Προς το περιεχόμενο

clonecd μονο 16x????

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα MSI CR52-A2. Σε nero γράφω 52x χωρίς προβλήματα. Στο clonecd έχω πρόβλημα. DAO-RAW μου γράφει μόνο 16χ αλλά SAO 52χ. To mode βέβαια που αντιγράφει τα πάντα είναι το DAO-RAW. To πρόβλημα έχει αναφερθεί σε ξένα forums και το συμπέρασμα είναι ότι κάποια burners "πατάνε φρένο" όταν γράφουν σε DAO-RAW.Επικοινώνησα με MSI και μου απάντησαν ότι αφενός δεν υποστηρίζουν επισήμως το Clonecd αφετέρου όμως η συσκευή μου θα έπρεπε να γραφει 52x και σε DAO-RAW. Τώρα ή μου λένε ψέμματα, ή κάτι άλλο παίζει. Η elaborate bytes μου είπε ότι εφόσον το πρόγραμμα "΄βλέπει" το αντιγραφικό μου, θα έπρεπε να γράφει 52χ. δηλαδη δεν είναι θέμα clonecd. το σύστημά μου έχει τελευταία aspi, firmware, bios, drivers, dma enabled κτλ.

γενικά ψάψνομαι να δω τι μπορεί να φταίει

1) Έχει κανένας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?

2) Υπάρχει καμία άλλη εφαρμογη που γράφει σε DAO-RAW για να τεστάρω το drive μου?

κάθε σκέψη ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

To nero eixe ena bug den xerw kata poso exei ftiaxtei stis nees ekdoseis alla den elege pote thn pragmatikh taxuthta pou egrafe ... exei bgei ena patch gia na ftiaxei auto to prob an 8es na sto steilw...giati an isxuei auto mhpws ta cd sou den uposthrizoun pano apo 16 ??

Δημοσ.

Πολλα recorder περιοριζονται σε χαμηλωτερες ταχυτητες οταν γραφουν DAO-RAW ... δεν ειναι θεμα clonecd ... Ισως με ενα καινουριο firmware να στρωσει .

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε. Το έχω κάνει to registry hack. Η πραγματική ταχύττα στο nero είναι 52χ. Εξάλλου kai sto clonecd SAO γράφω 52χ. Το πρόβλημα είναι πολύ δυγκεκριμένο και εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένη περίπτωση

Δημοσ.
steliosdj

said:

Ναι βρε ... αυτο λεω και εγω ... αλλο SAO και αλλο DAO !

όχι ρε πήγαινε στον προηγούμενο.

Δημοσ.
gdp77

said:

steliosdj

said:

Ναι βρε ... αυτο λεω και εγω ... αλλο SAO και αλλο DAO !

όχι ρε πήγαινε στον προηγούμενο.

OK !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...