Kostas_xolargos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ios6 του iphone μου αξιζει τι πιστευετε; Εχω το 4 το απλο. Sent from my iPhone using Insomnia
ThanosA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικα και αξιζει.Εκτος και αν χρειαζεσαι jailbreak.
NiCk_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα μου το εκανε ενα τακ πιο αργο Εγώ πάλι το βρίσκω λίγοοοοοοο πιο γρήγορο .. Το έκανες με wi-fi update ή από το iTunes ??
basilis5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάλι το βρίσκω λίγοοοοοοο πιο γρήγορο .. Το έκανες με wi-fi update ή από το iTunes ?? wifi, εχει σημασια;
NiCk_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 wifi, εχει σημασια; "The Delta (∆) update that you download Over-The-Air (OTA) from your iOS device contains only the items within the OS that have changed since the last version. Those parts of the OS replace their counterparts in the old version. By downloading the full update in iTunes, you are downloading a complete copy of the OS, not just the parts that have changed, so the file size is much larger. There is no added benefit that I have found to download the full update; installing the OTA ∆ update is fast and easy. It only takes about 5 minutes to download over Wi-Fi and 3 minutes to install, and you don't have to worry about re-installing all of your apps, either." To βρίσκω παρόμοιο με το update των OS X αντί clean install .. Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματικά ουσιαστική διαφορά, αλλά μιας και πρόκειται για x.0 update, προτίμησα να το κάνω μέσω iTunes ..
basilis5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει τροπος τωρα να κανω κανενα restore μεσω itunes ? Αν εχω περασει το 6 ηδη οτα; Sent from my iPhone using Insomnia
NiCk_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει τροπος τωρα να κανω κανενα restore μεσω itunes ? Αν εχω περασει το 6 ηδη οτα; Sent from my iPhone using Insomnia Ναι, φυσικά .. Απλά άνοιξε το iTunes, πάτα restore και θα κατεβάσει όλο το iOS6 .. Μετά θα κάνει restore τα υπόλοιπα από τα backups .. Αν το κάνεις, σε παρακαλώ πές εντυπώσεις γιατί είμαι περίεργος αν πράγματι υπάρχει διαφορά ( έστω και μικρή ) μεταξύ OTA update και iTunes update ..
manos09 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μερικοί φίλοι μου είπαν πως σύντομα θα έχουμε 6.0.1 διότι δεν παίζει τόσο καλα έχουν θεματακια. Sent from my iPhone using Insomnia
NiCk_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μερικοί φίλοι μου είπαν πως σύντομα θα έχουμε 6.0.1 διότι δεν παίζει τόσο καλα έχουν θεματακια. Sent from my iPhone using Insomnia Συνήθως το πρώτο update μετά από x.0 update, συμβαίνει εντός του μήνα για να διορθώσει κάποια bugs .. Προσωπικά όμως δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το 6.0 .. Τι θεματάκια υπάρχουν ??
basilis5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι' date=' φυσικά .. Απλά άνοιξε το iTunes, πάτα restore και θα κατεβάσει όλο το iOS6 .. Μετά θα κάνει restore τα υπόλοιπα από τα backups .. Αν το κάνεις, σε παρακαλώ πές εντυπώσεις γιατί είμαι περίεργος αν πράγματι υπάρχει διαφορά ( έστω και μικρή ) μεταξύ OTA update και iTunes update ..[/quote'] Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ! Το έκανα. Θα το δουλέψω μια μέρα και θα ποσταρω εντυπώσεις! Sent from my iPad using Insomnia Συνήθως το πρώτο update μετά από x.0 update' date=' συμβαίνει εντός του μήνα για να διορθώσει κάποια bugs .. Προσωπικά όμως δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το 6.0 .. Τι θεματάκια υπάρχουν ??[/quote'] Εχει κάτι μικροκολληματα σε μερικές οθόνες των settings. Εχουν θέματα και οι χάρτες όμως δεν νομίζω να αλλάξει με μορφή fw upd Sent from my iPad using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μετα απο 2-3 μερες χρησης μπορω να πω, σε συγκριση με την ota αναβαθμιση τους ios6, πως δεν ειχα καμια δραματικη αλλαγη. Ισως ενα τακ ταχυτερο,αλλα μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου. Η πιο εκνευριστικη καθυστερηση παρατηρειται στο app store, ομως δεν ξερω αν εχει να κανει με το τηλ, καθως και στο 3rd gen ipad μου επισης σερνεται το app store.
NiCk_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μετα απο 2-3 μερες χρησης μπορω να πω, σε συγκριση με την ota αναβαθμιση τους ios6, πως δεν ειχα καμια δραματικη αλλαγη. Ισως ενα τακ ταχυτερο,αλλα μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου. Η πιο εκνευριστικη καθυστερηση παρατηρειται στο app store, ομως δεν ξερω αν εχει να κανει με το τηλ, καθως και στο 3rd gen ipad μου επισης σερνεται το app store. Ωραίος φίλε ! Τουλάχιστον από εδώ και πέρα να μην μπαίνουμε στην διαδικασία του restore Το App Store και σε εμένα πάει λιγάκι πιο αργά .. Ίσως να φταίει το νέο τους design ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα