ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ας κανουμε ενα πολ, ποσοι ειναι με την παρασταση που εμφανιζει το χριστο και τους μαθητες του φουστηδες και ποσοι με τους φανατικους χριστιανους και τους χρυσαυγιτες που διαμαρτυρονται? Εγώ δεν είμαι με κανέναν απο τους 2. Σιγά τους φανατικούς και τα Χρυσά Αυγά...φλώροι είναι όλοι. Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Τώρα έχεις 2 παπάδες, 2 κυράτσες και 2 Χρυσά Αυγά που φωνάζουν και κάτι έγινε...
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ούτε εγώ την αποδέχομαι... καταλαβαίνω βέβαια τι θέλει να πει ο Toufas σε αντιπαραβολή με την θρησκεία, αλλά η πρόταση είναι λάθος διατυπωμένη... Εχω a.d.d. για αυτο διόρθωσε την. Εγώ δεν είμαι με κανέναν απο τους 2. Σιγά τους φανατικούς και τα Χρυσά Αυγά...φλώροι είναι όλοι. Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Τώρα έχεις 2 παπάδες, 2 κυράτσες και 2 Χρυσά Αυγά που φωνάζουν και κάτι έγινε... Βαλε φωτια στο σπιτι σου και με εσενα μεσα, και θα ειμαι απ'εξω να φωνάζω αν θες.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν είμαι με κανέναν απο τους 2. Σιγά τους φανατικούς και τα Χρυσά Αυγά...φλώροι είναι όλοι. Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Τώρα έχεις 2 παπάδες, 2 κυράτσες και 2 Χρυσά Αυγά που φωνάζουν και κάτι έγινε... 1
Sarandis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θα το κρατήσω σα φυλαχτό :-) :-)
-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν είμαι με κανέναν απο τους 2. Σιγά τους φανατικούς και τα Χρυσά Αυγά...φλώροι είναι όλοι. Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Τώρα έχεις 2 παπάδες, 2 κυράτσες και 2 Χρυσά Αυγά που φωνάζουν και κάτι έγινε... Σακουλα στο κεφαλι και μετρα μεχρι το ... 400 ξερω γω
warlock9_0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θα το κρατήσω σα φυλαχτό :-) :-) πάλι μλκς θα γεμίσει ο παράδεισος 1
KleKoR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω a.d.d. για αυτο διόρθωσε την. έχω περίοδο δεν μπορώ βασικά είναι λάθος το γεννιέσαι gay... εκτός από ένα πολύ μικρό ποσοστό που είναι ορμονικό... περισσότερα εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1#.CE.95.CF.80.CE.B9.CF.83.CF.84.CE.B7.CE.BC.CE.BF.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CE.AD.CF.82_.CE.BC.CE.B5.CE.BB.CE.AD.CF.84.CE.B5.CF.82_.CE.B3.CE.B9.CE.B1_.CF.84.CE.B7.CE.BD_.CE.BF.CE.BC.CE.BF.CF.86.CF.85.CE.BB.CE.BF.CF.86.CE.B9.CE.BB.CE.AF.CE.B1
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 περισσότερα εδώ http://el.wikipedia.....BB.CE.AF.CE.B1 Είναι ΟΛΟ το άρθρο χωρίς παραπομπές. Μεγάλη επιτυχία.
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia....sexuality#Cause Δεν ξερω πολλα gay ατομα, αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν "εκανα κατι με ατομο απο το ιδιο φυλο 10-20-30 φορες και μετα ειπα οτι ειμαι gay"
KleKoR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia....sexuality#Cause Δεν ξερω πολλα gay ατομα, αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν "εκανα κατι με ατομο απο το ιδιο φυλο 10-20-30 φορες και μετα ειπα οτι ειμαι gay" η παρατήρησή μου έγινε επειδή έμενε η εντύπωση πως είναι κάτι γενετικό... δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πολύ οι παράγοντες, η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση... ούτε καθαρά γενετικό είναι, ούτε καθαρά ψυχολογικό είναι... Πάντως ασθένεια δεν θεωρείται... αν ήταν γενετικό λογικά θα είχε εκλείψει... επίσης έχει καταρριφθεί και ο φόβος κάποιων πως παιδιά που μεγαλώνουν από gay γονείς, γίνονται και αυτά gay... κάτι τέτοιο δεν ισχύει... ελπίζω να καταλαβαίνεις τον σκοπό της παρέμβασής μου....
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Είναι ΟΛΟ το άρθρο χωρίς παραπομπές. Μεγάλη επιτυχία. Γιαυτο δεν ειμαι υπερ της wiki. Στο χω ξαναπεί οτι είναι αναξιόπιστη.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia....sexuality#Cause Δεν ξερω πολλα gay ατομα, αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν "εκανα κατι με ατομο απο το ιδιο φυλο 10-20-30 φορες και μετα ειπα οτι ειμαι gay" Φωτιά και Τσεκούρι και σ'αυτούς...
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Η διαφορα ειναι: gay γεννιεσαι. Δεν γινεσαι. Θρησκος γινεσαι. Δεν γεννιεσαι. Μεγαλυτερη χαζομαρα δεν υπαρχει!!!Ξερεις ποσοι (τα εχουμε ξαναπει) ειναι αθεοι και παθαινουν χοντρα στραπαντσα και αλλαζουν πιστη Κλασικο παραδειγμα ο Σαουλ που εγυνε Αποστολος Παυλος!
MetalGearFan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Θέλω και κεφάλια να σαπίζουν σε κοντάρια για παραδειγματισμό. Όπως και να έχει το θέμα θα ήθελα την "Αθωότητα την Μουσουλμάνων" να ανέβει σε κάποιο Χυτήριο να δούμε αντιδράσεις και να κάνουμε συγκρίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα