Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μαγκες

εχω αποφασισει να προχωρησω σε αγορα i mac(Μεχρι τωρα ειχα ενα απλο pc)

το θελω κυριως για μουσικη παραγωγη

επειδη ομως ειμαι ασχετος απο mac θα ηθελα να μου πειτε πιο ειναι το πιο καινουργιο μοντελο και ποιο μου προτεινετε εσεις

επισης για ποιο λογο να παρω ενα mac ενω με τα λιγοτερα λεφτα παιρνω ενα Pc Με περιπου ιδιες δυνατοτητες(οσον αφορα τη μουσικη παραγωγη)

Δημοσ.

Περίμενε, δεν έχουν βγάλει ακόμα τίποτα για τους νέους iMac. Θα έχει μεγάλες αλλαγές. Εκτός αν πάς σε used.

Εγω θα ήθελα iMac για την οργάνωση που υπαρχει στο μηχάνημα και λογισμικό.

Δημοσ.

Για δες λίγο αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/458257-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-%CE%B5%CF%89%CF%82-1500%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

Πάρε υποψιν σου ότι αν δεν θες και παιχνίδια (που με το imac δεν τα έχεις ούτως ή άλλως) μπορείς να το πάρεις πολύ φτηνότερα.

Δημοσ.

γεια σας μαγκες

εχω αποφασισει να προχωρησω σε αγορα i mac(Μεχρι τωρα ειχα ενα απλο pc)

το θελω κυριως για μουσικη παραγωγη

επειδη ομως ειμαι ασχετος απο mac θα ηθελα να μου πειτε πιο ειναι το πιο καινουργιο μοντελο και ποιο μου προτεινετε εσεις

επισης για ποιο λογο να παρω ενα mac ενω με τα λιγοτερα λεφτα παιρνω ενα Pc Με περιπου ιδιες δυνατοτητες(οσον αφορα τη μουσικη παραγωγη)

αν τελικα αποφασισεις να παρεις mac

αυτο βεβαια εξαραται απο εσενα και μονο

θα ελεγα να περιμενεις μιας και ετοιμαζονται τα νέα μοντελα με Ivy Bridge τα οποια θα ειανι σαφως ποιο γρήγορα!

όσο για την μουσικη παραγωγη υπαρχουν ειδικα προγραμματα τα οποια γνωμη μου..τρεχουνπολυ καλυτερα σε αυτο το περιβαλλον και μια διαφορετική εμπειρια προς τον χρήστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...