Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να αγορασω εναν αποκωδικοποιητη hd. Περιμενω προτασεις!

Edit: Θα ηθελα να εχει ενα οσο το δυνατον ευχρηστο και μεγαλο τηλεχειρηστηριο, με γρηγορες εναλλαγες στα καναλια.

Επεξ/σία από ms13
Δημοσ.

Crystal Audio Micro HD. Μικρό μέγεθος, γρήγορη εναλλαγή καναλιών, αναπαραγωγή αρχείων και υποτίτλων οκ, δεν έχω βρεί κάποιο ψεγάδι. Με ένα σκληρό χωρίς τροφοδοσία κάνει κάτι ψιλονερά (λόγω αδυναμίας να τον τροφοδοτήσει από το usb). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν συνέδεα το σκληρό δίσκο στην είσοδο usb, κάποιες φορές "αναβόσβηνε" η εικόνα. Εμφάνιζε δλδ μαύρο για κλάσματα του δευτερολέπτου, επανερχόταν για λίγο και μετα ξανά το ίδιο. Θεώρησα ότι η θύρα usb δεν άντεχε να τροφοδοτήσειτο δίσκο, καθώς δεν έχει δική του τροφοδοσία. Παρόλαυτά εδω και μέρες το πρόβλημα έχει λυθεί, χωρίς να κάνω κάτι. Λες και ήθελε ο δέκτης το χρόνο του για να συνηθίσει το δίσκο...! :-D

Δημοσ.

Τα δεκτακια της edition έχουν full size τηλεχειριστήριο. Το καλο είναι ότι πιάνουν εύκολα χωρίς να έχει κάποιος ταλέντο στην σκοποβολή. Και μερικά f&u στα 50 ευρω έχουν παρόμοιο τηλεχειριστήριο.

Το crystal ενώ είναι άριστο σαν μηχάνημα. Το τηλεχειριστήριο του είναι απαράδεκτο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα ηθελα να μην ξεφυγω απο τα 40€. Κανε μου καποια συγκεκριμενη προταση, γιατι στο σκρουτζ μου εβγαλε μονο 4...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...