Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ τόσα δις ατομα πιστεύουν στον τζηζους/αλλαχ/τζεχομπα/κρισνα/fsm/ipu κλπ δε θα πίστευαν στο ομόλογο της ανατολής και τα χαρισμένα λεφτά;

ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται (και στις δυο περιπτωσεις ;) )

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ τόσα δις ατομα πιστεύουν στον τζηζους/αλλαχ/τζεχομπα/κρισνα/fsm/ipu κλπ δε θα πίστευαν στο ομόλογο της ανατολής και τα χαρισμένα λεφτά;

Το χαρισμένα εγώ δεν βλέπω που είναι ....

δεν είπαν σας δίνουμε λεφτά και κάντε τα ότι θέλετε...

είπανε θα αγοράσουμε τα ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΑΣ και αυτό ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ...

δηλαδή θέλουν να πάρουν ομόλογα και να αλλάξουν κάποια πράματα που πιστεύουν ότι θα κάνουν τα ομόλογα να αποκτήσουν αξια άρα μιλάμε για επένδυση και όχι χάρισμα...

Ο πατριωτισμός ίσως έγκειται μονο στο γεγονός ότι θα μπούν στον κόπο να κάνουν αυτή την μακροσκελή επένδυση με ρίσκο και δεν πάνε σε κάτι πιο safe...

Δημοσ.

Δηλαδή θεωρείς οτι αξίζει μια επένδυση ύψους τέτοιου που μια ολόκληρη χώρα δε μπορεί να ξεχρεώσει; Για να βγάλει τί; ή πώς;

Η μήπως θεωρείς οτι οι ομογενείς είπαν εκεί στο 'Murica , ναου δατ αη γκατ δε μανεη , αημ γκονα μπαη α γκανταμ καντρι..

Δημοσ.

φυσικά υπάρχει και μια δόση πατριωτισμού που αποτελεί το κίνητρο αλλα από εκεί και πέρα δεν είναι χάρισμα..

να πάρουν τι?? το κέρδος από τα ομόλογα που είναι τώρα super low και θα ανεβούν με μια σωστή διαχείριση του κράτους... αυτό θα πάρουν...

Δημοσ.

και σου λέω οτι έτσι είναι.

τί σε κάνει να πιστεύεις οτι με το που θα πάνε τα ομόλογα σε χέρια ιδιώτη εκτός του τραπεζικού κυκλώματος δε θα κηρύξει το κράτος μια στασάρα πληρωμών και να μείνει με τα .. ομόλογα.. στο χέρι ο ιδιώτης.

Δημοσ.

καταρχήν αγοράζοντας ομόλογα δεν έχει διαχειριστικά δικαιώματα για κάτι τέτοιο... πρέπει το κράτος από μονο του να το αποφασίσει αυτό...

και αυτό θα το έκανε μονο μια κυβέρνηση τσίρων που υπηρετεί ξένα συμφέροντα..

και γιαυτο βρίσκω πολύ λογικό να θέλουν να γίνουν πάλι εκλογές και αλλαγές στο νομικό σύστημα + σύνταγμα...

τέλος ok αν θέλουν και οι ίδιοι οι έλληνες να μας μαμισουν δεν έχει νόημα να υπάρχει καν ελλάδα :)

Δημοσ.

α γεια σου, αρα συμφωνούμε οτι στο ελλαδισταν ακόμη και τα θαύματα δεν είναι εφικτά.

Δημοσ.

α γεια σου, αρα συμφωνούμε οτι στο ελλαδισταν ακόμη και τα θαύματα δεν είναι εφικτά.

καταρχήν αγοράζοντας ομόλογα δεν έχει διαχειριστικά δικαιώματα για κάτι τέτοιο... πρέπει το κράτος από μονο του να το αποφασίσει αυτό...

και γιαυτο βρίσκω πολύ λογικό να θέλουν να γίνουν πάλι εκλογές και αλλαγές στο νομικό σύστημα + σύνταγμα...

τέλος ok αν θέλουν και οι ίδιοι οι έλληνες να μας μαμισουν δεν έχει νόημα να υπάρχει καν ελλάδα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21/12/2012 θα πεθανουμε ολοι. δεν προλαβαινουμε. εκτος και αν ειμαστε οι 4400 (τηλεοπτικη σειρα)

Α για αυτο δεν εκανε μεταγραφες ο μαρινακης :lol:

Ακυρη συγκριση εκει πιστεουν και εγω δηλαδη γιατι υπαρχει κενο στη δημιουργεια του κοσμο και δεν εχει αποδικτει ακομα τιποτα επιστημονικα, σε αυτη τη περιπτωση ειναι φως φαναρι οτι ειναι μουφα η ιστορια. Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά γιατί σε δεύτερο πληθυντικό?

Η αναφορά η δικιά μου έγινε γιατί ήταν μια λαζογερμανίδα που έκραζε τους Έλληνες ως τεμπέληδες και άλλα ωραία. Αυτή βέβαια είχε φύγει από το 50 και δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ για αυτή τη χώρα αφήνοντας άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα. Επιλογή της ήταν και δεν έχω κάτι με αυτό. Το να έρχεται όμως κάποιος και να με προσβάλει μέσα στο "σπίτι" μου (άσχετα με το αν έχει δίκιο ή άδικο) είναι κάτι που προσωπικά δε το ανέχομαι από κανένα. Έφαγε τα μπινελίκια της λοιπόν. Δέχτηκα πολλά συγχαρητήρια εκείνη τη βραδιά από συναπατεώνες Έλληνες.

To δευτερο πληθυντικο το χρησιμοποιησα ως "Ελληνας του εξωτερικου που βριζει και μισει την χωρα του και την αγαπα λιγοτερο απο ξενους" κλπ οπως ειδα να μου καταλογιζουν ορισμενοι εμενα και των ομοιων μου-->μεταναστων δηλαδη.

Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες τις απόψεις μου,Ειληκρινά.

Αφενος υπαρχει προβλημα αν απο αυτα που εγραψα εσυ καταλαβαινεις οτι επιβεβαιωνεσαι σε κατι απ'οσα ειπες περι Ελληνων μεταναστων.

Αφεταιρου αν αυτο που περιμενες με λαχταρα ηταν μια επιβεβαιωση καποιου midi_miliz σε καποιο φορουμ τοτε houston we got a problem.

Παρολα αυτα σε καλω να διαβασεις προσεκτικοτερα αυτο που εγραψα και ακομη προσεκτικοτερα να "πιασεις" το point. To οποιο δεν ειναι αλλο απο το: Οσο ενας γηγενης Ελληνας σεβεται την πατριδα του, το κρατος του και το συμπολιτη του, αλλο τοσο θα τον σεβαστει και ο μεταναστης. Οσο ο γηγενης Ελληνας σιχαινεται και βριζει καποια πραγματα στη χωρα του, τοσο θα τα βριζει και ο μεταναστης. Τα υπολοιπα τα κατηγοριοποιω στην εμφυτη αναγκη και νοοτροπια του Ελληνα να εντοπιζει εχθρους, ανθρωπους πυο επιβουλευονται μονιμως τον ιδιο και την χωρα του λες και ο ιδιος διαφοροποιειται πολυ απο οσα κατηγορει...

Τελος, να σου πω οτι ενας μεταναστης δεν γινεται να μην αγαπαει την πατριδα του για αρκετους λογους. Επειδη ομως δε θεωρω οτι υπαρχουν οι βασεις για να σου αναπτυξω τους σοβαρους, θα αρκεστω να σου πω οτι χωρα που εχει ηλιο, νησακια, γκομενες, κλαμπινγκ δε γινεται να την μισησει κανενας, ουτε και ο μεταναστης που στην τελικη θα την τιμησει για 30 μερουλες το χρονο και θα σου αφησει και συναλλαγμα να σε βοηθησει για την κριση :devil:

Δημοσ.

γιατι υπαρχει κενο στη δημιουργεια του κοσμο και δεν εχει αποκτει ακομα τιποτα επιστημονικα

Μπορω να σε διαψεύσω.....

Δημοσ.

γιατί είναι σούπερ μαλακια εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω... πέρα από την δεισιδαιμονία έχετε καμια απόδειξη ότι δεν υπάρχει η οργάνωση?

η μια απόδειξη ότι ο σώρρος δεν έχει παραχωρήσει μέρος της περιουσιας του?

Δηλαδή αν υπάρχει η οργάνωση σημαίνει οτι δεν είναι μούφα η είδηση? Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Είτε υπάρχει η οργάνωση είτε όχι 600δις δεν υπάρχουν.

Αν αυτός ο ομολογιούχος που ανέφερες ο Αρτεμάκης είχε τόσα δις περιουσία έπρεπε να ήταν στις λίστες με τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο, περιουσία δεν είναι μονάχα τα μετρητά αλλά τα πάντα υλικοί και άϋλοι τίτλοι, στις λίστες αυτές λοιπόν ο πλουσιότερος Έλληνας ομογενής έχει 4δις και οι πλουσιότεροι ομογενείς έχουν 14δις όταν εμείς μιλάμε για 600δις, η περιουσία της Ωνάση είναι στα 800 εκατ. Ακόμη και να υπήρχαν σιγά μην έδιναν όλη την περιουσία τους για το χρέος της Ελλάδας. Αν είχαμε ομογενείς με περιουσία κοντά στο 1.5-2 τρίς θα μπορούσα να πιστέψω οτι μπορεί να γίνει κάτι.

Επίσης τα 10.000.000 ομογενείς που λές, αν και δεν νομίζω να στέκει σαν νούμερο, είναι όλοι οι νέοι μετανάστες 1ης γενιάς τωρινοί ή όσοι έφυγαν πρίν πολλα χρόνια μαζί με ομογενείς 2ης 3ης ακόμα και 4ης γενιάς στο εξωξτερικό. Πολύ αμφιβάλλω αν ο ομογενής 2ης όσο μάλλον 3ης και 4ης γενιάς ενδιαφέρεται για την Ελλάδα πέραν του να πάει διακοπούλες σε κανένα νησί. Άμα ο άλλος δεν έχει ζήσει στην Ελλάδα δεν έχει επαφή με την γλώσσα τα έθιμα την νοοτροπία μας και τον τρόπο ζωής μας δεν έχει φίλους και μόνο μερικούς μακρυνούς συγγενείς που και με αυτούς έχει μόνο τηλεφωνική επαφή και τελικά το μόνο πράγμα που του έχει μείνει από την Ελλάδα είναι το επίθετό του, ακόμα και να μου πεί οτι αγαπάει την Ελλάδα δεν θα τον πιστεύψω. Δεν θέλω να το πάω το θέμα στο τι μπορεί να κάνει ο κάθε ομογενής για τον τόπο που έχει τις ρίζες του.

Ο FilipposMD με τον συλλογισμό του από το πλήθος των ομογενών, έδειξε με τον απλούστερο τρόπο οτι η είδηση δεν στέκει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...