Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα -για να φτάσω στη θέωση- δεν πρέπει να γαμάω, να τρώω ξύγκια και να παίζω γκέιμς, άσ' το ρε, δεν πειράζει, παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο.

Ο καθένας έχει τους στόχους του αλλα απλά για να ξέρεις αν όλοι ήταν σαν και εσένα τότε δεν θα είχε προχωρήσει τόσο ούτε η ιατρική ούτε η μηχανική και πολλα αλλα με αποτέλεσμα να μην είχες τώρα ούτε τα games για να παίζεις ούτε να μπορείς να τρως αυτά που τρως ούτε πολλά ακόμα.

Επίσης μπορείς να μιλάς πιο ωραία υπάρχουν και ανήλικα.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ο καθένας έχει τους στόχους του αλλα απλά για να ξέρεις αν όλοι ήταν σαν και εσένα τότε δεν θα είχε προχωρήσει τόσο ούτε η ιατρική ούτε η μηχανική και πολλα αλλα με αποτέλεσμα να μην είχες τώρα ούτε τα games για να παίζεις ούτε να μπορείς να τρως αυτά που τρως ούτε πολλά ακόμα.

Επίσης μπορείς να μιλάς πιο ωραία υπάρχουν και ανήλικα.

Implying ότι οι επιστήμονες δεν πηδάνε, δεν τρώνε και δεν έχουν χόμπυ. Όχι, αν ήταν όλοι σαν εμένα απλά δεν θα υπήρχαν (sic) κατακάθια όπως πνευματικοί πατέρες ή/και θρησκευτικοί ηγέτες.

Επίσης, implying ότι οι ανήλικοι δεν μαθαίνουν την ετυμολογία της λέξης «γαμάω» στο ανθολόγιο της τρίτης δημοτικού.

Δημοσ.

Implying ότι οι επιστήμονες δεν πηδάνε, δεν τρώνε και δεν έχουν χόμπυ. Όχι, αν ήταν όλοι σαν εμένα απλά δεν θα υπήρχαν (sic) κατακάθια όπως πνευματικοί πατέρες ή/και θρησκευτικοί ηγέτες.

Επίσης, implying ότι οι ανήλικοι δεν μαθαίνουν την ετυμολογία της λέξης «γαμάω» στο ανθολόγιο της τρίτης δημοτικού.

Καπιοι ναι θυσιαζουν τη ζωη τους για το κοινο καλο.

Δεν το ξερω αυτο αλλα αν γυνεται συγουρα χρησιμοποιειτε με αλλο τροπο προφανος για να πει οτι παντρευτηκε (γαμέω-γαμῶ)

Δημοσ.

Γυναικολογία 101 από γατοτροφές με πόδια.

Ας παρουμε οτι ηταν παρθενα η παναγια. Ας το δεχτουμε. Το ιερο τους βιβλιο λεει οτι ο ιησους ειχε αδερφια. Και οχι αδερφια-φιλους, αδερφια κανονικα.

Δημοσ.

To συμπέρασμα που έβγαλα από τη παραπάνω κουβέντα πάντως, είναι ότι εν τέλη, περισσότερο ενοχλούνται οι άθεοι απ τη παρουσία πιστών, παρά το αντίστροφο που έχει περάσει.

Πολύ ομαδική ειρωνεία ρε μάγκες, μεγάλη προσπάθεια διασυρμού της κουβέντας (παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις το γυρίζαμε στη πλάκα ακριβώς για να μη πάρει φωτιά το φόρουμ). Και όλα αυτά γιατί?

Μήπως κάποιος εκ των συνομιλητών προσπάθησε να πείσει κανέναν ότι ο Θεός υπάρχει και πρέπει όλοι να πιστεύουν σε αυτόν?

Αντίθετα δόθηκαν απαντήσεις στο γιατί κάποιοι θέλουν να πιστεύουν και στο πόσο ειρωνικό είναι να πιστεύουμε στην επιστημονικά αποδεδειγμένη συγκυρία (εγώ την λέω τύχη) για όλη μας τη ζωή αλλά να θεωρούμε παράλογους κάποιους που θεωρούν ότι δε μπορεί τα πάντα να είναι συγκυρίες ειδικά όταν κανείς δε μπορεί να δώσει ακόμα σαφή απάντηση.

Μήπως κάποιος είπε ότι η θρησκεία είναι γαμάτη και σωστή και πρέπει να την ακολουθούμε επειδή έτσι λέει μέσα η βίβλος?

Μήπως κάποιος πίεσε ή υποχρέωσε κανέναν σε ενοχλητικό βαθμό στο να πιστέψει σε αυτή τη θρησκεία?

Συγχωράτε με αν κάνω λάθος, αλλά αν εξαιρέσω τον Ανδρέας2 που όλοι αντιμετωπίσαμε ανάλογα, δεν είδα κάτι μεμπτό.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να βγάζω το λυπηρό συμπέρασμα της πρώτης παραγράφου.

Ασχετα με τα παραπάνω, αλλά αν σας ενοχλούν οι καμπάνες, κάντε μήνυση στον παπά. Στη γειτονιά μου βαράνε πλέον 1 φορά το πρωι και μια το απόγευμα στις 5. Περισσότερο ενοχλεί πλέον η βλακώδες μουσική του ξενέρωτου απο κάτω μου και το κολοφτιαγμένο αμάξι του κάγκουρα παραπέρα, παρά η καμπάνα και η λειτουργία του Πάπαρδου,

• Like 1
Δημοσ.

Ας παρουμε οτι ηταν παρθενα η παναγια. Ας το δεχτουμε. Το ιερο τους βιβλιο λεει οτι ο ιησους ειχε αδερφια. Και οχι αδερφια-φιλους, αδερφια κανονικα.

Μετα λες για μενα αμα δεν ξερεις να μη λες οτι να ναι, ειχε αδερφια απο το πρωτο γαμο του ιωσηφ και οχι της παναγιας.

Δηλαδη στην ουσια ειχαν μονο συγγενεια κατα εξ αγχιστειας!

Δημοσ.

Γυναικολογία 101 από γατοτροφές με πόδια.

Σκίσε ρε το πτυχίο σου ρε, η γιαγιά έχει την απάντηση, τσάμπα διάβαζες τόσα χρόνια μάγκα μου. :cry:

Δεν ξέρω αν απαξιωνεις τη συζήτηση εσκεμμένα ή απλά δεν μπορεις να μιλήσεις σοβαρά.

Τελικά μάλλον τσάμπα μιλάω μαζί σου τόση ώρα όχι γιατί είσαι άθεος αλλά μάλλον δεν το έχεις παρει σοβαρά το θέμα.

Πιο θέμα απ όλα; Το Ισλάμ ή Το παγκόσμιο παραμυθάκι;

Εγώ ξέρω ότι σου έριξα το μπαλάκι και εσύ σαν σκυλάκι έτρεξες να το πιάσεις.;ρ

Και τι γίνεται στην περίπτωση που αυτή είναι η σοβαρή άποψη μου για το θέμα, γιατί δεν γίνεται να πιάσεις «σοβαρή» συζήτηση για τα της θεολογίας..αντικειμενικά δηλαδή, πραγματεύεται πράγματα που θεωρεί δεδομένα αλλά δεν είναι.

Δημοσ.

Σκίσε ρε το πτυχίο σου ρε, η γιαγιά έχει την απάντηση, τσάμπα διάβαζες τόσα χρόνια μάγκα μου. :cry:

Πιο θέμα απ όλα; Το Ισλάμ ή Το παγκόσμιο παραμυθάκι;

Εγώ ξέρω ότι σου έριξα το μπαλάκι και εσύ σαν σκυλάκι έτρεξες να το πιάσεις.;ρ

Και τι γίνεται στην περίπτωση που αυτή είναι η σοβαρή άποψη μου για το θέμα, γιατί δεν γίνεται να πιάσεις «σοβαρή» συζήτηση για τα της θεολογίας..αντικειμενικά δηλαδή, πραγματεύεται πράγματα που θεωρεί δεδομένα αλλά δεν είναι.

Οκ λεγε τα δικα σου απλα να ξερω αλλη φορα να το ριχνω και εχω στο χαβαλε.
Δημοσ.

Τελικα το δεσοξυριβοζονουκλεινικο οξυ ποιος το εφτιαξε?

Τον "μεγα αρχιτεκτονα του συμπαντος", θεο τον μασονων, τον αναφερατε?

• Moderators
Δημοσ.

Έλα ρε, δεν φταίνε τα ισλαμικά ορκς που βίασαν δίχρονο, απλά ο θεός του τον δοκίμαζε για να δει αν θα παραμείνει πιστός. :-) :-) :-)

Πέρασε το τεστ, τώρα θα πάει στον παράδεισο.

Και FFS πως γίνεται να βιάσεις δίχρονο. Τι είναι αυτά, μωρέ...

Δημοσ.

Έλα ρε, δεν φταίνε τα ισλαμικά ορκς που βίασαν δίχρονο, απλά ο θεός του τον δοκίμαζε για να δει αν θα παραμείνει πιστός. :-) :-) :-)

Πέρασε το τεστ, τώρα θα πάει στον παράδεισο.

Και FFS πως γίνεται να βιάσεις δίχρονο. Τι είναι αυτά, μωρέ...

Πολυ πιθανον αυτο δεν σημαινει οτι μας αρεσει κιολας και για αυτο δεν μπορουμε να το αποδεκτουμε πολλα πραγματα στη ζωη φερνουν πονο για κατι καλο.

http://www.youtube.com/watch?v=LkaH3hEmV3M&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=vIsgbFUt2do&feature=related

Παπάς με αρχίδια, όχι το ανάποδο. respect.

Ισως και να ειναι οπως και υποτιθεμενη δημοκρατια και ελευθερια που εχουμε.

Παντως επιστημονες λενε οτι ισως και να υπαρχει εαν και η πιθανοτητα ειναι ελαχιστη με το σκεπτικο οτι η ενεργεια δεν χανεται αλλα μεταβαλεται αρα πολυ πιθανον να μιλαμε για ενα ειδος "μεταβολης".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...