Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν ειχε φυσικες αναγκες αλλα πολυ πιθανο να τις ελενχε.

Περα πολλες φορες ο τροπος που λες κατι εχει εντελως αλλη σημασια, αλλο να πεις αυτος ειναι χρηστης ναρκοτικων και αλλο αυτος ειναι πρεζακιας, αλλο να πεις ειναι παιδι με αναπηρια και αλλο να πεις ειναι σακατης.

Μετα λετε τους αλλους κολημενους ενω εσυ κραζεις χωρις να εχεις κρητιρια σωστα.

Το βιβλιο ειναι βιβλιο δεν ειπε οτι οι αθεοι ειναι πο@#@δες ουτε κατι αλλο οπως ο φιλος σου απο πανω αφησε να εννωηθει για το χριστό .

Στο βιβλιο βασιζεται η πιστη σου. Εκτος αν εισαι γιαλαντζι χριστιανος.

Δημοσ.

trololol, no Orthodoxy?

Χα χα!Ρε συ Thresh δεν εφτιαξα εγω την εικονα.Βρες αυτον που την εκανε και ρωτησε τον. :-)

Don't shoot the messenger λεμε... :-D

Δημοσ.

είτε πούστη τον αποκαλέσω είτε γκει εσένα όμως το ίδιο θα σου κάνει' date=' παράδοξο; ;ρ[/quote']

Δεν ξέρω αν απαξιωνεις τη συζήτηση εσκεμμένα ή απλά δεν μπορεις να μιλήσεις σοβαρά.

Τελικά μάλλον τσάμπα μιλάω μαζί σου τόση ώρα όχι γιατί είσαι άθεος αλλά μάλλον δεν το έχεις παρει σοβαρά το θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απαξιωνεις τη συζήτηση εσκεμμένα ή απλά δεν μπορεις να μιλήσεις σοβαρά.

Τελικά μάλλον τσάμπα μιλάω μαζί σου τόση ώρα όχι γιατί είσαι άθεος αλλά μάλλον δεν το έχεις παρει σοβαρά το θέμα.

Ποιό είναι το σοβαρό θέμα; Το αν ο Χριστός ήταν στρέιτ ή γκέι;

Τι ήταν κατά την άποψή σου;

Δημοσ.

Ποιό είναι το σοβαρό θέμα; Το αν ο Χριστός ήταν στρέιτ ή γκέι;

Τι ήταν κατά την άποψή σου;

Δεν ξερω οπως δεν ξερω τι εισαι εσυ ουτε ο καθενας απο εμας.Αλλα αυτο δεν με αφορα αλλα και εσυ ρυχνεις το επιπεδο, δηλαδη επιδη εσυ δεν μπορεις να "κρατηθεις" παει να πει οτι ολοι εχουν σαρκικη επαφη.

Ειναι δυσκολο να το καταλαβεται αλλα καποιοι ανθρωποι εχουν πολλες δυνατοτητες και μπορουν και ελενχουν τα παθη τους φτανοντας στη θεωση, νιρβανα ή τελος παντον σε οτι πιστευεις.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω οπως δεν ξερω τι εισαι εσυ ουτε ο καθενας απο εμας.Αλλα αυτο δεν με αφορα αλλα και εσυ ρυχνεις το επιπεδο, δηλαδη επιδη εσυ δεν μπορεις να "κρατηθεις" παει να πει οτι ολοι εχουν σαρκικη επαφη.

Ειναι δυσκολο να το καταλαβεται αλλα καποιοι ανθρωποι εχουν πολλες δυνατοτητες και μπορουν και ελενχουν τα παθη τους φτανοντας στη θεωση, νιρβανα ή τελος παντον σε οτι πιστευεις.

Άμα -για να φτάσω στη θέωση- δεν πρέπει να γαμάω, να τρώω ξύγκια και να παίζω γκέιμς, άσ' το ρε, δεν πειράζει, παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...