status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και ποσα αλλα τοσα κακα εχουν κανει τα φαρμακα απο τις παρενεργειες. Οι παρενέργειες δεν είναι τόσο θανατηφόρες, εκτός και αν υπάρχει ιστορικό που τότε αναζητάτε εναλλακτική θεραπεία, αλλά την αν πάθεις ευλογιά μην πάρεις φάρμακα, έχουν παρενέργειες.... ;ρ Σύνελθε. Μαλακες ειχα ξεχασει τερμα τα ηχεια και στο "για να σε δω εσενα" χεστηκα πανω μου.Ειναι και η φατσα της σαν μαγισσα.....εκανα κακακια μιλαμε. Να είσαι καλά ρε, με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου! :Ρ
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Για πες μας μερικα. Α, και μου κανει εντυπωση που μιλας για καρκινο, και συγκρινεις την σημερινη κοινωνια με προσδοκιμο ορο ζωης 75-80-90 χρονια και ενα σωρο περιβαλλοντικους παραγοντες που ανεβαζουν τα ποσοστα του, με μια κοινωνια χωρις μολυνση και με μολις 40 χρονια μεσο ορο ζωης. Ε ποτε να προλαβει να εμφανιστει ο καρκινος? Ειχες παει στα θυμαρακια απο αλλες αρρωστιες, πιο γρηγορες. Εμενα η γιαγια εζησε 84 μου χρονια το ιδιο και τα αδερφια της πανω κατω, να δουμε η σημερινη 50αριδες αν θα φτασουν τοσο. Θες μερικες παρενεργειες ε, πχ για το καρκινο που εχουμε ως παραδειγμα εχει δει τι κανουν σε εναν ασθενη για να γυνει "καλα". Πιστεψεμε εχω δει και σου λεω πιο πολυ κακο κανουν απο οτι ο καρκινος ειδικα σε μη αναστρεψημες καταστασης. αντιλαμβάνεσαι πόσα εκαττομύρια έχουν πεθάνει από αυτές τις αρρώστιες έτσι, αλλά κι από άλλες που εξαλλείψαμε, όχι απλά αντιμετωπίσαμε... όπως είπε πιο πάνω και ο MementoMori, πότε να σε προλάβει ο καρκίνος όταν ψόφαγες σαν κοτόπουλο από ασθένειες που ακούς σήμερα και γελάς? Αναφερεστε σε εποχες 100+ χρονια πισω εγω μιλαω για προσφατα, με τη δικια σου λογικη ξερεις ποσοι εχουν πεθανει απο τα συνχρονα οπλα σε πολεμους σε σχεση με το παρελθον ή ποσοι πεθαναν σε τροχαια!
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα η γιαγια εζησε 84 μου χρονια το ιδιο και τα αδερφια της πανω κατω, να δουμε η σημερινη 50αριδες αν θα φτασουν τοσο. Θες μερικες παρενεργειες ε, πχ για το καρκινο που εχουμε ως παραδειγμα εχει δει τι κανουν σε εναν ασθενη για να γυνει "καλα". Πιστεψεμε εχω δει και σου λεω πιο πολυ κακο κανουν απο οτι ο καρκινος ειδικα σε μη αναστρεψημες καταστασης. Αναφερεστε σε εποχες 100+ χρονια πισω εγω μιλαω για προσφατα, με τη δικια σου λογικη ξερεις ποσοι εχουν πεθανει απο τα συνχρονα οπλα σε πολεμους σε σχεση με το παρελθον ή ποσοι πεθαναν σε τροχαια! Τι εχεις δει ρε αγορινα? Γιατι και εγω εχω δει, και τουλαχιστον κρατηθηκε ο ανθρωπος μου μερικους μηνες παραπανω στην ζωη. Χεσε μας. Επισης τι σχεση εχουν τα τροχαια και τα οπλα με την ιατρικη? Χεσε μας. Επισης οταν εψαχνες για Ι5 πηγες σε γιατρους και οχι στην κυρα Φροσω να σου δωσει απαλλακτικο. Χεσε μας. Edit Θα ηθελα να σου πω πολλα ακομα, αλλα δες το βιντεακι που εβαλα. Ο τυπος ειναι πιο περιγραφικος και ευφανταστος. Στα τραινα! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αναφερεστε σε εποχες 100+ χρονια πισω εγω μιλαω για προσφατα η λίστα με τις αρρώστιες που έδωσα ήταν για τον 20ο αιώνα, της έριξες καμιά ματιά? μιλάς για πρόσφατα αλλά πιστεύεις στο ξεμάτιασμα λες και είμαστε στο 2000 ΠΧ...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Γιατί βλέπεις παντού εχθρούς του έθνους; Το ερώτημα μου είναι καθαρό και θα στο τεκμηριώσω, εκτός αν ερωτήσεις σχετικές με τη θρησκεία είναι «τζιζ» Έγραψα ορθόδοξη εκκλησία γιατί καθολική, ευαγγελιστές και προτεστάντες δεν γνωρίζουν, ούτε αναγνωρίζουν την βασκανία. Οι Ισπανοί (σαν λαος) αναγνωρίζουν μερικώς τη βασκανία, αλλά οχι η καθολική εκκλησία. Πριν απο μερικά χρόνια ήμουν καλεσμένος σε ένα ισλαμικό (καθόλου φανατικοί) σπίτι. Μπαίνοντας μέσα είδα ενα μεγάλο μπλε μάτι κρεμασμένο απέναντι στην πόρτα. Όταν ρώτησα τι είναι αυτό αρχίσανε να μου λενε για το διαβολικό μάτι και οτι η θρησκεία τους εχει ειδικές προσευχές για αυτό. Αργότερα έψαξα το θέμα και (έκπληκτος) βρήκα οτι το μάτι είναι διαδεδομένο σε όλη τη ανατολική μεσόγειο-Μ.Ανατολή με στοιχεία ύπαρξης προ της έλευσης του χριστιανισμού. Λογικές οι διευκρινήσεις; Και όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται. Anyway, όπως είπα η εκκλησία δέχεται την βασκανία ως παρέμβαση των "πονηρών πνευμάτων" η οποία προέρχεται απο αισθήματα φθόνου έναντι κάποιου προσώπου. Υπάρχει αντίστοιχη ευχή η οποία διαβάζεται μόνο απο ιερείς. Την κυρα Φρόσω και τα ματζούνια της δεν τα δέχεται τα οποία θεωρούνται όντως παγανιστικές τελετές, είναι όμως μέρος της λαικής μας παράδοσης. Τώρα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα για το πόσο πρόβατα είναι ορισμένου που πιστεύουν στην ύπαρξη "πονηρών πνευμάτων" και να πάρει επιτέλους το topic τη σωστή του ροή.
MJBulls23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οταν λες οτι δεν παθαιναν καρκινο στα 40 τι να πω? Σε αυτο δικιο εχει. Πλεον ο καρκινος θεριζει σε πολυ πολυ πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο παλαιοτερα. Μπορει να ανεβηκε κατα πολυ πολυ πολυ ο μεσος όρος ζωης, αλλά δημιουργηθηκαν και πολλά άλλα προβληματα που παλαιοτερα δεν υπηρχαν και ο καρκινος ειναι το μεγαλυτερο. αντιλαμβάνεσαι πόσα εκαττομύρια έχουν πεθάνει από αυτές τις αρρώστιες έτσι, αλλά κι από άλλες που εξαλλείψαμε, όχι απλά αντιμετωπίσαμε... όπως είπε πιο πάνω και ο MementoMori, πότε να σε προλάβει ο καρκίνος όταν ψόφαγες σαν κοτόπουλο από ασθένειες που ακούς σήμερα και γελάς? Οχι. Υπηρχαν αφθονοι ανθρωποι που ζουσαν και πανω απο τα 40 τοτε. Και για αυτους σαν ποσοστα(και μπορει το ως να ακουγεται καλυτερα αλλά και το σαν μια χαρα ταιριαζει και ειναι σωστο), ηταν πολυ πολυ πολυ μικροτερα απο τα αντιστοιχα τωρινα. Λογικο, αφου πλεον ζουμε σε εναν κοσμο που "λουζομαστε" απο ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια διαρκως. Ακομα και τα καλωδια που φερνουν ηλεκτρισμο σπιτι μας, εκπεμπουν ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια αλληλεπιδρωντας με ακαθοριστο τροπο με τα κυτταρα μας και το DNA μας. Και παροτι ανικανοι ακομη να βρουμε με ακριβεια την ακριβη αιτια και μηχανισμο του καρκινου, ολες οι συσκευες που μας λουζουν με αυτη την ακτινοβολια, ολα τα φαρμακα/φυτοφαρμακα/μολυσμενος αερας που αναπνεουμε και γενικως οι χημικες ουσιες που επισης μας υπερτριγυριζουν και μας "λουζουν" διαρκως αλλοιωνοντας τα κυτταρα μας και καταστρεφοντας το DNA μας, ολα αυτα που μεμονωμενα το καθενα κανει κακο στον ανθρωπο με τον εναν ή αλλο τροπο αλλοιωνοντας το DNA του, ε δεν χρειαζεται να ψαξουμε παραπανω για να βρουμε λογικη στην αυξηση του καρκινου. Μπορει να αγαπατε την τεχνολογια και να εχετε την αναγκη να την υπερασπιστειτε με καθε τροπο, αλλά μερικα πραγματα πρεπει να αναγνωριζονται. Μπορει η τεχνολογια και η επιστημη οσον αφορα τον προσδοκιμο μεσο όρο ζωης να μας εχει ανεβασει πολλα σκαλια σε αυτο το θεμα, ομως εχει επιφερει και παρα παρα πολλα άλλα αρνητικα πραγματα. Στο συνολο? Θετικο ή αρνητικο? Οσον αφορα τον μεσο όρο ζωης προφανως θετικοτατο! Οσον αφορα την ποιοτητα ζωης επισης θετικοτατο. Αλλά οχι για ολους.
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακίες λέτε, το απόλυτο κακό είναι το νερό, έχει παρατηρηθεί οτι το 100% των ανθρώπων που έχουν πιει έστω και μια φορά στην ζωή τους νερό έχουν πεθάνει. καρκίνος και μαλακίες.;ρ 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι. Υπηρχαν αφθονοι ανθρωποι που ζουσαν και πανω απο τα 40 τοτε. δεν νομίζω ότι έγραψα κάπου ότι δεν ζούσε κανείς πάνω από τα 40 τότε, απλά ότι όσοι είχαν αρρώστιες που σήμερα έχουμε εξαλλείψει ψοφούσαν για πλάκα... Μαλακίες λέτε, το απόλυτο κακό είναι το νερό, έχει παρατηρηθεί οτι το 100% των ανθρώπων που έχουν πιει έστω και μια φορά στην ζωή τους νερό έχουν πεθάνει. καρκίνος και μαλακίες.;ρ και το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στο κόσμο?
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εχεις δει ρε αγορινα? Γιατι και εγω εχω δει, και τουλαχιστον κρατηθηκε ο ανθρωπος μου μερικους μηνες παραπανω στην ζωη. Χεσε μας. Επισης τι σχεση εχουν τα τροχαια και τα οπλα με την ιατρικη? Χεσε μας. Επισης οταν εψαχνες για Ι5 πηγες σε γιατρους και οχι στην κυρα Φροσω να σου δωσει απαλλακτικο. Χεσε μας. Edit Θα ηθελα να σου πω πολλα ακομα, αλλα δες το βιντεακι που εβαλα. Ο τυπος ειναι πιο περιγραφικος και ευφανταστος. Στα τραινα! Καλά δεν χρειάζεται και επιστήμονας για να δει ότι παίρνω Ι5 μια ζυγαριά φτάνει. Κα εμένα η μάνα μου έχει κρατηθεί παραπάνω αλλα αξίζει ? Είναι στο κρεβάτι κατάκοιτη γιατί έχει ατροφήσει όλο το σώμα της, την γ@μησαν το ανοσοποιητικό σύστημα και παθαίνει και καθε τρεις και λίγο λοιμώξεις και όταν λέμε λοιμώξεις μέχρι και "φλέγματα" βγάζει από το αιδοίο της. Επίσης της έχει ξεσκίσει το μυελό των οστών και τα νεφρά με αποτέλεσμα να παθαίνει αναιμίες με αιματοκρίτη 17 και 18. Θα σου πω και κάτι ακόμα για τα γιατροσόφια δεν είναι πανάκεια αλλα πολλές φορες έχουν αποτέλεσμα. Ο κολλητός του αδερφού μου είχε και αυτουνού η μάνα καρκίνο στον εγκέφαλο, οι γιατροί της έδυναν ένα χρόνο το πολύ, η γυναικα αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες και ακολούθησε ομοιοπαθητική μάλιστα μέχρι και στη κουβα πήγε ο άντρας της να πάρει το δηλητήριο του μπλε σκορπιού. Σε πληροφορώ ότι η γυναικα πέθανε δυστυχώς πριν 8 μήνες έχοντας όμως ζήσει 8 χρονια και όχι ένα που έλεγαν οι γιατροί και μάλιστα αξιοπρεπέστατα!
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά δεν χρειάζεται και επιστήμονας για να δει ότι παίρνω Ι5 μια ζυγαριά φτάνει. Κα εμένα η μάνα μου έχει κρατηθεί παραπάνω αλλα αξίζει ? Είναι στο κρεβάτι κατάκοιτη γιατί έχει ατροφήσει όλο το σώμα της, την γ@μησαν το ανοσοποιητικό σύστημα και παθαίνει και καθε τρεις και λίγο λοιμώξεις και όταν λέμε λοιμώξεις μέχρι και "φλέγματα" βγάζει από το αιδοίο της. Επίσης της έχει ξεσκίσει το μυελό των οστών και τα νεφρά με αποτέλεσμα να παθαίνει αναιμίες με αιματοκρίτη 17 και 18. Θα σου πω και κάτι ακόμα για τα γιατροσόφια δεν είναι πανάκεια αλλα πολλές φορες έχουν αποτέλεσμα. Ο κολλητός του αδερφού μου είχε και αυτουνού η μάνα καρκίνο στον εγκέφαλο, οι γιατροί της έδυναν ένα χρόνο το πολύ, η γυναικα αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες και ακολούθησε ομοιοπαθητική μάλιστα μέχρι και στη κουβα πήγε ο άντρας της να πάρει το δηλητήριο του μπλε σκορπιού. Σε πληροφορώ ότι η γυναικα πέθανε δυστυχώς πριν 8 μήνες έχοντας όμως ζήσει 8 χρονια και όχι ένα που έλεγαν οι γιατροί και μάλιστα αξιοπρεπέστατα! Ούτε στη ζωή, μα ούτε στο θάνατο υπάρχει αξιοπρέπεια, απεναντίας, πρέπει να είναι χάλια ώστε να εκτιμούν οι γύρω σου, και εσύ που «φεύγεις» την ζωή.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά δεν χρειάζεται και επιστήμονας για να δει ότι παίρνω Ι5 μια ζυγαριά φτάνει. Κα εμένα η μάνα μου έχει κρατηθεί παραπάνω αλλα αξίζει ? Είναι στο κρεβάτι κατάκοιτη γιατί έχει ατροφήσει όλο το σώμα της, την γ@μησαν το ανοσοποιητικό σύστημα και παθαίνει και καθε τρεις και λίγο λοιμώξεις και όταν λέμε λοιμώξεις μέχρι και "φλέγματα" βγάζει από το αιδοίο της. Επίσης της έχει ξεσκίσει το μυελό των οστών και τα νεφρά με αποτέλεσμα να παθαίνει αναιμίες με αιματοκρίτη 17 και 18. Θα σου πω και κάτι ακόμα για τα γιατροσόφια δεν είναι πανάκεια αλλα πολλές φορες έχουν αποτέλεσμα. Ο κολλητός του αδερφού μου είχε και αυτουνού η μάνα καρκίνο στον εγκέφαλο, οι γιατροί της έδυναν ένα χρόνο το πολύ, η γυναικα αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες και ακολούθησε ομοιοπαθητική μάλιστα μέχρι και στη κουβα πήγε ο άντρας της να πάρει το δηλητήριο του μπλε σκορπιού. Σε πληροφορώ ότι η γυναικα πέθανε δυστυχώς πριν 8 μήνες έχοντας όμως ζήσει 8 χρονια και όχι ένα που έλεγαν οι γιατροί και μάλιστα αξιοπρεπέστατα! Υπαρχουν αφθονες περιπτωσεις με ανθρωπους που κρατηθηκαν στην ζωη, με ή χωρις εναλλακτικες θεραπειες. Δεν σημαινει τιποτα λοιπον. Οσο για το αν αξιζει, αυτο μπορει να το πει μονο ο αρρωστος. Μονο αυτος εχει δικαιωμα να πει "φτανει". Επισης εχω φιλη η οποια ξεπερασε τον καρκινο με φαρμακα χωρις χημειοθεραπειες. Μην πας μονο στις ακραιες περιπτωσεις. Η δυτικη ιατρικη την εσωσε στα 27 της. 2
santana99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με το πόσο δίνουν είναι σχετικό, δεν είναι δίσκος SSD να δουν πόσο τις εκατό είναι με το ssd toolbox. Και εμένα στον παππού μου έδιναν 1 μήνα το πολύ και έζησε 6 μήνες. το 6πλάσιο, όχι 8πλάσια αλλά κοντά στο δικό σου. Γενικά η "ζωή" είναι μεγάλο θέμα, όταν είσαι σε εκείνη την φάση επιλέγεις με όσο μυαλό σου έχει απομείνει. Όλοι πιστεύω θα πούμε "δεν θέλω να υποφέρω ας αποδημήσω την πρώτη μέρα που αρχίσω να γίνομαι χάλια", έλα ντε που σε εκείνη την φάση λες "όχι δεν θέλω, τώρα, θέλω να ζήσω λίγο ακόμα.....και λίγο ακόμα.....και λίγο ακόμα" θέλουμε παρατάσεις γενικά.... Δεν ξέρω για το δηλητήριο του μπλε σκορπιού τίποτα αλλά υποθέτω δεν θα έχουν γίνει έρευνες. Μπορεί όντως στις 1/1000000 περιπτώσεις να κάνει, δεν έχω ιδέα, τυχαία μιλάω. ΟΜΩΣ άλλο κάτι χειροπιαστό και άλλο τα "ξόρκια" της κυράς.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ούτε στη ζωή, μα ούτε στο θάνατο υπάρχει αξιοπρέπεια, απεναντίας, πρέπει να είναι χάλια ώστε να εκτιμούν οι γύρω σου, και εσύ που «φεύγεις» την ζωή. Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τη του γίνετε και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από μονο τους και έχει ζωή με προδιαγεγραμμένη χρονική διάρκεια τότε καλύτερα να φεύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι καλύτερο να φεύγει αυτός που αγαπάς αμέσως παρα να τον βλέπεις να λιώνει λίγο λίγο σαν το κερί.
MJBulls23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ο κολλητός του αδερφού μου είχε και αυτουνού η μάνα καρκίνο στον εγκέφαλο, οι γιατροί της έδυναν ένα χρόνο το πολύ, η γυναικα αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες και ακολούθησε ομοιοπαθητική μάλιστα μέχρι και στη κουβα πήγε ο άντρας της να πάρει το δηλητήριο του μπλε σκορπιού. Σε πληροφορώ ότι η γυναικα πέθανε δυστυχώς πριν 8 μήνες έχοντας όμως ζήσει 8 χρονια και όχι ένα που έλεγαν οι γιατροί και μάλιστα αξιοπρεπέστατα! Αυτο το πιστευω, γιατι μια 1η ξαδερφη μιας θειας μου, διεγνωσθη με καρκινο πριν 10 ακριβως χρονια και της εδιναν μεγιστο χρονο ζωης 1 χρονο. Εκανε χημειοθεραπειες το παλεψε και μετα απο ενα χρονο δεν πεθανε. Ουτε μετα απο 1.5 ουτε μετα απο 2. Ουτε μετα απο 6. Πριν 4 χρονια ο καρκινος επανεμφανισθηκε και ξανααρχισε χημειοθεραπειες και αυτη τη φορα της εδωσαν 6 μηνες το πολυ. Τελικα αποοητευτηκε τοσο πολυ που δεν συνεχισε τις χημειοθεραπειες και δεν εκανε τιποτα. Περιμενε το τελος. Τελικα εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε και ενω εχει τελευταια καποια προβληματα υγειας που σχετιζονται με τον καρκινο, δεν εχει πεθανει ακομα! 10 χρονια μετα!! Αυτο σημαινει, και ετσι και αλλιως και χωρις αυτο το παραδειγμα που εδωσα η ουσια και η τιμη αληθειας αυτου που θα πω αμεσως τωρα δεν θα αλλαζε, οτι ο καρκινος της μητερας του κολλητου του αδερφου σου δεν περασε κατ'αναγκην λογω των ομοιοπαθητικων φαρμακων ή λογω του δηλητηριου του μπλε σκορπιου. Και για να το πω σωστοτερα, δεν περασε λογω αυτων! Η ομοιοπαθητικη ειναι μια ανοησια και ολοκληρη! Και το δηλητηριο του μπλε σκορπιου δεν γιατρευει τον καρκινο. Αλλά απλως: remissions happen! Δεν ξερουμε γιατι και πως αλλά συμβαινουν.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχουν αφθονες περιπτωσεις με ανθρωπους που κρατηθηκαν στην ζωη, με ή χωρις εναλλακτικες θεραπειες. Δεν σημαινει τιποτα λοιπον. Οσο για το αν αξιζει, αυτο μπορει να το πει μονο ο αρρωστος. Μονο αυτος εχει δικαιωμα να πει "φτανει". Επισης εχω φιλη η οποια ξεπερασε τον καρκινο με φαρμακα χωρις χημειοθεραπειες. Μην πας μονο στις ακραιες περιπτωσεις. Η δυτικη ιατρικη την εσωσε στα 27 της. Δεν απαξιώ την ιατρική απλά λέω υπάρχει και άλλος δρόμος που πολλές φορες δεν τον κατανοούμε. Εδώ ίδιοι γιατροί σου λένε τώρα είναι στα χερια του θεού ή από θαύμα ζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις