glssss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν διάβασα ένα ίδιο αρ8ρο που είναι παρόμοιο με το δικό μου πρόβλημα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη έχω ένα αρκετά καλό λαπτοπ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν παίζει τα παιχνίδια όπως το προ 12 που βγαζει αυτό το πρόβλημα ... Ύστερα έκανα εγκατάσταση και το προ 11 και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά ακόμη και σε αλλα παιχνιδια το max payne 3 και το gta IV στα 2 τελευταια εμπαινε μεχρι το menu αλλα ηταν ολα στο low και 800χ600 γιατι ελεγε η καρτα γραφικων δεν μπορει να σηκωσει τις απαιτησεις του παιχνιδιου εξαιτιας της καρτας γραφικων ....το λαπτοπ ειναι αυτο http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/lenovo-ideapad-y570a-ci7-2630q/prod1720554pp/ και δεν ξερω τι να κανω .Επισης μου βγαζει οτι εχω 64 vram ακομη 2 εικονες απο μια εφαρμογη η οποια δειχνει οτι το λαπτοπ εχει μεσα 2 καρτες γραφικων μια για τα χαλαρα προγραμματα και μια για τα παιχνιδια αλλα δεν ξερω πως κανω την αλλαγη για να γινει πρωτευον η nvidea ..
grouspen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Είχε και ένας φίλος μου το έξης θέμα και το κοιτάξαμε μαζί και κάναμε την αλλαγή . δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να κοιτάξεις στο control panel της nvidia για την κάρτα μήπως έχει κάποια ρύθμιση που να θέλει αλλαγή. αλλιώς μετά κοίτα στhn διαχείριση συσκευών μήπως είναι απενεργοποιημένη η gt555m και να κλείσεις την ενσωματωμένη (hd3000) σορρυ που δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι. ίσως κάποιος συμφορουμιτης μπορεί να βοηθήσει περισσότερο .
glssss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Είχε και ένας φίλος μου το έξης θέμα και το κοιτάξαμε μαζί και κάναμε την αλλαγή . δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να κοιτάξεις στο control panel της nvidia για την κάρτα μήπως έχει κάποια ρύθμιση που να θέλει αλλαγή. αλλιώς μετά κοίτα στhn διαχείριση συσκευών μήπως είναι απενεργοποιημένη η gt555m και να κλείσεις την ενσωματωμένη (hd3000) σορρυ που δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι. ίσως κάποιος συμφορουμιτης μπορεί να βοηθήσει περισσότερο . τα εχω κανει και εφω αυτα φιλε αλλα δεν γινεται τπτ ειναι ενεργοποιημενη η καρτα και στο πανελ την nvidea και της intel δεν εχει καμια τετοια επιλογη ουτε μεσω bios δεν ειχε καμια τετοια επιλογη ...δεν ξερω :/ ευχαριστω παντως
grouspen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ρώτησα τον φίλο μου και μου είπε ότι κάτι είχαμε αλλάξει σχετικά με nvidia optimus technology ψάξτο λίγο και αυτό . από εκεί γίνεται η αλλαγή μεταξύ των 2. edit. δες λιγο και αυτό. εκεί που λέει για τα global settings . http://laptoping.com...-benchmark.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα