Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το λενε συμπτωση.

Τοσες πολλες συμπτωσεις μαζεμενες ? Και συγκεκρημενες στιγμες ?

Παιδιά τα ενεργειακά βαμπίρ να φοβάστε. Απ'αυτά ξεκινάνε όλα. Ψάξτε και μάθετε για το δικό σας καλό.

xD

Δεν μπορουμε να ξερουμε αν ισχυει η οχι (το ματι) γιατι ειναι κατι "μεταφυσικο" οπως και η μεταθανατο ζωη, η μετενσαρκωση κλπ κλπ
Δημοσ.

Δεν μπορουμε να ξερουμε αν ισχυει η οχι (το ματι) γιατι ειναι κατι "μεταφυσικο" οπως και η μεταθανατο ζωη, η μετενσαρκωση κλπ κλπ

Έλα τώρα...! Έλα ΤΩΡΑ. Που θα πεις ότι δεν ξέρουμε!

Η κυρά Μάρω, η φίλης της συναδέλφισας της γιαγιάς μου που κάθονται μαζί και πλέουν για τον μπατζανάκη της κυρά Ρούλας, άμα σε ξεματιάσει σου φεύγουν όλα. Ακόμα και τα πόδια σου ξεμυρίζουν εάν μυρίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εξήγηση για το «μάτιασμα» δεν εχω να δώσω ουτε ξερω αν οφείλεται σε αυθυποβολή ή κάτι αλλο μεταφυσικό. Έχω όμως μια απορία. Πως η ορθόδοξη εκκλησία αποδέχεται και εχει και ειδική προσευχή-διαδικασία για το μάτιασμα όταν το «μάτι» έχει παγανιστική (με τα δικά τους κριτήρια) πηγή; Δηλαδή αν την «ευχή-διαδικασία» είναι απο άλλη θρησκεία, δεν πιάνει;

Δημοσ.

Εξήγηση για το «μάτιασμα» δεν εχω να δώσω ουτε ξερω αν οφείλεται σε αυθυποβολή ή κάτι αλλο μεταφυσικό. Έχω όμως μια απορία. Πως η ορθόδοξη εκκλησία αποδέχεται και εχει και ειδική προσευχή-διαδικασία για το μάτιασμα όταν το «μάτι» έχει παγανιστική (με τα δικά τους κριτήρια) πηγή; Δηλαδή αν την «ευχή-διαδικασία» είναι απο άλλη θρησκεία, δεν πιάνει;

Δε το θεωρούν παγανιστικό.

Θεωρούν οτι κάποιοι επικαλλούνται τον σατανά για να σου κάνει κακό και η προσευχή τον διώχνει.

Αλλωστε η ορθόδοξη εκκλησία δεν μιλάει για ματζουράνια, λάδια κτλ κτλ, αλλά μονο για προσευχή

(κυρα Φρωσο speaking με τη βλάχικη προφορά :P )

Δημοσ.

Εάν ήταν το μόνο παγανιστικό, τότε θα ήταν καλή απορία. Επειδή όμως βρίθει παγανιστικών προσθηκών ο χριστιανισμός, τότε η ερώτηση είναι γιατί αυτή η θρησκεία έχει τόσα πολλά που δεν είναι δικά της και τα αφήνει ακόμα.

Και η απάντηση είναι ότι ήταν ένας από τους τρόπους της για να εξαπλωθεί στην λεκάνη της Μεσογείου τότε.

Δημοσ.

Έλα τώρα...! Έλα ΤΩΡΑ. Που θα πεις ότι δεν ξέρουμε!

Η κυρά Μάρω, η φίλης της συναδέλφισας της γιαγιάς μου που κάθονται μαζί και πλέουν για τον μπατζανάκη της κυρά Ρούλας, άμα σε ξεματιάσει σου φεύγουν όλα. Ακόμα και τα πόδια σου ξεμυρίζουν εάν μυρίζουν.

Σε πληροφορω οτι κυρα μαρω και γ καθε κυρα μαρω πολλες φορες εχει "γιατροσοφια" που εχουν πολυ καλα αποτελεσματα.
Δημοσ.

Σε πληροφορω οτι κυρα μαρω και γ καθε κυρα μαρω πολλες φορες εχει "γιατροσοφια" που εχουν πολυ καλα αποτελεσματα.

Ε μα ναι! Δεν χωράει αμφισβήτηση. Μην ακούς όμως πως όταν είχαν μόνο τα γιατροσόφια των κυράδων το προσδόκιμο ζωής ήταν αρκετά χαμηλότερο από το σημερινό. Είναι συκοφαντίες.

Δημοσ.

Πως η ορθόδοξη εκκλησία αποδέχεται και εχει και ειδική προσευχή-διαδικασία για το μάτιασμα όταν το «μάτι» έχει παγανιστική (με τα δικά τους κριτήρια) πηγή;

Εεεεε είπα και εγώ. Ομολογουμένως άργησε αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε τελικά στην ορθόδοξη Εκκλησία και όλα τα κακά που έχει προκαλέσει, συμπεριλαμβανομένων και το να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν αυτές τις "βλακείες". Έχω καιρό να περάσω απο κανα Intel vs AMD thread...παιζεί να το γυρίζουν και εκεί στον Χριστιανισμό τώρα τελευταία.

• Like 1
Δημοσ.

Ε μα ναι! Δεν χωράει αμφισβήτηση. Μην ακούς όμως πως όταν είχαν μόνο τα γιατροσόφια των κυράδων το προσδόκιμο ζωής ήταν αρκετά χαμηλότερο από το σημερινό. Είναι συκοφαντίες.

Ναι αλλα δεν παθαιναν καρκινους απο τα 40......επισης βλεπω τα γεροντια που ειναι σημερα 80+ ποσο ζωηρη ειναι σε σχεση με την ηλικια τους και τους αντιστοιχους 50-60 πως θα καταντησουν.

Επισης δεν ειπα οτι εχουν τα σουπερ φαρμακα αλλα για κρυοματα, ψηξης, σπασιματα κλπ κλπ μια χαρα καναν αυτα που κανουν.

Δημοσ.

Επισης δεν ειπα οτι εχουν τα σουπερ φαρμακα αλλα για κρυοματα, ψηξης, σπασιματα κλπ κλπ μια χαρα καναν αυτα που κανουν.

Καλά... όταν θα κρυώσεις εσύ και θα σε πονάει το κεφάλι σου, πάρε το ματζούνι της κυρά τέτοιας και μην πάρεις depon ή ό,τι παρόμοιο.

Φυσικά και θα σου περάσει κάποτε το κρύωμα, όπως και η ψύξη (αυτό το "ψήξης" βγάζει μάτια) αλλά και το σπάσιμο. Το θέμα είναι πώς θα σου περάσει πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα.

Αλλιώς, μην πάρεις τίποτα και περίμενε να αυτο-ιαθείς. Θα γίνει κάποτε αλλά, πολύ πιθανόν, στον διπλάσιο χρόνο από ότι με ένα depon ή ό,τι παρόμοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...