Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω o derren brown κανει τους αλλους να μην μπορουν να κουνηθουν/να κανουν ληστεια με οπλο/δολοφονια/ομολογησουν φονο που δεν εκαναν και λετε πως υπαρχει ματι...

ειμαι σιγουρος οι γιαγιαδες στα χωρια μαθαινουν απο μικρες τεχνικες της υποβολης για να ψαρωνουν αργοτερα τα εγγονια τους οταν εχουν προβλημα με το χασμουρητο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω εμπειρία, κατ' επανάληψη, από ξεμάτιασμα.

Πάντα πετυχαίνει.

Το ωραίο όμως είναι ότι αυτός που ξεματιάζει δεν ξέρει ούτε τι λέει, ούτε τι κάνει (δεν έχει λάδια, νερά κτλ) και ούτε και πιστεύει σε "τέτοια".

Είναι τόσο βαθιά ριζωμένα μερικά πράματα... που δύσκολα τα ξεπερνάει κανείς. Ένα από αυτά είναι και η πίστη σε τέτοια παραμύθια.

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οι γιαγιαδες στα χωρια μαθαινουν απο μικρες τεχνικες της υποβολης για να ψαρωνουν αργοτερα τα εγγονια τους οταν εχουν προβλημα με το χασμουρητο τους.

Αλλα κατα τ'αλλα εισαι σιγουρος οτι μια σταγονα λαδι εχει την δυνατοτητα να καταλαβει αν ο πονοκεφαλος σου ειναι οφειλεται σε καποιον με γαλαζια ματια?

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα κατα τ'αλλα εισαι σιγουρος οτι μια σταγονα λαδι εχει την δυνατοτητα να καταλαβει αν ο πονοκεφαλος σου ειναι οφειλεται σε καποιον με γαλαζια ματια?

οχι δεν ειμαι σιγουρος, ποιος στο ειπε αυτο;

Δημοσ.

αρχισαμε απο τωρα το τρολαρισμα; νωρις δεν ειναι για το τοπικ;

εντωμεταξυ διαβασες καθολου το ποστ μου; ειδες πουθενα να μιλαω "για λαδι που καταλαβει αν ο πονοκεφαλος σου οφειλεται σε καποιον με γαλαζια ματια?"

επισης το Iσχυει πηγαινε στον ΟΤ

Δημοσ.

αρχισαμε απο τωρα το τρολαρισμα; νωρις δεν ειναι για το τοπικ;

εντωμεταξυ διαβασες καθολου το ποστ μου; ειδες πουθενα να μιλαω "για λαδι που καταλαβει αν ο πονοκεφαλος σου οφειλεται σε καποιον με γαλαζια ματια?"

επισης το Iσχυει πηγαινε στον ΟΤ

Μαλιστα.

Και ποια ηταν η ερωτηση του ΟΤ που απαντησες καταφατικα?

Δημοσ.

Τί μάτιασμα μωρέ και αηδίες; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Τουλάχιστον για μένα που είμαι γαλανομάτης! :devil:

Άλλο. Διάλογος μεταξύ εμού και της κομμώτριας της γυναίκας μου καθώς έφευγε:

-Εγώ τη φοβάμαι την αρνητική ενέργεια.

-Την πυρηνική ενέργεια να φοβάσαι.

-... :-) :fear:

Αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

btw, προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με ατομα που νομιζουν οτι αμα βγεις με βρεγμενα μαλλια στον αερα θα αρρωστησεις ετσι?

• Like 1
Δημοσ.
Τούφας + "θρησκευτικό" thread + άκυρο copy-paste. Μια ιστορία έρωτα και πάθους...

E δεν ειναι και θρησκευτικό ρε συ:P. Θρεντ προκαταλήψεων, εμμονών, αυθυποβολής είναι :P

btw, προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με ατομα που νομιζουν οτι αμα βγεις με βρεγμενα μαλλια στον αερα θα αρρωστησεις ετσι?

Δε ξέρω για σένα αλλά εγώ όποτε ανεβαίνω στη μηχανή μετά από ντουζ και δεν έχει περάσει πρώτα κανα μισαωρο, πιάνομαι κατευθείαν.

Η γυναίκα δε, είναι ικανή να μείνει στο κρεββάτι μετά μια εβδομάδα.

Και εγώ ξέρω να ξεματιάζω..αμέ

Το έχω κάνει στο παρελθόν με επιτυχία!

Προσλαμβάνεσαι γιατί με τη κυρά Φρώσο δουλειά κάναμε, αλλά πλέον γνωρίζει όλη η γειτονιά πως είναι το σπίτι μου εντός εκτός και επι τα αυτά:P

Δημοσ.

Προσωπικά έχω μακρυά μαλλιά και αν βγώ στο κρύο ΠΑΝΤΑ αρρωσταίνω. Συνήθως οι άντρες έχουν κοντό μαλλί και σε 3 λεπτά στεγνώνει. Το δικό μου θέλει 3 ώρες. Anyway μπορεί και να αρρωσταίνω ως αποτέλεσμα προκαταλήψεως, εμμονής και ανθυποβολής :devil:

Δημοσ.

To nobel στον κυριο, βρηκε το κλειδι στο κοινο κρυολογημα.

Το κοινο κρυολογημα οφειλεται σε ιους. Το εχουμε ηδη βρει εδω και αρκετα χρονια.

Το εαν η παρατεταμενη παραμονη σε κρυο μερος βοηθαει το να "πιασουμε"/να προσβληθουμε δηλαδη απο εναν ή παραπανω ιους του κοινου κρυολογηματος, δεν ειναι εξακριβωμενο. Οι περισσοτερες μελετες το 2009(που ειχα μελετησει περι τουτου) εδειχναν οτι οχι δεν υπαρχει ισχυρη συσχετιση, αλλά υπηρχαν και μελετες που εδειχναν οτι υπαρχει συσχετιση εξασθενισης των αμυνων του οργανισμου εαν βρισκομαστε σε κρυο περιβαλλον για αρκετη ωρα.

Για βρεγμενα μαλλια ομως σε ανεμο ή σε κρυο περιβαλλον, δεν υπαρχει κατι σχετικο με το κοινο κρυολογημα, εκτός απο το να παθουμε καμια ψυξη/πιασιμο βεβαια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...