Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και η απάντηση ήταν (φυσικά) ότι δεν υπάρχει μικρότερος απο Φ32.

Κοιταξες σε μεγαλα καταστηματα με υδραυλικα και δεν ειχαν?

Σε κανα μικρο χρωματοπωλειο κτλ λογικο το βλεπω να μην υπαρχουν υδραυλικα, αλλα σε μαγαζι πιο εξειδικευμενο στα υδραυλικα δεν νομιζω να μην βρεις.

Δημοσ.

Σε μεγάλο όχι δεν πήγα. Κατάστημα υδραυλικών μεν, αλλά όχι μεγάλο. Σε μερικά συνοικιακά πήγα και μου είπαν αυτό που γράφω παραπάνω.

Έλεγα μήπως μπορούσε να μου πει κάποιος συκγκεκριμένα καθώς πέρα απο praktiker και το άλλο στα ικεα κοντά δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο μεγάλο κατάστημα.

Δημοσ.

Σε μεγάλο όχι δεν πήγα. Κατάστημα υδραυλικών μεν, αλλά όχι μεγάλο. Σε μερικά συνοικιακά πήγα και μου είπαν αυτό που γράφω παραπάνω.

Έλεγα μήπως μπορούσε να μου πει κάποιος συκγκεκριμένα καθώς πέρα απο praktiker και το άλλο στα ικεα κοντά δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο μεγάλο κατάστημα.

Ε ψαξε και λιγο

https://www.google.c...channel=suggest

Παρε κανα τηλεφωνο και ρωτα καποιον, ενδεικτικα μπηκα στο 6ο αποτελεσμα και εχει καταλαγο που εχει φ20 σωληνες κανονικα (αυτο εχει καταλογο http://www.chryssafidis.gr/profile.php)

Δημοσ.

Να πας και σε καταστηματα ηλεκτρολογικου εξοπλισμου.

Δεν ξερω τι διαμετρο ζητας,αλλα, αν ζητησεις κοβιδι,ισως βρεις στην διαμετρο που θες,καθως και εξαρτηματα (μουφες).

Δημοσ.

Τι είναι το κοβίδι?

Edit: Μέχρι στιγμής έχω βρει ένα κατάστημα που φέρνει Φ25 αλλά... δεν ξέρει πότε θα έχει :P

Δημοσ.

κουβίδης, ένας από τους πολλούς κατασκευαστές υλικών για εγκαταστάσεις. Οι ηλεκτρολογικοί σωλήνες υπάρχουν σε Φ16/20/25, υπάρχουν και μικρότερα και ενδιάμεσα μεγέθη αλλά σε λεπτό πλαστικό

Δημοσ.

κουβίδης, ένας από τους πολλούς κατασκευαστές υλικών για εγκαταστάσεις. Οι ηλεκτρολογικοί σωλήνες υπάρχουν σε Φ16/20/25, υπάρχουν και μικρότερα και ενδιάμεσα μεγέθη αλλά σε λεπτό πλαστικό

Ειναι πολυ λεπτο το πλαστικο για ηλεκτρικα καλωδια, οποτε δεν ξερω αν θα του κανουν. Δεν χανει τιποτα βεβαια να κοιταξει εναν απο κοντα

Δημοσ.

Το θέμα είναι η ελαστικότητα. Οτιδήποτε που λυγίζει με το χέρι δεν μου κάνει. Νομίζω έτσι είναι οι ηλεκτρολογικοί γενικά αλλά δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχει και σκληρους ηλεκτρολογικους σωληνες.

Ειναι αυτοι που χρησημοποιουνται για εξωτερικες εγκαταστασεις.

Μαλακοι ειναι αυτοι που μπαινουν εσωτερικα στον τοιχο,οταν βρισκεται στο σταδιο της οικοδομης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...