Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κράζουν τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ για φανατισμό, όταν οι ίδιοι ορθώνουν περήφανα τον χριστιανικό σκοταδισμό τους, ενάντια σε μια θεατρική παράσταση. Ο δε σουρεαλισμός της μνημονιακής εποχής, κωμικοτραγικός βουλευτής να "υπερασπίζεται" τα θεία με χριστοπαναγίες σεξιστικού περιεχομένου ενώ στις τάξεις της οργάνωσής του υπάρχουν από παγανιστές και δωδεκαθεϊστές μέχρι "σατανιστής" μέλος black metal μπάντας. Ελληνορθόδοξοι ταλιμπάν...

http://www.youtube.com/watch?v=mC-g5I-QsH4

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς έχουμε και εμείς οι ΧΟ διάφορους τσαρλατανους όμως δεν έχει χυθεί αίμα και ο περισσότερος κόσμος το αποδοκιμάζει.

Ενώ στο ισλάμ είναι όλοι υπέρ αυτών που γίνονται και έχει χυθεί πολύ αίμα άδικα.

Άσε τι θα γινόταν αν αντί για corpus Christi είχαμε corpus Mohamed!!!!

Δημοσ.

Πάντως εγω θα μπορουσα να θεωρώ αρκετά επικίνδυνο το γεγονός των φραστικών αρχικά επιθέσεων, ατόμων που υποστηρίζουν την Αθεία, ενάντια στους "θρήσκους".

Βέβαια με τον τρόπο που έχουν συμπεριφερθεί η "θρήσκοι" κατά το παρελθόν σε όσους δήλωναν αθεΐα, αλλά και οι σημερινή παπάδες στους άθεους, έχουν τα δίκια τους, αλλά ως πιο ρεαλιστές άνθρωποι, θα περίμενε κανείς πως η συμπεριφορά τους αν μη τι άλλο δε θα ήταν ειρωνική.

Εικάζω πως η συμπεριφορά αυτή και τα κατινίστικα σε πολλές περιπτώσεις επιχειρήματα, που έρχονται σε αντιδιαστολή με το μορφωτικό επίπεδο τέτοιων ανθρώπων, πηγάζει από τη προσπάθειά τους, να περάσουν μια μόδα εξευτελισμού ως προς την πίστη στην ύπαρξη του Θεού.

Και ο λόγος που θα το θεωρούσα επικίνδυνο, δεν είναι το ότι "μου θίγει τα πιστεύω" αλλά ότι καλός η κακώς, στο έθνος μας, η θρησκεία έχει παίξει ένα Α ρόλο, ο οποίος όμως τα τελευταία 180 χρόνια και μέχρι το 1980-90, λειτούργησε θετικά ως προς το επαναστατικό ιδεώδη μας, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η χώρα, ειδικά τη περίοδο 1910-1980.

Αν μαλιστα η εκκλησία λειτουργούσε περισσότερο εκσυγχρονιστικά, δίνοντας βάση στα ήθη και στα έθιμα και όχι καθαρά στις τσέπες των κληρικών και τον προκλητικότατο τρόπο λειτουργίας της (οχι της θειας λειτουργίας), τα τελευταία 30 χρόνια, δε θα είχα καμία αμφιβολία οτι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ατάκα του Κισινγκερ (ξέρω αποδείχθηκε οτι δε την είπε ποτέ), είχε βάση.

Δυστυχώς όμως (ή ευτυχώς για αρκετούς), η νέα θρησκεία θα είναι η Αθεία, και σε αυτό έπαιξαν πολύ σπουδαίο ρόλο, οι φορείς της εκκλησίας με την αδιαφορία τους, εδικά στην Ελλάδα.

Η πίστη, θα παραμένει πάντα, προσωπική επιλογή του καθενός βέβαια και αυτό, επειδή είναι έμφυτο.

Δημοσ.

Πάντα θα υπάρχουν αυτά αλλά εμείς ευτυχώς τα έχουμε περιορίσει αρκετά.

Είναι περιττό νομίζω να ποστάρω φωτογραφίες από Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, κλπ κλπ.

Δημοσ.

Ε καλά τώρα, δεν νομίζω να χαιρετάει Ναζιστικά η θεία με τη ντουντούκα

Υγ μη τα ξαναλέμε, δεν συγκρίνονται 100 γραφικοί με ντουντούκες με εκατομμύρια που σκοτώνουν κόσμο

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ, σε Ισλαμική χώρα που κάποιος θα πήγαινε να κάνει κάντι αντίστοιχο, δεν θα τίθονταν το ερώτημα "τι θα γίνει με την 2η παράσταση", γιατί ήδη θα είχαν εκτελεστεί άπαντες απ' το εξοργισμένο πλήθος, το δε θέατρο εννοείται πως θα είχε πυρποληθεί.

Κι ευχαριστώ να λέμε δηλαδή ε;

Σάπια κρέατα με πόδια. Οι πράττοντες, οι υποστηρικτές και οι δικαιολογούντες.

Και μην ακούσω γκρίνια, σε άλλο φόρουμ θα σας είχαν μπανάρει.

• Like 2
Δημοσ.
postαρε ότι θες' date=' αν σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα...[/quote']

Επιδη πιστεύω κάτι και δεν ενοχλώ κανένα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα ???

Δεν ξερω πως μπορειτε και εξισωνετε το χριστιανισμο με τον ισλαμισμο.

Μονο και μονο που σε αυτοι τη "θεοσεβουμενη" χωρα εχετε ελευθετια λογου, μπορειτε να μπειτε σε οποιο site θελετε, η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη, ακόμα και ο χειρότερος κακουργος δικάζεται και το προστατεύει η αστυνομία έπρεπε να σας λέει πολλά αλλά μάλλον δεν σας λέει...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν τον εξισώνω, όπως έχω ξαναπεί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...

Δημοσ.

Μονο και μονο που σε αυτοι τη "θεοσεβουμενη" χωρα εχετε ελευθετια λογου, μπορειτε να μπειτε σε οποιο site θελετε, η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη, ακόμα και ο χειρότερος κακουργος δικάζεται και το προστατεύει η αστυνομία έπρεπε να σας λέει πολλά αλλά μάλλον δεν σας λέει...

Δεν ξερω πως μπορειτε και εξισωνετε το χριστιανισμο με τον ισλαμισμο.

Αυτά, θρασύτατε φίλε μου, δεν είναι κατακτήσεις της θρησκείας σου. Είναι τα δικαιώματα που κερδίσαμε όταν αυτή έχασε τη δύναμή της.

Μην εξισώνεις λοιπόν την δημοκρατία με την θεοκρατία σας που έκαιγε μάγισσες.

• Like 7
Δημοσ.

Κι ευχαριστώ να λέμε δηλαδή ε;

Σάπια κρέατα με πόδια. Οι πράττοντες' date=' οι υποστηρικτές και οι δικαιολογούντες.

Και μην ακούσω γκρίνια, σε άλλο φόρουμ θα σας είχαν μπανάρει.[/quote']

Εγώ νομίζω τελικά ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την ελευθερία μας.

Ελευθερία δεν σημαίνει ασυδοσία υπάρχουν κάποια ωρια, και στο φόρουμ υπάρχουν για ευνόητους λόγους.

Δηλαδή εσένα αν σε διασηρανε θα σου άρεσε ?

Και στην τελική η άθεοι είναι τέλειοι.....δεν νομίζω τη πεφτετε συνέχεια σε όποιον είναι Χο και του τη λέτε.

Μου θυμίζει και παιδάκια στο σχόλιο που με ζόρι θέλαν να μου δώσουν να καπνίσω για να νιώσω "μαγκας" ή στη σχολή σαν φοιτητής που οδοί "πίνανε" μου λέγαν ότι είμαι ξενεροτος που δε πίνω και εγώ@

Αυτά' date=' θρασύτατε φίλε μου, δεν είναι κατακτήσεις της θρησκείας σου. Είναι τα δικαιώματα που κερδίσαμε όταν αυτή έχασε τη δύναμή της.

Μην εξισώνεις λοιπόν την δημοκρατία με την θεοκρατία σας που έκαιγε μάγισσες.[/quote']

Γιατί όσοι πιστεύουν δεν αγωνίστηκαν!!!!

Αυτό μου λες ?

Εάν ναι δεν πάμε καλά δηλαδή όσοι φώναζαν ψωμί-παιδεία-ελευθερία ήταν όλοι άθεοι....

προσωπικά δεν τον εξισώνω' date=' όπως έχω ξαναπεί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...[/quote']

Συμφωνώ αλλά θέλει πάντα μετρό και το σωστω "timing" αν πιέζεις καταστάσεις έστω και με καλή πρόθεση ΜΠΟΡΕΙ να φέρει αντίθετα αποτελέσματα!!

Δημοσ.

Ελευθερία δεν σημαίνει ασυδοσία υπάρχουν κάποια ωρια, και στο φόρουμ υπάρχουν για ευνόητους λόγους.

Δηλαδή εσένα αν σε διασηρανε θα σου άρεσε ?

Και στην τελική η άθεοι είναι τέλειοι.....δεν νομίζω τη πεφτετε συνέχεια σε όποιον είναι Χο και του τη λέτε.

Μου θυμίζει και παιδάκια στο σχόλιο που με ζόρι θέλαν να μου δώσουν να καπνίσω για να νιώσω "μαγκας" ή στη σχολή σαν φοιτητής που οδοί "πίνανε" μου λέγαν ότι είμαι ξενεροτος που δε πίνω και εγώ@

Τρολλάρεις ρε; Θέλω να δω μια παράσταση, με δέρνουν στο όνομα του θεού σου, αλλά εμείς σας κυνηγάμε "να σας δώσουμε να καπνίσετε";

Σοβαρά;

Γιατί όσοι πιστεύουν δεν αγωνίστηκαν!!!!

Αυτό μου λες ?

Όπως βλέπεις, όχι. Δεν αγωνίστηκαν. Διάβαζαν και όρκιζαν δικτατορίες. Προχθές χαιρετούσαν ναζιστικά.

Τράβα γονάτισε μπροστά τους τώρα. Έτσι έχεις μάθει.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...