Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ πιθανον αυτο δεν σημαινει οτι μας αρεσει κιολας και για αυτο δεν μπορουμε να το αποδεκτουμε πολλα πραγματα στη ζωη φερνουν πονο για κατι καλο.

Άρα οι παιδόφιλοι βιαστές φέρνουν πόνο για κάτι καλό. Πολύπλοκο το σχέδιο του χριστιανικού θεού.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα οι παιδόφιλοι βιαστές φέρνουν πόνο για κάτι καλό. Πολύπλοκο το σχέδιο του χριστιανικού θεού.

Μπορει ναι μπορει και οχι μην ξεχναμε οτι υπαρχει και το κακο παντου (με τη γενικη εννοια)
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, αν η απάντηση σου απέναντι σε βιασμό δίχρονου είναι "μπορεί και να 'ναι σχέδιο θεού", έχω πολλούς ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας να προτείνω.

• Like 7
Δημοσ.

Ισως και να ειναι οπως και υποτιθεμενη δημοκρατια και ελευθερια που εχουμε.

Παντως επιστημονες λενε οτι ισως και να υπαρχει εαν και η πιθανοτητα ειναι ελαχιστη με το σκεπτικο οτι η ενεργεια δεν χανεται αλλα μεταβαλεται αρα πολυ πιθανον να μιλαμε για ενα ειδος "μεταβολης".

Α ΕΧΣ ΞΕΦΥΓ. καπς

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, αν η απάντηση σου απέναντι σε βιασμό δίχρονου είναι "μπορεί και να 'ναι σχέδιο θεού", έχω πολλούς ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας να προτείνω.

Ισως ειπα, αν δεν υπαρχει θεος τοτε ειναι πραξη ενος χαλασμενου μυαλου αν ομως υπαρχει ισως για καποιο λογο να επετρεψε αυτο να γυνει.

Α ΕΧΣ ΞΕΦΥΓ. καπς

Παντα θεωριτηκα μιλαμε, δεν εχεις σκεφτει ποτε που παει η ανθρωπινη ενεργεια που χανεται απο το ανθρωπινο σωμα οταν παθαινει ?
Δημοσ.

Κάποιος σε προηγούμενο μήνυμα, δεν θυμάμαι ποιος και το έχασα και βαριέμαι να το ξαναψάχνω, είπε ότι ο Stephen Hawkings πιστεύει ότι υπάρχει θεός.

Να τον διαψεύσω, όχι εγώ, ο ίδιος.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, ας διαβάσει το τελευταίο του βιβλίο, ή ας κατεβάσει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που παίζεται τώρα του Stepehn Hawkins. Το επεισόδιο, αν δεν κάνω λάθος, έχει τίτλο, Is there a God.

Δημοσ.

Ισως ειπα, αν δεν υπαρχει θεος τοτε ειναι πραξη ενος χαλασμενου μυαλου αν ομως υπαρχει ισως για καποιο λογο να επετρεψε αυτο να γυνει.

ΚΑΛΟΣ άνθρωπος.

Δημοσ.

Τι ίσως μωρέ, είναι θέμα ύπαρξης θεού ή όχι αν ο άλλος είναι ανώμαλος και δικαιολογεί ΤΙ ακριβώς; Κάτι τέτοια σκεπτικά εγκρίνουν κλειτοριδεκτομές/περιτομές και βαφτίσεις.

Μήπως μερικοί, μερικοί να βγουν να πάρουν λίγο αέρα γιατί η πολύ κλεισούρα σας σάπισε τα μυαλά..

Δημοσ.

Τι ίσως μωρέ' date=' είναι θέμα ύπαρξης θεού ή όχι αν ο άλλος είναι ανώμαλος και δικαιολογεί ΤΙ ακριβώς; Κάτι τέτοια σκεπτικά εγκρίνουν κλειτοριδεκτομές/περιτομές και βαφτίσεις.

Μήπως μερικοί, μερικοί να βγουν να πάρουν λίγο αέρα γιατί η πολύ κλεισούρα σας σάπισε τα μυαλά..[/quote']

Φίλε μου δεν ξέρω τι να πω βλέπω πολύ αδικία και πόνο γύρω μου και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο που εμείς όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω τι να πω βλέπω πολύ αδικία και πόνο γύρω μου και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο που εμείς όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Και απ' όλο το πόνο και τη δυστυχία, αυτό βρήκες να δικαιολογήσεις με τον πλέον μοιρολατρικό τρόπο; Πάμε καλά;

Δημοσ.

Και απ' όλο το πόνο και τη δυστυχία' date=' αυτό βρήκες να δικαιολογήσεις με τον πλέον μοιρολατρικό τρόπο; Πάμε καλά;[/quote']

Δεν βάζω τα χέρια κάτω τη παλεύω και βοηθάω όποιον έχει ανάγκη οσό μπορώ.

Αλλά δεν είναι όλα εφικτά όταν λοιπόν η λογική δεν ΜΠΟΡΕΙ να σου δώσει μια εξήγηση τότε πιστεύεις σε κάτι ανώτερο για να μην σου στρίψει.

Δημοσ.

Σε άλλους έχει στρίψει φίλτατε. Όχι σε όποιον δεν πιστεύει σε ανώτερη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τόσα όπως το βιασμένο παιδάκι και να λέμε είναι σχέδιο που δεν εξηγείται με τη λογική.

Δημοσ.

Δεν βάζω τα χέρια κάτω τη παλεύω και βοηθάω όποιον έχει ανάγκη οσό μπορώ.

Αλλά δεν είναι όλα εφικτά όταν λοιπόν η λογική δεν ΜΠΟΡΕΙ να σου δώσει μια εξήγηση τότε πιστεύεις σε κάτι ανώτερο για να μην σου στρίψει.

Η επιστημη εχει δωσει ενα σωρο εξηγησεις για πολλα πραγματα. Επειδη εσυ δεν εχεις κατσει να διαβασεις αρκετα πραγματα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι. Για οσα δεν εχει βρει "την αλλη βδομαδα" θα ξερουμε. Με το να λεμε για ανωτερα σαδιστικα πνευματα που κανουν οτι θελουν θα επρεπε να ειναι ενδειξη στο οτι σου εχει στριψει.

Δημοσ.

Ο καθένας πιστεύει σε ότι ΜΠΟΡΕΙ για νσ νιώσει καλύτερα.

Δεν ξέρω γιατί το βρίσκετε κακό αυτό και γιατί κραζετε συνέχεια.

Εννοείτε βέβαια χωρίς να ενοχλεί τον άλλον, δεν ξέρετε τι περνάει ο καθένας εμένα η πίστη μου στο θεό με έχει βοηθήσει πολλές φορές εσείς αν δεν θέλετε να πιστέψετε καλά κάνετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...