Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

για να χρησιμοποιείς τέτοιο παράδειγμα ή είσαι ηλίθιος ή trollάρεις, ΔΕΝ υπάρχει 3η επιλογή...

και για να σου απαντήσω πιο πάνω, δεν θα έδινα σημασία στο θέατρο του παραλόγου...

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ηταν σύγκριση. Παράδειγμα σου έδωσα και δε μου απαντάς. Τι θα έκανες αν μια θεατρική παράσταση παρουσιάζει τους άθεους ως gay? Θα θιγόσουν?

Πρώτον δε θα θιγόμουν.

Δεύτερον άμα ήμουν φίλος του θεάτρου και άκουγα και καλές κριτικές θα πήγαινα και να τη δω.

Δημοσ.

Ας κανουμε ενα πολ,

ποσοι ειναι με την παρασταση που εμφανιζει το χριστο και τους μαθητες του φουστηδες και ποσοι με τους φανατικους χριστιανους και τους χρυσαυγιτες που διαμαρτυρονται?

Με δουλεύεις ρε Thresh?

Αν με δουλεύεις πες το γιατι έχω αρχίσει και ψαρώνω.

Μετά από αυτό το ποστ, τι στο πουτσο περίμενες να γράψω δηλαδή??

Κρατάω ένα επίπεδο στα ποστ μου, κάνοντας πλάκα, δεν ειρωνεύομαι και ξαφνικά σε βλέπω να εκνευρίζεσαι για ένα τόσο απλό παράδειγμα το οποίο όπως ο ίδιος απάντησες, στο φινάλε δε θα έδινες καμιά σημασία.

Και μου λες κιόλας οτι τρολάρω?

Στο τόπικ που μέρος χρηστών τρολάρει μαζικά απ το πρωί μέχρι το βράδυ?

Η κανουμε πλάκα ή μιλάμε σοβαρά.

Περιμενω να πάρεις πίσω τη τελευταία σου πρόταση διότι όντως με ενοχλεί. Δε έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα στο φόρουμ.

Πρώτον δε θα θιγόμουν.

Δεύτερον άμα ήμουν φίλος του θεάτρου και άκουγα και καλές κριτικές θα πήγαινα και να τη δω.

Πάρα πολύ ωραία.

Αυτη την απάντηση ήθελα να δω. Με κάλυψες πληρως.

Ακριβως για το ιδιο λόγο λοιπόν, αρκετοι "πιστοι" δε θα ενοχληθούν παρα μόνο τίποτε πωρωμένοι φανατικοί που τους συγκρίνω με πωρωμένους φιλαθλους ομάδας.

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν το παράδειγμα είναι με υπό το μηδέν λογική, τι αντίδραση περίμενες?

Δημοσ.

όταν το παράδειγμα είναι με υπό το μηδέν λογική, τι αντίδραση περίμενες?

Αφου ρε μλκ το ιδιο το ερώτημα ειναι χιουμοριστικό τι αντιδραση περίμενες και απο μενα? Σοβαρη? (το μλκ ειναι φιλικη προσέγγιση :P )

Δημοσ.

δεν έβαλες στο αρχικό post emoticon, καλά να πάθεις... :P

Θα πρεπε να με έχεις μάθει τοσο καιρο. Κουλούρια μοιράζουμε δηλαδης? :P

Ως ένδειξη φιλίας εισαι καλεσμενος στο μπάτσελορ φιλου μου, στο γνωστό οίκο αλκατραζ. Εκεί θα δεις πως διασκεδάζουν οι πιστοί :P

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι:

gay γεννιεσαι. Δεν γινεσαι.

Ας στον ακουμπήσω εγώ και πες μετά ότι είσαι straight :P :P :P :P

(έλα ήταν καλό, θέλω "like")

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι:

gay γεννιεσαι. Δεν γινεσαι.

Θρησκος γινεσαι. Δεν γεννιεσαι.

Με το πρόβλημα ότι οι θρήσκοι/ταλιμπαν/εθνικιστές/κλπ δεν αποδέχονται την μεσαία πρόταση του ποστ σου :P

Δημοσ.

Με το πρόβλημα ότι οι θρήσκοι/ταλιμπαν/εθνικιστές/κλπ δεν αποδέχονται την μεσαία πρόταση του ποστ σου :P

ούτε εγώ την αποδέχομαι...

καταλαβαίνω βέβαια τι θέλει να πει ο Toufas σε αντιπαραβολή με την θρησκεία, αλλά η πρόταση είναι λάθος διατυπωμένη...

Δημοσ.

ούτε εγώ την αποδέχομαι...

καταλαβαίνω βέβαια τι θέλει να πει ο Toufas σε αντιπαραβολή με την θρησκεία, αλλά η πρόταση είναι λάθος διατυπωμένη...

Θα μας τον ακουμπήσει ομαδικά ο Cossutius και θα βρούμε άκρη, μην ανησυχείς :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...