Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μπα, πολιτικό θα κάνουμε, θα έρθεις; Σαφέστατα. Kαι μάρτυρας άμα λάχει. Έχει πλάκα στο δημαρχείο, αλλά εμένα με χάλασε λίγο που γινόταν μόνο Πέμπτη. Προτιμούσα το Σάββατο. Ξανασκέψου το όμως. Το εκκλησάκι της γειτονιάς σου μπορεί να σου βγει φθηνότερο. Ξύπνησαν τα κορόιδα και ζητάνε φραγκα και στα δημαρχία τωρα
status Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Σαφέστατα. Kαι μάρτυρας άμα λάχει. Έχει πλάκα στο δημαρχείο, αλλά εμένα με χάλασε λίγο που γινόταν μόνο Πέμπτη. Προτιμούσα το Σάββατο. Ξανασκέψου το όμως. Το εκκλησάκι της γειτονιάς σου μπορεί να σου βγει φθηνότερο. Ξύπνησαν τα κορόιδα και ζητάνε φραγκα και στα δημαρχία τωρα Καλία να τον κόψω σε πολλά μικρά κομματάκια παρά να δώσω χρήματα σε παπάδες.
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Καλία να τον κόψω σε πολλά μικρά κομματάκια παρά να δώσω χρήματα σε παπάδες. Εχεις σκεφτεί το σύμφωνο συμβίωσης? Δε δίνεις λεφτά σε κανέναν
status Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχεις σκεφτεί το σύμφωνο συμβίωσης? Δε δίνεις λεφτά σε κανέναν Βασικά, χεστήκαμε για τις κοινωνικές συμβάσεις, για να μην γκαρίζουν οι γέροι το κάνουμε, σύμφωνο, το σκεφτήκαμε για να σου πω την αλήθεια. 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Βασικά, χέστηκαμε για τις κοινωνικές συμβάσεις, για να μην γκαρίζουν οι γέροι το κάνουμε. Εμεις για τη φορολογία αλλά που να ξέραμε
xreokopia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ας κανουμε ενα πολ, ποσοι ειναι με την παρασταση που εμφανιζει το χριστο και τους μαθητες του φουστηδες και ποσοι με τους φανατικους χριστιανους και τους χρυσαυγιτες που διαμαρτυρονται?
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το ότι κάποιος πιστεύει στον Θεό, δε σημαινει οτι πρεπει να θεωρει προσβολή μια παράσταση. Η παράσταση ειναι παράσταση, Είναι θέατρο. Δε ξέρω βέβαια πως θα φαινόταν μια παράσταση η οποία θα έδειχνε πως όλοι οι άθεοι είναι gay.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 γιατί η συγκεκριμένη δείχνει ότι όλοι οι πιστοί/χριστιανοί είναι gay? logic? FUCK IT!
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 γιατί η συγκεκριμένη δείχνει ότι όλοι οι πιστοί/χριστιανοί είναι gay? logic? FUCK IT! Όχι βέβαια. Δείχνει ως gay τον Θεό που πιστεύουν οι Χριστιανοί. Ακόμα χειρότερα Φαντασου ομως να εδειχνε τους άθεους ως gay. Θα υπήρχε μια Α ταραχή πιστεύω Aλλά είπαμε. Είναι θέατρο. Απλά θέατρο. (μου θυμιζει το σκηνικό με το θεατρικο έργο Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ""στο κεντρο που πρωταγωνιστουσε η Μυρτω Αλικάκη. Πήγαν κάτι γαβροι και τα έσπασαν επειδή θίχτηκαν :P:P )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αν έδειχνε τους άθεους gay θα ήταν όλη η ανθρωπότητα gay... seriously πιο άκυρο παράδειγμα/σύγκριση δεν παίζει να έχω διαβάσει μέσα στο forum... 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν ηταν σύγκριση. Παράδειγμα σου έδωσα και δε μου απαντάς. Τι θα έκανες αν μια θεατρική παράσταση παρουσιάζει τους άθεους ως gay? Θα θιγόσουν? αν έδειχνε τους άθεους gay θα ήταν όλη η ανθρωπότητα gay... Και μαρεσει που μου λες για άκυρο παράδειγμα . Εδω μολις έγραψες οτι ολη η ανθρωπότητα είναι άθεοι.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Φαντασου ομως να εδειχνε τους άθεους ως gay. Θα υπήρχε μια Α ταραχή πιστεύω Πίστευε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ναι με τις μλκιες που διαβάζει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα