HALF EVIL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρε ένα ζευγάρι καλά κυάλια και στήσου στο παράθυρο-μπαλκόνι καμουφλαρισμένος και κάνε μια ενδελεχή έρευνα της γειτονιάς. Τι διάολο όλο και κάτι ενδιαφέρον θα εντοπίσεις. Σταμπάρισέ το και κατά καιρούς επέστρεφε για έλεγχο. 1
apd453 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι άρχισε να γίνεται. Καλή ιδέα αν και το απέναντι μπαλκόνι είναι στα 15 μέτρα. Πέρσι το καλοκαίρι έκανα τσιγάρο στο μπαλκόνι με τη γυναίκα και είδα την απέναντι να βάζει ηλεκτρική με τα εσώρουχα. Είναι λίγο τσουγκράνα και έπαιζε βρακάκι μινέρβα αν είδα καλά αλλά δε μαμείς, τζερτζελές να γίνεται 1
HALF EVIL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Keep going. Στατιστικά ο επιμένων ανταμειβόμενος εστί. 1
Apoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ προσβλητικό αυτό που λες πάντως... (και ούτε έχεις γνωρίσει όλες/τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη για να το πεις αυτό ) Είναι το ίδιο προσβλητικό με το να λένε οι γυναίκες ότι όοοολοι οι άντρες είστε μαλάκες. Προσωπικά δεν θέλω να γίνομαι απόλυτη γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πράττει διαφορετικά. Όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Κοίτα, το αντιπροσωπευτικό δείγμα από το οποίο μπορώ να κάνω αναλογική εξαγωγή αποτελεσμάτων, καλύπτει πλήρως την άποψή μου. Και ενώ πολλά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι διαφορετικά, δύο συναντούνται σε όλες τις γυναίκες δυστυχώς. α) Είναι control freaks. β) Αν όχι από το πρώτο ραντεβού αλλά σίγουρα στο δεύτερο, βγάζουν το "κουμπιουτεράκι" και υπολογίζουν σπίτια και μισθούς. Ακόμα να συναντήσω κάποια που να μην ρωτήσει τί σπίτι έχω, και έμμεσα πόσα βγάζω. (Δεν είμαι μπατίρης αλλά για ό,τι έχω είμαι υπερπροστατευτικός) Βέβαια και το δείγμα μπορεί να είναι σκάρτο και συμφωνώ μαζί σου. Ίσως να έχει να κάνει με την Αγγλία και την νοοτροπία. Ίσως γιατί οι περισσότερες που έχω συναντήσει είναι 30-38 (είμαι 36). Επίσης στην Αγγλία γυναίκες ηλικίας 30-38 ένα ποσοστό 80% έχουν 1+ παιδιά (με διαζύγια ή όχι). Συνάντησα πολλές που τα παιδιά τους ήταν 17-20! Μία 38 ετών ετοιμαζόταν για να γίνει και γιαγιά. Δεν είναι σπάνιο δυστυχώς. Πολλοι στα 40-43 είναι παπούδες εδώ. Και συγνώμη αν σε έθιξα, μπορεί να είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όμως δεν είμαι Ελλάδα για να έχω πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα για ελληνικό φόρουμ. Ίσως κάποιος άλλος εδώ μέσα να ρίξει φως. Κάτι άρχισε να γίνεται. Καλή ιδέα αν και το απέναντι μπαλκόνι είναι στα 15 μέτρα. Πέρσι το καλοκαίρι έκανα τσιγάρο στο μπαλκόνι με τη γυναίκα και είδα την απέναντι να βάζει ηλεκτρική με τα εσώρουχα. Είναι λίγο τσουγκράνα και έπαιζε βρακάκι μινέρβα αν είδα καλά αλλά δε μαμείς, τζερτζελές να γίνεται Ευτυχώς που είσαι Ελλάδα. Εδώ Αγγλία (και κυρίως επαρχία), δεν παίζουν τέτοια. Δεν υπάρχουν μπαλκόνια 1
bluesattack Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παρακολουθησε μαθηματα χορου http://www.youtube.com/watch?v=2g9Kr6smu9M&feature=related
Alxnks Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευτυχώς που είσαι Ελλάδα. Εδώ Αγγλία (και κυρίως επαρχία), δεν παίζουν τέτοια. Δεν υπάρχουν μπαλκόνια ναι αλλα στην αγγλια δεν παιζουν παντζουρια, μονο κουρτινες...κι αν πεσεις σε περιπτωση ελαφριας κουρτινας η ακομα ακομα τραβηγμενης κουρτινας, τοτε.....
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 apd, πήγαινε για ψώνια. Πάρε στενά παντελόνια ή kilt. Θα σου πηγαίνουν.
apd453 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 apd, πήγαινε για ψώνια. Πάρε στενά παντελόνια ή kilt. Θα σου πηγαίνουν. Όλα στενά μου είναι έτσι κι αλλιώς. Ευτυχώς που είσαι Ελλάδα. Εδώ Αγγλία (και κυρίως επαρχία), δεν παίζουν τέτοια. Δεν υπάρχουν μπαλκόνια Εδώ φίλε έτσι και βγεις με τα κιάλια στο μπαλκόνι όχι μόνο το βρακί της απέναντι θα δεις αλλά και το αν έχει κολπίτιδα. 2
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Συμμάζεψε, καθάρισε όλο το σπίτι, φτιάξε εκείνο το ρουμπινέ που στάζει, βάλε πλυντήριο, αγόρασέ της ένα βρακί βίνους βικτόρια μαύρο-κόκκινο δαντελωτό, πήγαινε σούπερ προμηθεύσου πρώτες ύλες και αλκοόλ και μετά κάτσε και μαγείρεψε ένα γαμάτο φαί για να την ντροπιάσεις μόλις γυρίσει την άχρηστη που ούτε μακαρόνια δεν ξέρει να βράσει. Δείξτης οτι δεν την βλέπεις σαν δούλα αλλά σαν γυναίκα, δείχνοντάς της παράλληλα οτι είσαι ο άντρας ο σωστός ο ανεξάρτητος ο πρόστυχος που μπορεί να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του. 5
Apoll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα στην αγγλια δεν παιζουν παντζουρια, μονο κουρτινες...κι αν πεσεις σε περιπτωση ελαφριας κουρτινας η ακομα ακομα τραβηγμενης κουρτινας, τοτε..... Στα νέα σπίτια, όπως αυτό που μένω, τα παράθυρα είναι τριπλά, μικρά, και δεν βλέπεις τίποτα αν δεν είσαι στα 10 μέτρα με το φως αναμένο μέσα στο σπίτι. Αν όχι, δεν βλέπεις τίποτα, ούτε με 9 1/4 ίντσες καταδιοπτρικό τηλεσκόπιο (SCT). Που συνήθως βλέπω αντικείμενα εκατομμύρια έτη φωτός μακρυά.
apd453 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Συμμάζεψε, καθάρισε όλο το σπίτι, φτιάξε εκείνο το ρουμπινέ που στάζει, βάλε πλυντήριο, αγόρασέ της ένα βρακί βίνους βικτόρια μαύρο-κόκκινο δαντελωτό, πήγαινε σούπερ προμηθεύσου πρώτες ύλες και αλκοόλ και μετά κάτσε και μαγείρεψε ένα γαμάτο φαί για να την ντροπιάσεις μόλις γυρίσει την άχρηστη που ούτε μακαρόνια δεν ξέρει να βράσει. Δείξτης οτι δεν την βλέπεις σαν δούλα αλλά σαν γυναίκα, δείχνοντάς της παράλληλα οτι είσαι ο άντρας ο σωστός ο ανεξάρτητος ο πρόστυχος που μπορεί να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του. Και δε τραβάω μία για να της δείξω πως είμαι αυτάρκης καλύτερα. Να γουστάρω εγώ είπα ρε free, όχι αυτή.
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν γίνεται αυτό που λες, παντρεμένε. Το βλέπεις κι εσύ ο ίδιος οτι δεν γνωρίζεις καν τον τρόπο να γουστάρεις μόνος. Είστε δύο εις σάρκα μιαν. 1
apd453 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν είσαι από 365 μέρες σερί το χρόνο με έναν άνθρωπο και ξαφνικά μένεις μόνος για 5 ώρες πανικοβάλλεσαι. Πανικοβάλλεσαι με την καλή έννοια. Δε ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Όχι γιατί δεν έχεις πράγματα να κάνεις αλλά γιατί δε θέλεις να ρισκάρεις το να μη περάσεις καλά με μια λάθος επιλογή. Ο λόγος είναι ότι η επόμενη φορά που θα ξαναμείνεις μόνος θα είναι σε 500+ μέρες.
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν είσαι από 365 μέρες σερί το χρόνο με έναν άνθρωπο και ξαφνικά μένεις μόνος για 5 ώρες πανικοβάλλεσαι. Πανικοβάλλεσαι με την καλή έννοια. Δε ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Όχι γιατί δεν έχεις πράγματα να κάνεις αλλά γιατί δε θέλεις να ρισκάρεις το να μη περάσεις καλά με μια λάθος επιλογή. Ο λόγος είναι ότι η επόμενη φορά που θα ξαναμείνεις μόνος θα είναι σε 500+ μέρες. αστο, εχεις γινει η ρομπα του ινσομνια, δεν το σωζεις με τπτ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα