Giorgosxalkida Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους !Πριν απο μια βδομαδα αγορασα κατι ρουχα απο ενα κινεζικο καταστημα γυρω στα 50 ευρω, με χρεωστικη καρτα .Η αποστολη εχει γινει κανονικα απο Κινα με FEDEX .Παρακολουθω την παραγγελια απο την σελιδα της FEDEX αλλα απο χθες βλεπω οτι : Location: PARIS FR Activity: Clearance in progress Sep 20, 2012 3:54 AM Μου γραφει οτι κανονικα η παραδοση θα γινει σημερα το απογευμα στις 6:00. Τι να υποθεσω;τι παει στραβα; ευχαριστω
Giorgosxalkida Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κάπου διάβασα οτι ενδεχετε η παγγελία μου να φορολογηθεί και οτι θα πρεπει να επικοινωνήσω με FEDEX για να βάλω ενα ποσό που απαιτειται σαν φορολογιση σε καποιον λογαριασμο,αυτο ισχυει η ειναι ραδιο αρβιλα; επισης εχει τυχει σε κανεναν αναλογο περιστατικο;Χονδρικα ποσο καιρο μπορει να παρει ολο αυτο; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2012 από Giorgosxalkida
Giorgosxalkida Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον,αφου στα εστειλε,απο εκει και περα στον μονο που θα μιλησεις ειναι η κουριερ.Δερν βαζεις λεφτα στον κινεζο,ο κινεζος δεν εχει καμια δουλεια να σου ζητησει παραπανω λεφτα. Eυχαριστω Σωκρατη! Δεν μου ζητησε ο ''κινεζος'' απλα το διαβασα σε μια ξενη ιστοσελιδα οταν πατησα στο google τις λεξεις με αναζητηση Activity: Clearance in progress ..δεν εχω ιδεα κατα ποσο ειναι αξιοπιστη! Δευτερον,λεει οτι ειναι στο τελωνειο στο παρισι.Οκ .Δεν εχει φτασει ακομα ελλαδα.Αυριο θα ειναι Ελλαδα λογικα,απο εκει και περα αν γραψει clearence delay ,εχει πιαστει τελωνειο οποτε θα πρεπει να τους δωσεις invoice και να πληρωσεις εφορια +35 % του ποσου που δηλωσε ο κινεζος[αν δεν ειναι πιστευτο τοτε πρεπει να του δωσεις μεγαλυτερο invoice].Πχ αν κοστιζει 150 ευρ το δεμα και ο κινεζος εχει γραψει 30 τοτε αν πιαστει τελωνειο θα πρεπει να πληρωσεις +35 % στα 30 ευρω ,περιπου 10 ευρω ευρω.Δηλαδη το δεμα σου θα παει καπου στα 160 ευρω συνολικα. Κοιτα μια τζιν σαλοπετα παράγγειλα http://www.dinodirec...suspenders.html την ψαχνω καιρο στην Ελλαδα και δεν την βρισκω πουθενα!Εχει βγαλει η diesel αλλα κοστιζει καπου στα 280 ευρω ...αν θελει παραπανίσια χρηματα αμφιβαλω αν θα την παρω για την δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι και ενταξει στο νουμερο μου απλα ειδα τα μεγεθη σε εναν συγκριτικο πινακα που ειχε, δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να δοσω πανω απο 50-60 ευρω συνολικα για ενα ρουχο που πιθανον να μην μου κανει ΑΠλα να σου πω αν ειναι fedex ή dhl ,να ξερεις οτι αυτες οι κουριερ[κυριως η dhl]δεν περνανε καρτφιτσα απο το τελωνειο χωρις να πληρωσεις φορο,μονο η ems τα περναει.Οποτε να εισαι ετοιμοςΓενικα να αγοραζεις ρουχα κτλ απο ευρωπη που δεν υπαρχει τελωνειο. Επισης ποιο κινεζικο καταστημα ειναι?Ψηνομαι... :-D Θα σας κραταω ενημερους ..στο τελος θα γραψω εμπειριες απο την παραγγελια κλπ το καταστημα ειναι αυτο εδω http://www.dinodirect.com/ ειναι κατι σαν το berska και εχει και ακριβα και φθηνα
Giorgosxalkida Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν απο λιγο εριξα μια ματια για το ποτε εκανα την παραγγελια;Αυτη ''επικυρωθηκε'' την πεμπτη στις 6/9 στο καταστημα.Ακομα περιμένω ...η FEDEX εχει καθυστερισει αρκετα στην Γαλλια ..υπαρχει εκτιμιση για το ακριβες χαρατσι απο το τελωνειο;
Giorgosxalkida Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τελος καλο ολα καλα μετα απο εναν μηνα σχεδον πηρα το τζιν που ηθελα ...σημερα ηρθε στο σπιτι με την γενικη ταχυδρομικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα