Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

3) Γιατί οι Κορεάτισσες είναι πολύ όμορφες γυνάικες

Δεν ξερω..ρε ολες ιδιες τις βλεπω!! Μαλλον επειδη σ αρεσουν τα anime!!

Δημοσ.

Ξέρεις πόσο ρατσιστικό είναι αυτό το σχόλιο έτσι;

Δημοσ.

αποψη ειναι..οχι ρατσιστικο...απλα διαφερουν εννοειται κανεις ιδιος...προς Θεου... Ομως μιλαμε αυτο το τραγουδι παιζει να το εχουν ποσταρει και 50 ατομα στα προφιλ του στο fb..Γεματο το news feed

Δημοσ.

άσχετο αλλά όπως εμείς βλέπουμε μαύρους ή ασιάτες και δεν τους ξεχωρίζουμε εύκολα αλλά ξεχωρίζουμε τους άσπρους εύκολα, έτσι γίνεται και με τις άλλες φυλές.

δλδ οι μαύροι ξεχωρίζουν τους μαύρους αλλά όχι τους άσπρους και τους ασιάτες. και οι ασιάτες ξεχωρίζουν τους ασιάτες και όχι τους μαύρους και τους άσπρους...

• Like 2
Δημοσ.

Σορρυ παντως αν θεωρειτε τρολλαρισμα το ποστ αυτο...αλλα εχω νευριασει να το βλεπω στο newsfeed!

Πως σε βρίσκουμε στο fb; Pireotis88;

Θέλω να γίνω φίλος σου

Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις και άλλες «παραγωγές» της Άπω Ανατολής. Αυτές με το χνουδάκι. Τοτε θα αρχίσεις να τις ξεχωρίζεις πιο εύκολα σε japan, Korean, Vientam, Tai, κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις και άλλες «παραγωγές» της Άπω Ανατολής. Αυτές με το χνουδάκι. Τοτε θα αρχίσεις να τις ξεχωρίζεις πιο εύκολα σε japan, Korean, Vientam, Tai, κλπ

αυτες με το χαρακτηριστικο ηχο ..που ξερεις οτι ειναι προσποιητος 101% ?

Δημοσ.

τρομερο κομματι και απιστευτος ο τυπας που το τραγουδαει!εδω στην ellen:

http://www.youtube.com/watch?v=0YnGM-kl1Q8

και εδω ειναι η κοριτσιστικη εκδοση του τραγουδιου:

http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4

του ευχομαι ολόψυχα να χεστει στο τάλιρο!!καθε φορα που ακουω το τραγουδι ή τον βλεπω να χορευει απλα μου φτιαχνει τη διαθεση!θελω να χορεψω! :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...