Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι και το πιο πετυχημενο αστειο.... οταν λες οτι δεν παθαιναν καρκινο στα 40 τι να πω?
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εεεεε είπα και εγώ. Ομολογουμένως άργησε αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε τελικά στην ορθόδοξη Εκκλησία και όλα τα κακά που έχει προκαλέσει, συμπεριλαμβανομένων και το να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν αυτές τις "βλακείες". Έχω καιρό να περάσω απο κανα Intel vs AMD thread...παιζεί να το γυρίζουν και εκεί στον Χριστιανισμό τώρα τελευταία. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Γιατί βλέπεις παντού εχθρούς του έθνους; Το ερώτημα μου είναι καθαρό και θα στο τεκμηριώσω, εκτός αν ερωτήσεις σχετικές με τη θρησκεία είναι «τζιζ» Έγραψα ορθόδοξη εκκλησία γιατί καθολική, ευαγγελιστές και προτεστάντες δεν γνωρίζουν, ούτε αναγνωρίζουν την βασκανία. Οι Ισπανοί (σαν λαος) αναγνωρίζουν μερικώς τη βασκανία, αλλά οχι η καθολική εκκλησία. Πριν απο μερικά χρόνια ήμουν καλεσμένος σε ένα ισλαμικό (καθόλου φανατικοί) σπίτι. Μπαίνοντας μέσα είδα ενα μεγάλο μπλε μάτι κρεμασμένο απέναντι στην πόρτα. Όταν ρώτησα τι είναι αυτό αρχίσανε να μου λενε για το διαβολικό μάτι και οτι η θρησκεία τους εχει ειδικές προσευχές για αυτό. Αργότερα έψαξα το θέμα και (έκπληκτος) βρήκα οτι το μάτι είναι διαδεδομένο σε όλη τη ανατολική μεσόγειο-Μ.Ανατολή με στοιχεία ύπαρξης προ της έλευσης του χριστιανισμού. Λογικές οι διευκρινήσεις; 1
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έγραψα ορθόδοξη εκκλησία γιατί καθολική, ευαγγελιστές και προτεστάντες δεν γνωρίζουν, ούτε αναγνωρίζουν την βασκανία. Οι Ισπανοί (σαν λαος) αναγνωρίζουν μερικώς τη βασκανία, αλλά οχι η καθολική εκκλησία. η καθολικη εκκλησια ομως δεν αναγνωριζει τους δαιμονισμους; κατι που δεν αναγνωριζει η ΟΧ εκλλησια;
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά... όταν θα κρυώσεις εσύ και θα σε πονάει το κεφάλι σου, πάρε το ματζούνι της κυρά τέτοιας και μην πάρεις depon ή ό,τι παρόμοιο. Φυσικά και θα σου περάσει κάποτε το κρύωμα, όπως και η ψύξη (αυτό το "ψήξης" βγάζει μάτια) αλλά και το σπάσιμο. Το θέμα είναι πώς θα σου περάσει πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα. Αλλιώς, μην πάρεις τίποτα και περίμενε να αυτο-ιαθείς. Θα γίνει κάποτε αλλά, πολύ πιθανόν, στον διπλάσιο χρόνο από ότι με ένα depon ή ό,τι παρόμοιο. Κοιτα ειναι ιατρικος αποδεκτο οτι οσο λιγοτερα φαρμακα παιρνεις τοσο το καλυτερο.Οποτε αντι να παρεις ντεπον μπορεις να πιεις ενα τσαι ή να φας μια καλη κρεατοσουπα. οταν λες οτι δεν παθαιναν καρκινο στα 40 τι να πω? Απλα ειναι μια αρρωστια που δεν εχει πολλα περιθωρια πλακας...Συγκρινεις δηλαδη τα ποσοστα καρκινου του τοτε με το τωρα ?
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 killx η καθολικη εκκλησια ομως δεν αναγνωριζει τους δαιμονισμους; κατι που δεν αναγνωριζει η ΟΧ εκλλησια; Δεν ρώτησα τι αναγνωρίζουν οι εκκλησίες. Αν κόλλησες και εσύ στο «ορθόδοξη» να αναδιατυπώσω την ερώτηση μου (περιληπτικά) Για την εκκλησία, η βασκανία δεν είναι παγανισμός; Η ερώτηση μπορεί να διατυπωθεί ακόμα γενικότερα Πως οι σύγχρονες θρησκείες αποδέχονται κάτι παγανιστικό; Edit: Μια απάντηση που με ικανοποιεί είναι εκείνη με την εξάπλωση στη λεκάνη της μεσογείου. Περιμένω και άλλες ιδεες αν υπάρχουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συγκρινεις δηλαδη τα ποσοστα καρκινου του τοτε με το τωρα ? τα συγκρίνει με αυτά... http://www.symbianiz...ead.php?t=31936 και καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με μλκιες... 1
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τα συγκρίνει με αυτά... http://www.symbianiz...ead.php?t=31936 και καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με μλκιες... Ναι και ποσα αλλα τοσα κακα εχουν κανει τα φαρμακα απο τις παρενεργειες.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 η καθολικη εκκλησια ομως δεν αναγνωριζει τους δαιμονισμους; κατι που δεν αναγνωριζει η ΟΧ εκλλησια; Nope http://www.enoriaka.gr/index.php?option=content&task=view&id=678&Itemid=58
santana99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα πιστεύετε την κυρά Μάρω πως την λένε, γιατί δεν πιστεύεται και στον μάγο στην καλύβα στην Αφρική που μπορεί να σου γιατρέψει το "κακό" σου γόνατο, ή χαρτιά/ταρώ ή το φλιτζάνι με τον καφέ... ή μήπως πιστεύεται στο φλιτζάνι επειδή είμαι σίγουρος πως "πολλά έχουν τύχει όντως, στην μάνα μου ή στην θεία μου που έλεγαν τον καφέ";; Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως τυχαίνει; Ειδικά στον καφέ επειδή είναι πολύ διαδεδομένος; Και ο μάγος της φυλής αν ήταν έλληνας του πούστη οι 5 στους 100 που θα πηγαίναν θα είχαν ένα κακό γόνατο (μην πω παραπάνω) και θα το έβρισκε με τον "μαγικό" του τρόπο. Το ίδιο με τα χαρτιά, το ίδιο με τον καφέ, το ίδιο με την τσιγγάνα που σου λέει την μοίρα σου, το ίδιο με το ξεμάτιασμα. Όοοολες οι φορές που επιχείρησαν ξεμάτιασμα πέτυχαν; Δεν νομίζω... ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ; "έχεις πολύ μάτι" δεν μπορώ. Υπάρχει και άλλη θρησκεία που δεν γνωρίζεται.... τα ζώδια.... και αυτά λένε πολλά, άλλες βγαίνουν άλλες όχι. Ξέρετε πως βγήκε ο χαρακτηρισμός του εκάστοτε ζωδίου; Να σας πω, οι αρχαίοι (όχι έλληνες απαραίτητα μιλάω για 3.000πΧ και πίσω) ασχολούνταν με τον ήλιο, με τα άστρα και παρατήρησαν με τα χρόνια ότι υπάρχουν κάποιοι σχηματισμοί, δεν ξέρω αν έπιναν τίποτα παράλληλα ή όχι, αλλά σιγά σιγά έβγαλαν μύθους ότι ο αστερισμός τάδε μοιάζει με σκορπιό (λέγοντας) και έβγαλαν μια ιστορία και χαρακτηριστικά για το καθένα... Όποτε βγαίνουν λοιπόν "πιστεύω στα ζώδια, δεν λένε μαλακίες", όποτε δεν βγαίνουν "κοίτα δεν πιστεύω στον καθημερινό ωροσκόπο αλλά στα χαρακτηριστικά του καθενός" ΟΚ καλά που μου το είπες για να ξέρω ότι υπάρχουν μόνο 12 είδη ανθρώπων στον κόσμο....! Επειδή βλέπω πολύ "κανόνες" με τις θρησκείες να πω πως πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα και γιαυτό όλες οι θρησκείες προσαρμόζουν ότι γουστάρουν στους κανόνες τους. Μέχρι που λέω σε όποιους προσπαθούν να μου πουν για τον χριστιανισμό κλπ για να τους διευκολύνω "δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα, απλά πιστεύεις. τέρμα", δεν πιστεύεις σε κάτι που υπάρχει απαραίτητα, οπότε σταμάτα να προσπαθείς να το αποδείξεις...(σε 3ο πρόσωπο μιλάω). Και στην ερώτηση "και κάτσε, μόνο εμείς είμαστε οι τυχεροί;....όλοι οι άλλοι;", απάντηση "αν βαδίζουν στα πρότυπα του χριστιανισμού δεν υπάρχει πρόβλημα".... Ξέρετε τι λένε για την ημιμάθεια ε; Γνωρίζεται λοιπόν ότι η θρησκεία που είχαν οι αιγύπτιοι το 3.000 πΧ είναι ολόιδια με την δικιά μας; 1
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και ποσα αλλα τοσα κακα εχουν κανει τα φαρμακα απο τις παρενεργειες. Για πες μας μερικα. Α, και μου κανει εντυπωση που μιλας για καρκινο, και συγκρινεις την σημερινη κοινωνια με προσδοκιμο ορο ζωης 75-80-90 χρονια και ενα σωρο περιβαλλοντικους παραγοντες που ανεβαζουν τα ποσοστα του, με μια κοινωνια χωρις μολυνση και με μολις 40 χρονια μεσο ορο ζωης. Ε ποτε να προλαβει να εμφανιστει ο καρκινος? Ειχες παει στα θυμαρακια απο αλλες αρρωστιες, πιο γρηγορες. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και ποσα αλλα τοσα κακα εχουν κανει τα φαρμακα απο τις παρενεργειες. αντιλαμβάνεσαι πόσα εκαττομύρια έχουν πεθάνει από αυτές τις αρρώστιες έτσι, αλλά κι από άλλες που εξαλλείψαμε, όχι απλά αντιμετωπίσαμε... όπως είπε πιο πάνω και ο MementoMori, πότε να σε προλάβει ο καρκίνος όταν ψόφαγες σαν κοτόπουλο από ασθένειες που ακούς σήμερα και γελάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις