Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω πως το εγραψα στην σωστη κατηγορια αν οχι βαλτε το.

στις 28 αυγουστου παρηγγειλα ενα κινητο(xperia sole)μαζι με καποια πραγματα που ειχε παραγγειλει ο αδερφος μου(φοιτητης) και μας λενε το πολυ μερι 5-7 σεπτεμβριου θα ερθουν τα πραγματα.παει 10 του μηνος παμε να ρωτησουμε(εμεις μενουμε γιαννιτσα και τα παραγγειλαμε απο την θεσσαλονικη οποτε 1 ωρα δρομος,ειχε και τηλεφωνο αλλα εκει που το κρυψανε στο site που να το βρουμε)παμε και μας λενε πως ολα ηρθαν εκτος απο το κινητο και την ξυριστικη μηχανη.στις 15 παμε παλι και μας λενε πως ακομα αυτα τα 2 δεν ηρθαν και πως αν θελαμε μπορουσανε να μας στειλουν τα υπολοιπα αλλα ειπαμε να τα στειλουν ολα μαζι για να μην γινει κανα μπερδεμα.

μας περνουν τηλ. στις 17 και μας λενε πως ηρθε η μηχανη αλλα οχι το κινητο και τους λεμε παλι ολα μαζι.σημερα μας περνουν τηλ. και μας λενε πως ηρθε και το κινητο και παμε να το παρουμε απο το μαγαζι(δεν κρατιομουν)παμε και μας λενε πως ολα τα πραγματα εχουν πακεταριστει και πως θα ερθουν απο την αθηνα,δηλαδη στο τηλεφωνο εννοουσαν πως ειναι πακεταρισμενα στην αθηνα και οχι εδω ασχετως που δεν μας το ειπαν.και μας ειπαν πως θα ερθουν ολα μαζι στο σπιτι την δευτερα το πρωι.επειδη ομως το ηθελα πολυ το κινητο σημερα μου λεει πως θα δει αν εχει κανενα στην αποθηκη αλλα τελικα δεν ειχε.

Λοιπον,το κινητο δηλαδη θα εχει καθυστερησει 17 ημερες αν ερθει την δευτερα οπως λενε.οταν ομως μας ελεγαν να μας φερουν τα υπολοιπα παλι απο αθηνα εννοουσαν??ελεος δηλαδη τοσο χαλια πια,με γαϊδουρι το φερνουν??πες αυτο ενταξει ολοκληρο καταστημα ενα διαθεσιμο δεν ειχε??εντελως χαλια μαγαζι!!!

ειμαι ο μονος που μου ετυχε αυτο ή και αλλοι εχετε παρομοια εμπειρια??

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω αγοράσει τα κέρατα μου από electroworld (που είναι το ίδιο με τον κοτσοβολο). Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν μπορούσα να δω τις παραγγελίες που είχα κάνει. Αλλά πείρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μετά από 2 μέρες το έφτιαξαν.

Δημοσ.

Μέχρι να αντιμετωπίσω (λόγω της κρίσης και των χαμηλών τοποθετήσεων σε απόθεμα) πρόβλημα,ήταν όλα μέλι-γάλα,ήταν αξιοπρεπέστατοι!

Απ' τη μέρα που με βάλανε (ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία) να πάω τριάντα χιλιόμετρα πήγαιν' έλα με ξεριζωμένο γκαζόσυρμα τζάμπα,με χάσανε από μόνιμο πελάτη τους.

Πλέον αγοράζω απ' αυτούς μόνο στις προσφορές τους και μόνο όσες είναι ετοιμοπαράδοτες.

Δημοσ.

Εάν σας κάνουν στραβή τέτοια μαγαζιά, δεν χάνετε τίποτα να ενημερώνετε και την αντιπροσωπεία της εταιρείας της οποίας εμπορεύεται το προϊόν της το κάθε τέτοιο μαγαζί.

Θαρρώ πως θα τους τσούξει περισσότερο να σχηματίζουν άσχημη γνώμη οι μεγάλοι προμηθευτές τους (π.χ. Whirlpool, Bosch κτλ) παρά να φωνάζει ένας Έλληνας σε ένα τηλέφωνο. Βέβαια, να φροντίσετε να ενημερώσετε την υπεύθυνη του κάθε καταστήματος ότι έχετε ήδη ενημερώσει την "μαμά" εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν σας κάνουν στραβή τέτοια μαγαζιά, δεν χάνετε τίποτα να ενημερώνετε και την αντιπροσωπεία της εταιρείας της οποίας εμπορεύεται το προϊόν της το κάθε τέτοιο μαγαζί.

Θαρρώ πως θα τους τσούξει περισσότερο να σχηματίζουν άσχημη γνώμη οι μεγάλοι προμηθευτές τους (π.χ. Whirlpool, Bosch κτλ) παρά να φωνάζει ένας Έλληνας σε ένα τηλέφωνο. Βέβαια, να φροντίσετε να ενημερώσετε την υπεύθυνη του κάθε καταστήματος ότι έχετε ήδη ενημερώσει την "μαμά" εταιρεία.

Και τι θα κάνουν;Θα του κόψουν τη πίστωση;Και τα πράματα που θα τους μείνουν αδιάθετα στις αποθήκες;Ή θα τους τα σμπρώξει ο συνοικιακός μαγαζάτωρ;

Άσε που οι Ντίξονς παίζει και νάναι μέτοχοι στις παραγωγικές διαδικασίες των προϊόντων τους,τους συμφέρει να αλλάζουν τσέπες τα λ7 τους παρά να αλλάζουν χέρια...

Δημοσ.

αυτοι που λενε τα παραπονα τους ή τον αποφευγουν πχ εδω και καποιοι αλλοι αποφευγουν αυτο το μαγαζι ειναι 1/10 ολοι οι αλλοι και ευχαριστημενοι να μην μεινουν

παλι θα πανε.(εγω παντως εχω μεινει πρα πολυ ευχαριστημενος απο e-shop αν και διαβασα πολλα για μικροαγορες πιστευω πως ειναι το καλυτερο 1-2 μερες κανουν ολα να ερθουν αν και ειμαι επαρχια.)οι μισοι κοροϊδευουν τους αλλους μισους,η ελλαδα του σημερα.ααα και το αλλο,τους λεω γιατι αργουν τοσο πολυ 10-15 μερες ειπατε και μου λενε με ενα υφος(σαν εχουν φαει σκ@τα) ειπαμε 15-20 εργασιμες!!

Δημοσ.

Και τι θα κάνουν;Θα του κόψουν τη πίστωση;Και τα πράματα που θα τους μείνουν αδιάθετα στις αποθήκες;Ή θα τους τα σμπρώξει ο συνοικιακός μαγαζάτωρ;

Άσε που οι Ντίξονς παίζει και νάναι μέτοχοι στις παραγωγικές διαδικασίες των προϊόντων τους,τους συμφέρει να αλλάζουν τσέπες τα λ7 τους παρά να αλλάζουν χέρια...

Τα λεφτά θα αλλάξουν χέρια και πάλι, όπως λες και εσύ. Όμως, άλλο είναι την ώρα των παζαριών να μην μπορεί ο τάδε manager του δείνα εμπορικού μαγαζιού να μπορεί να παίξει μπάλα άνετος, επειδή έχει δυσφημίσει την εταιρεία αυτή, και άλλο να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Για αυτό νομίζω ότι τους νοιάζει πιο πολύ. Γιατί εάν βγάλουν "κακό" πρόσωπο προς τις εταιρείες που παίρνουν τα εμπορεύματά τους τότε θα έχουν και πιο δύσκολους όρους στα παζάρια, άρα πιο δύσκολα παζάρια και άρα μεγαλύτερος κίνδυνος στα bonus τους όταν δεν μπορούν να παίρνουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης.

Δημοσ.

στο εντωμεταξύ διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεται με καταστήματα πιστεύω μπορείτε μέσω τηλεφώνου ή email με κάποιον υπεύθυνο να συζητάτε το πρόβλημα και ίσως βρίσκεται κάποια λύση, δλδ διορθώνετε λίγο το σύστημα που έχουν, αν όχι τουλάχιστον προσπαθήσατε...

Δημοσ.

Φίλε Koularasss σε ποιό κατάστημα του Κωτσόβολου στη Θεσσαλονίκη έγινε αυτό το περιστατικό;

1 δεν ειναι?αυτο που ειναι διπλα στο ικεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...