Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρολλάρεις ρε; Θέλω να δω μια παράσταση' date=' με δέρνουν στο όνομα του θεού σου, αλλά εμείς σας κυνηγάμε "να σας δώσουμε να καπνίσετε";

Σοβαρά;

Όπως βλέπεις, όχι. Δεν αγωνίστηκαν. Διάβαζαν και όρκιζαν δικτατορίες. Προχθές χαιρετούσαν ναζιστικά.Και Β

Τράβα γονάτισε μπροστά τους τώρα. Έτσι έχεις μάθει.[/quote']

Και βέβαια το καταδικάζω αλλά ρε φίλε μου παντού υπάρχουν μαλακές, πχ κάποιος φόραγε ενα μαύρο μπλουζάκι και τον σπάσανε στο ξύλο επειδή το πέρασαν για χρυσαυγιτη!!!!!

Έχουμε πολλές φορές πει ότι άλλο ο κλήρος και άλλο οι πιστοί ούτε εγώ τους γουστάρω τους περισσότερους γιατί δεν κάνουνε αυτό που πρέπει πάρα κοιτάνε να αποκτήσουν πλούτο και κοσμική εξουσία.

Στο τελευταίο είσαι πολύ λάθος ξέρω άτομα που είναι αριστεροί όπως και εγώ (ξερω σου φαινεται αστειο) που όμως πιστεύουν, υπάρχουν βουλευτές του ΚΚΕ που ορκίζονται στο ευαγγέλιο, και φυσικά πολύ από αυτούς που αγωνίστηκαν είτε κατά των τούρκων είτε κατά το ναζί ή κατά της χούντας πιστεύουν.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και βέβαια το καταδικάζω αλλά ρε φίλε μου παντού υπάρχουν μαλακές, πχ κάποιος φόραγε ενα μαύρο μπλουζάκι και τον σπάσανε στο ξύλο επειδή το πέρασαν για χρυσαυγιτη!!!!!

Έχουμε πολλές φορές πει ότι άλλο ο κλήρος και άλλο οι πιστοί ούτε εγώ τους γουστάρω τους περισσότερους γιατί δεν κάνουνε αυτό που πρέπει πάρα κοιτάνε να αποκτήσουν πλούτο και κοσμική εξουσία.

Στο τελευταίο είσαι πολύ λάθος ξέρω άτομα που είναι αριστεροί όπως και εγώ (ξερω σου φαινεται αστειο) που όμως πιστεύουν, υπάρχουν βουλευτές του ΚΚΕ που ορκίζονται στο ευαγγέλιο, και φυσικά πολύ από αυτούς που αγωνίστηκαν είτε κατά των τούρκων είτε κατά το ναζί ή κατά της χούντας πιστεύουν.

Αριστεροί που πιστεύουν υπάρχουν πολλοί, κι εγώ γνωρίζω αρκετούς. Αριστεροί ταλιμπαν λίγο δύσκολο.

Και δεν έδειρε ποτέ κανείς κάνέναν επειδή φόραγε μαύρο μπλουζάκι :P

Δημοσ.

Είπαμε η κάθε είδους λουκαδες είναι αστείες και καταδικαστεες αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι γραφικοί.

Τώρα είμαι απο το κινητό άμα το βρω θα στο ποστάρω (σχετικά με το ξύλο).

Δημοσ.

Είπαμε η κάθε είδους λουκαδες είναι αστείες και καταδικαστεες αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι γραφικοί.

Τώρα είμαι απο το κινητό άμα το βρω θα στο ποστάρω (σχετικά με το ξύλο).

Αυτοί οι γραφικοί που μοίραζαν μπουκέτα και κλωτσίδια χθες έξω απ'το Χυτήριο είναι μισό μύριο και άλλοι τόσοι που τους κάνουν πλάτες (και κρατάγανε ψηλά τους σταυρούς). Μην καταδικάζουμε μόνο τους άλλους λέγοντας πως στην Ελλάδα (και οι Ορθόδοξοι) είμαστε όλοι προοδευτικοί.

Δημοσ.

Είσαι υπερβολικός!Όλοι μαζί και με το ζόρι δεν παίζει να είναι πάνω απο μερικές χιλιάδες, σιγά μην είναι 1 εκατομμύριο και εκεί πήγαν λιγότεροι απο 50

Δημοσ.

Είσαι υπερβολικός!Όλοι μαζί και με το ζόρι δεν παίζει να είναι πάνω απο μερικές χιλιάδες, σιγά μην είναι 1 εκατομμύριο και εκεί πήγαν λιγότεροι απο 50

Μισό εκατομμύριο είναι μόνο οι ψηφοφόροι των νεοναζιστών. Για τους χριστιανοταλιμπαν δεν έχουμε επίσημες μετρήσεις, αλλά προφανώς τα δυο σύνολα τέμνονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ λέω να καψουμε 5-6 χριστιανούς να βάλουν οι υπόλοιποι μυαλό.;ρ

29 λιοντάρια του Κολοσσαίου συνιστούν Χριστιανούς, αυτά ξέρουν...

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα πειράζει που μου ήρθε στο μυαλό κομμάτι απο behemoth;

:P

Δημοσ.

Αυτοί οι γραφικοί που μοίραζαν μπουκέτα και κλωτσίδια χθες έξω απ'το Χυτήριο είναι μισό μύριο και άλλοι τόσοι που τους κάνουν πλάτες (και κρατάγανε ψηλά τους σταυρούς). Μην καταδικάζουμε μόνο τους άλλους λέγοντας πως στην Ελλάδα (και οι Ορθόδοξοι) είμαστε όλοι προοδευτικοί.

Αν εννωεις γιατι ΧΑ το 80% απλα εχει χασει τι μπουσουλα δεν υποστιριζει με τιποτα αυτη τη πεποιθηση.

Προτινω να τους γδαρετε και να ριξετε αλατι στις πληγες τους ή να τους ριξετε ζωντανους σε καυτο λαδι ;p

Πλακα πλακα ομως δεν ηταν λιγοι που εκαναν βασανηστηρια στους χρηστιανουν επιδη πιστευαν...

Δημοσ.

Eγω το ξέρω ως "τα λιοντάρια ηταν λίγα στο Κολοσσαιο :P "

Εγω λεω να τα πείτε αυτά στη Χριστιανή γυναικα σας που παντρευτήκατε ή θα παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο και θα σκάσετε και 50ευρω στον πάπαρδο. Παντοφλίνοι :P :P :P

Δημοσ.

Εγω λεω να τα πείτε αυτά στη Χριστιανή γυναικα σας που παντρευτήκατε ή θα παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο και θα σκάσετε και 50ευρω στον πάπαρδο. Παντοφλίνοι :P :P :P

Μπα, πολιτικό θα κάνουμε, θα έρθεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...