apd453 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως μπορεί οι γυναίκες-τόμιδες να είναι πιο έξυπνες απ'τους άνδρες-τζέριδες και να δούμε άλλο αποτέλεσμα Edit: Όσον αφορά την πολυγαμία, μια χαρά έχουμε δει πάντως να ισχύει και για άντρες αλλά και για γυναίκες. Γνώμη μου, αν φτάνουμε σε σημείο να υπάρχει βαρεμάρα και να σκεφτόμαστε άλλους/άλλες καλό είναι να χωρίζουμε. Γιατί δεν ξέρω πόσοι πολυγαμικοί άντρες θα κάτσουν στην σχέση τους, θα γαμάνε παράλληλα άλλες γυναίκες αλλά ταυτόχρονα θα έχουν τ'αρχίδια να πουν στην γυναίκα τους "Μωρό μου, πηδήχτηκα με την τάδε γιατί είμαι πολυγαμικός απ'τη φύση μου. Μην το πάρεις στραβά και έλα να συνεχίσουμε την σχέση μας." Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα πουν ψέμματα για να κρατήσουν όσο μπορούν την γυναίκα τους...και ταυτόχρονα θα την έχουν αδικήσει αφού δεν θα έχουν πει την αλήθεια. Μια μέρα με ρωτάει η γυναίκα -με έχεις απατήσει ποτέ? -όχι. -αν με απατούσες θα μου το έλεγες? -όχι. Τα "όχι" λοιπόν σε τέτοιες ερωτήσεις είναι δεδομένα. Τι κάνεις λοιπόν αυτή την ερώτηση λοιπόν? Αν στη πρώτη απαντήσω "ναι" τότε μάλλον θα χωρίσω. Αν στη δεύτερη απαντήσω "ναι" τότε θα με πει ψεύτη γιατί ούτε η ίδια δε πιστεύει ότι υπήρχε περίπτωση να πω την αλήθεια. Με άλλα λόγια τέτοιου είδους συζητήσεις είναι "να είχαμε να λέγαμε" 2
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ελα ρε συ, και βεβαια τα σκεφτονται ολα αυτα αλλα δεν εχουν καμια προθεση να τα κανουν, κι αμα χωριζαν νομιζεις θα πνιγονταν στις γκομενες και τις call girls? οταν τα σκεφτοναι εχουν καααθε δυνατοτητα αλλα στην πραξη κολλανε παντα. Ευνουχισε μας ρε συ ευα, τι να πω. Ον-τοπικ: Αφου δεν μπορούν οι φίλοι apd453, τότε ότι και να κάνεις μαλακία θα βγει και είναι και λογικό. Τι σκατά να κάνεις μόνος σου στο σπίτι που να είναι τρομερό? Νοικιασε καμιά κονσόλα και κανα παιχνίδι απο τα seven και λιώσε. Που και αυτό παρέα θέλει, αλλιώς ή α) θα βαρεθείς σύντομα και θα το σταματήσεις ή β) θα το λιώσεις, θα νιώσεις την μιζέρια στο πετσί σου και όταν γυρίσει η γυναίκα σου, θα συρθείς κλαίγωντας στα πόδια της και θα την παρακαλέσεις να μην ξαναφύγει.
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 apd453 λοοοοολ! Έλα ρε συ, οι απαντήσεις εξαρτώνται απ'την γυναίκα που τις απαντά κάθε φορά. Απλά η αλήθεια είναι οτί λίγες θα εκτιμούσαν το "ναι" και θα παρέμεναν με τον άντρα τους. Οπότε λογικά οι περισσότεροι άντρες θα λένε "όχι" για να κρατήσουν την γυναίκα έστω και με ψέμματα.
apd453 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα ρε συ, οι απαντήσεις εξαρτώνται απ'την γυναίκα που τις απαντά κάθε φορά. Όχι Απλά η αλήθεια είναι οτί λίγες θα εκτιμούσαν το "ναι" και θα παρέμεναν με τον άντρα τους. Όχι Οπότε λογικά οι περισσότεροι άντρες θα λένε "όχι" για να κρατήσουν την γυναίκα έστω και με ψέμματα. Ναι. Εκεί είναι όμως όλο το ζουμί "λέει την αλήθεια?"
lary7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απο την στιγμη που μενεις μονος για καποιες μερες γιατι να κατσεις στο σπιτι? Βγες εξω να ανοιξει το ματι σου χωρις ενοχες, βρες καποια παρεα απο φιλο ελευθερο και βγειτε να τα πιειτε χωρις το ανχος τι ωρα θα γυρισεις η που πηγες. Και ελευθερος να ησουν , να καθεσαι σπιτι δεν ειναι καλη επιλογη, αμα κατσεις μεσα μιζεριαζεις ενω αμα βγαινεις ζωντανευεις και κανεις πραγματα. Ξυρισμα, λουσιμο, αρωμα και εξω για βολτα! 1
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 η μεγαλυτερη απολαυση παντως οταν ζει καποιος μονος του ειναι οτι εχει ολο το μπανιο δικο του. δεν προκειται να σου χτυπησει κανεις πορτα φωναζοντας να τελειωνεις... 7
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι Όχι Τί όχι ρε συ; Δεν είμαστε όλες ίδιες!! Τεσπα, το θέμα είναι ότι υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις μόνος στο σπίτι. Φτιάξε καμια φραπεδιά αρχικά.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 είναι τραγικό θαρρώ να σκέφτεσαι τι θα κάνεις μόνος σου ΟΤΑΝ φεύγει η γυναίκα σου, λες και δεν έχεις ζωή πέραν αυτής, δεν έχει μια προσωπικότητα με hobby, ασχολίες κτλ. Η μεγαλύτερη απόλαυση κρύβεται στα ασήμαντα πράγματα και προσπάθησε από το παραμικρό να το ευχαριστηθείς...και φυσικά απόκτησε ενδιαφέροντα που να σε γεμίζουν και να μην εξαρτάσαι από την γυναίκα σου ή την εκάστοτε γυναίκα ολονών. υ.γ και το άντρας = πολυγαμικό ον το έχετε κάνει ψωμοτύρι....δικαιολογίες base class 3
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Sorry.. αλλά εάν κανείς - καμία - περιμένει να φύγει η γυναίκα του - άντρας της- για να κάνει παρέες... τότε μάλλον κάτι έχει κάνει λάθος. Το point όταν παντρεύεσαι είναι να είσαι με κάποιον που θες να είσαι συνέχεια. Να μπορείς να είσαι συνέχεια. Οπότε, είναι λογικό και επόμενο να σε πειράζει όταν φεύγει και να περιμένεις πώς και πώς να γυρίσει πίσω. Βέβαια... επειδή η μοναξιά είναι ωραίο συναίσθημα και χρειάζεται πού και πού... όταν φεύγει κανείς την απολαμβάνεις. Αλλά όταν πρόκειται να απολαύσεις την μοναξιά δεν θες φίλους/φίλες και παρέες. Θες μοναξιά. Όπου, η κατάληξή της είναι να παρακαλάς να γυρίσει ο άλλος... αλλά έχεις βιώσει για λίγο την μοναξιά. 2
australis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πιτσα-μπυρες και απολυτος κυριαρχος του τηλεκοντρολ..... Καλεις (εφ'σονον δεν γινεται να ερθουν) φιλους, φίλες, ex- και βγαζεις τον καφρο απο μεσα σου... και πανω απ'όλα.... να διαβασεις την εφημεριδα στο κρεβατι και πριν κοιμηθεις να τη παρατησεις διπλα σου!!! 1
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Call girls είναι prostitutes; Δε νομίζω. Πρέπει να είναι αλλόγλωσσες θεούσες γιατί όλη την ώρα λένε OMG! OMG! OMG! (Αν δεν ξέρεις τι είναι το OMG google it) 2
Apoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οι πρώτες μέρες μόνος στο σπίτι ήταν "τί κάνουμε τώρα να σκοτώσουμε την ώρα". Αλλά σύντομά κατανοεί κάποιος (μετά το διαζύγιο βέβαια) ότι η ελευθερία είναι μεγάλο πράγμα για κάποιον που είναι οικονομικά ανεξάρτητος και στα 30-40. Και ναι η ζωή ξεκινά και στα 33 σε μία χώρα όπως η Αγγλία, μακρυά από οικογένειες και φίλους, με εργασία που σε στέλνει σε πολλές διαφορετικές χώρες, για εβδομάδες, μέσα στον χρόνο. Δεν με βλέπω να μπαίνω πάλι στο καλούπι της οικογενειακής ζωής, μιας και έχω κακομαθει. 2
christiana78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 τιμον έχεις δίκιο αλλά πάντα υπάρχουν κάποια μικροπραγματα που η συγκατοίκηση τα κάνει πιο δύσκολα. Εγώ πχ βλέπω ταινίες που ο άντρας μου απεχθάνεται ή κάνω φαγητά που δεν τρώει και μου έχουν λείψει... απολαμβάνω την άπλα του διπλού κρεββατιού και το pc είναι όλο δικό μου για παιχνίδια με τις ώρες χωρίς γκρίνια... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 η απόλαυση της άπλας του διπλού κρεβατιού...............!!! ονειρικό!!! 3
Apoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τί όχι ρε συ; Δεν είμαστε όλες ίδιες!! Τεσπα, το θέμα είναι ότι υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις μόνος στο σπίτι. Φτιάξε καμια φραπεδιά αρχικά. Βέβαια μπορεί να είσαι η τρομερή μοναδική εξαίρεση στον πλανήτη. Αλλά σε πληροφορώ ότι μπορεί εσύ να λές ότι δεν είστε όλες ίδιες, αλλά δυστυχώς θα διαφωνίσω. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποδείξετε ότι δεν είστε, αλλά πραγματικά είστε όλες ίδιες. Και αυτό από την δική μου οπτική γωνία και εμπειρία, μετά από 6 χρόνια γάμου, ένα διαζύγιο, και 3 χρόνια δράσης ελεύθερος. (τα χρόνια πριν την σύζηγο δεν τα λαμβάνω θέση μιας και τα μυαλά ήταν διαφορετικά όταν κάτω από τα 27). η απόλαυση της άπλας του διπλού κρεβατιού...............!!! ονειρικό!!! Ιδίως αν είναι King Size.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα