Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα γελάτε αλλά μερικές σελίδες πριν κάποιοι το είχαν πάρει στα σοβαρά!

Και δεν τους εχεις μπαναρει ακομα ???  :lol: 

Δημοσ.

"Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας, που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.

Μετά τη διαγραφή του και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου του 2004,  δήλωσε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πολιτείας Ουάσινγκτον, του οφείλει 2,8 τρισεκατομμύρια δολάρια για παραβίαση κοπιράιτ."

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.

Αυτοί που μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι γιατί το έκαναν?

Υπήρχε περίπτωση να κερδίσουν κάτι από αυτό ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα?

Δημοσ.

Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αυτοι οι καθυστερημενοι που το πιστεψαν ολο αυτο γιατι να πηγαινουν στην καλπη ;ΓΙατι δεν ψοφανε μπρουμυτα σε 1 γωνια . Γιατι η βλακεια να μην εχει ορια;<br><br>

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Υπαρχουν και αυτοι που πιστευουν ακομα, οτι εχουμε δημοκρατια, οτι ολα οσα γινονται ειναι το σωστο ,για το καλος μας μωρε . Success story, ουγκ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ευκολο να μπειτε στο μυαλο των Ελληνων ομογενων που ζουν πολλα χρονια εξω.

Προκειτε για αλλη φυλη που δεν εχουν καμια σχεση με τους σημερινους Ελληνες,η τους νεους Ελληνες μεταναστες που εφυγαν απο Ελλαδα λογω κρισης οπως η αφεντια μου.

Ανθρωποι αξεστοι,αμορφωτοι,πολυ χαμηλης νοημοσυνης,ειδικα αυτοι που δουλευουν 16 ωρες το 24ωρο για να κανουν λεφτα,εχουν αποκτηνωθει και αποβλακωθει τελειως.

Δεν εχουν καμια σεχση με εμας.Ειναι αλλη φυλη και δυσκολα ,μπορεις να καταλαβεις τι εχουν στο μυαλο τους.

Δημοσ.
.

Ανθρωποι αξεστοι,αμορφωτοι,πολυ χαμηλης νοημοσυνης,ειδικα αυτοι που δουλευουν 16 ωρες το 24ωρο για να κανουν λεφτα,εχουν αποκτηνωθει και αποβλακωθει τελειως.

Δεν εχουν καμια σεχση με εμας

Δεν βλέπω διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλάδη το ότι ο τύπος είναι του γιατρού κάνει όλους τους έλληνες του εξωτερικού άξεστους και αποβλακωμένους.

Λεφτά υπάρχουν, τρις

Το ξανθό γένος και οι προλετάριοι ταξικοί αδελφοι απτη Βενεζουέλα παρακαλάνε να μας δωρίσουν όσα χρήματα χρειαζόμαστε αλλά οι τροικανοί και οι ευρωπαίοι δυνάστες μας δεν μας αφήσουν

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι ευκολο να μπειτε στο μυαλο των Ελληνων ομογενων που ζουν πολλα χρονια εξω.

Προκειτε για αλλη φυλη που δεν εχουν καμια σχεση με τους σημερινους Ελληνες,η τους νεους Ελληνες μεταναστες που εφυγαν απο Ελλαδα λογω κρισης οπως η αφεντια μου.

Δεν εχουν καμια σεχση με εμας.Ειναι αλλη φυλη και δυσκολα ,μπορεις να καταλαβεις τι εχουν στο μυαλο τους.

Ε τι να είχε κάποιος στο μυαλό του δηλαδή κάνοντας αυτό το πράμα?

Θα κέρδιζε κάτι πέρα από τον κίνδυνο να τον βάλουν και μέσα?

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που πίστεψε το 40% των Ελλήνων το «Λεφτά υπάρχουν. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια».

Αυτό δεν ήταν ψέμα. Απλά δεν μας είπαν ποιοι τα έχουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και αυτοι που πιστευουν ακομα, οτι εχουμε δημοκρατια, οτι ολα οσα γινονται ειναι το σωστο ,για το καλος μας μωρε . Success story, ουγκ.

Eχουμε μια κακης ποιοτητας δημοκρατια. Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι πρεπει να παμε στο φασισμο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...