη δια της ανυπαρξίας θεραπείας:

- Έχετε βρει θεραπεία για τον καρκίνο;

- Όχι

- Επόμενος, ο θεός υπάρχει.

Δημοσ.

Δηλαδή, επειδή δεν έχουν βρει θεραπεία, σημαίνει ότι ο θεός υπάρχει!

ΟΚ! Το ακούσαμε και αυτό...

Θα στείλω comment στον τυπά με το video να το βάλει στο επόμενο.

Απόδειξη δια της ανυπαρξίας θεραπείας:

- Έχετε βρει θεραπεία για τον καρκίνο;

- Όχι

- Επόμενος, ο θεός υπάρχει.

Μην παραπιεις τα λογια μου, αυτο που λεω ειναι αφου δεν εχει βρεθει θεραπια για το Aids που λογικα υπαρχει ετσι μπορει και να υπαρχει θεος και ας μην τον εχεις δει.
Δημοσ.

attachment.php?attachmentid=3421&stc=1&d=1323229074

Και το ωραιο ειναι οτι σε αυτη την απιστευτη 'εκτροπη' παιρνει μερος και moderator.

Ή κλειδωστε το ή σταματηστε να ειστε offtopic συνεχεια!

Ο τιτλος του θεματος ειναι ο ισλαμισμος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρωτησα κάτι συγκεκριμένο. Αν υποστηρίζει κάποια θρησκεία οτι ο Θεός της άλλης ειναι ψεύτικος. Το Ισλαμ δε πιστευει σε κάποιο είδωλο. Εις ένα Θεό πιστεύει τον Αλαχ(εμεις τον λέμε θεό) και τον προφήτη του Μωάμεθ (εμεις στον υιο του Θεού ή μάλλον τον ίδιο τον Θεό, αφου ειναι τριαδικός :P -πολύ γέλιο όταν το έλεγα αυτό στον γνωστό θρησκευτικό Παπά, τον μπέρδευα και με πέταγε έξω :P )

Όχι φίλε μου. Που να κοπανάς τον πωπό σου χάμω δεν ισχύει αυτό που λες. Ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και σου απάντησα κάτι συγκεκριμένο. Ρώτησες αν υπάρχει κάποια θρησκεία που να υποστηρίζει ότι οι θεότητες της είναι αληθινές και των άλλων ψεύτικες και σου απάντησα ελαφρώς ρητορικά για να σε κάνω να ψάξεις, πράγμα που μάλλον δεν εκάνες. Οπότε ας το ξαναπώ, πιο μασημένα.

Η πρώτη από τις δέκα εντολές που έδωσε -το τονίζω ξανά- Ο ΙΔΙΟΣ ο θεός των Ιουδαίων (και κατ' επέκταση ο χριστιανικός θεός, αφού για το ίδιο άτομο μιλάμε, οπώς αποδέχεται και η επικρατούσα ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία) λέει το εξής:

«1 ΚΑΙ ελάλησε Κύριος πάντας τους λόγους τούτους λέγων· 2 εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εκ γης Αιγύπτου, εξ οίκου δουλείας. 3 ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού.»

(οι τρεις πρώτες γραμμές του Κ' κεφαλαίου του βιβλίου της Εξόδου)

Η μετάφραση της 3ης γραμμής χροντρικά είναι «δεν υπάρχουν για σένα άλλοι θεοί, εκτός από μένα». Αν αυτό δεν υποδηλώνει ότι όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι, τότε μάλλον παίζουμε την κολοκυθιά.

Παρένθεση: Οι Αθηναίοι ειδωλολάτρες που τόσο απορρίπτει ο θεός των Ιουδαίων μέσω της δεύτερης εντολής και που αυτομάτως απορρίπτει όλους τους άλλους θεούς ως ψεύτικους, προσκυνούσαν και τον «Άγνωστο θεό». Irony?

Εγω με το τρόπο που το βλέπω ουσιαστικά και οι 2 (Ισλαμ και Χριστιανισμός)πιστεύουν στον ιδιο Θεό (τον μοναδικό)αλλά σε διαφορετική θρησκεία. Προσέξτε αρκετά τη τελευταία λέξη. Θρησκεία. Έχει τεράστια σημασία, σε οτι αφορά το νοημα του θρεντ, αν κατάλαβε κανεις τι εννοώ με το τρόπο που τα γράφω :P

Δικαίωμά σου (και προτέρημά σου, I guess) να θεωρείς ότι πιστεύουν στον ίδιο θεό, αλλά δεν παύει να είναι απλά η άποψή σου. Για δισεκατομμύρια κόσμου που τον προσκυνούν θεωρούν ότι είναι διαφορετικός. Μη με βάλεις στη διαδικασία να παραθέσω επιχειρήματα, άνοιξε Αγία Γραφή και Κοράνι, και ξεκίνα να εντοπίζεις διαφορές.

Δημοσ.

Μην παραπιεις τα λογια μου, αυτο που λεω ειναι αφου δεν εχει βρεθει θεραπια για το Aids που λογικα υπαρχει ετσι μπορει και να υπαρχει θεος και ας μην τον εχεις δει.

Α, ΟΚ! Σόρρυ.

Απόδειξη διά της AIDS θεραπείας

- Έχετε βρει θεραπεία για το AIDS;

- Όχι

- Ναι αλλά μπορεί να υπάρχει, επομένως ο θεός υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...