jim22479 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ψαχνω να βρω για τη δουλεια μου ενα τροπο να συνδεσω σε ενα PC τεσσερις(4) LCD οθονες. Απο ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα την παρακατω καρτα: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814139055 Αυτη ειναι λυση με μια καρτα γραφικων. Επισης θα ηθελα και να μου προτεινατε ενα τροπο με 2 καρτες γραφικων οι οποιες να βγαζουν απο 2 DVI εξοδους και να μπορω συνδεοντας τες στο ιδιο υπολογιστη να μου δωσουν εξοδο για 4 οθονες. Σημειωση οτι το Desktop των Windows 7 θα ειναι ενιαιο,δηλαδη θα πηγαινεις τον κερσορα απο την μια οθονη στην αλλη. Τελος, γνωριζετε καποια παρομοια καρτα γραφικων παρομοια με αυτη που σας παρεθεσα παραπανω; Θα ηθελα να ακουσω οποιαδηποτε λυση ακριβη ή φτηνη , απλα θα προτιμηθει η οσο το δυνατον χαμηλοτερη σε κοστος( >250 ευρω ). Τι τροφοδοτικο θα πρεπει να εχω ;
ninos30 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 H πιο φθηνή λύση που μπορεί να έχεις, ΑΝ η ΜΒ σου υποστηρίζει 2 κάρτες γραφικών (θέλει 2 PCIeX 4x), είναι να πάρεις 2 φθηνές κάρτες (ενδεικτικά). Συνδέεις 2 οθόνες σε κάθε VGA και τα υπόλοιπα τα ρυθμίζεις απλώς μέσα από τα Windows (για extend-Desktop). Για τέτοιες κάρτες ότι PSU και να έχεις σου κάνει. Αν όχι, το πράγμα ακριβαίνει επικίνδυνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα