..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τη του γίνετε και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από μονο τους και έχει ζωή με προδιαγεγραμμένη χρονική διάρκεια τότε καλύτερα να φεύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι καλύτερο να φεύγει αυτός που αγαπάς αμέσως παρα να τον βλέπεις να λιώνει λίγο λίγο σαν το κερί. Σκεψου πολυ καλα αυτο που λες, και σιγουρεψου οτι δεν ειναι εγωισμος. Ειναι λογικο να μην θες να βλεπεις ετσι καποιον δικο σου, αλλα ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Οχι δικο του. Σου ξαναλεω. Μονο ο αρρωστος εχει δικαιωμα να πει "φτανει". Προσεχε γιατι σε μερικα χρονια μπορει να σε κυνηγαει αυτη η προταση, οπως πολλους αλλους. 1
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τη του γίνετε και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από μονο τους και έχει ζωή με προδιαγεγραμμένη χρονική διάρκεια τότε καλύτερα να φεύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι καλύτερο να φεύγει αυτός που αγαπάς αμέσως παρα να τον βλέπεις να λιώνει λίγο λίγο σαν το κερί. Ναι αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν σου φταίει η σύγχρονη ιατρική ρε Ρεντοντίν, και που ξέρεις, και αυτή η εβδομάδα, που θα ζήσει η μάνα σου χωρίς αξιοπρέπεια, να βρεθεί η θεραπεία που θα την σώσει. Ελπίδα λέγετε, όσο και να θεωρείς ότι είναι άκαρδο κλπ βαστάς να ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και να σκέφτεσαι το "what if" της υπόθεσης;
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο το πιστευω, γιατι μια 1η ξαδερφη μιας θειας μου, διεγνωσθη με καρκινο πριν 10 ακριβως χρονια και της εδιναν μεγιστο χρονο ζωης 1 χρονο. Εκανε χημειοθεραπειες το παλεψε και μετα απο ενα χρονο δεν πεθανε. Ουτε μετα απο 1.5 ουτε μετα απο 2. Ουτε μετα απο 6. Πριν 4 χρονια ο καρκινος επανεμφανισθηκε και ξανααρχισε χημειοθεραπειες και αυτη τη φορα της εδωσαν 6 μηνες το πολυ. Τελικα αποοητευτηκε τοσο πολυ που δεν συνεχισε τις χημειοθεραπειες και δεν εκανε τιποτα. Περιμενε το τελος. Τελικα εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε και ενω εχει τελευταια καποια προβληματα υγειας που σχετιζονται με τον καρκινο, δεν εχει πεθανει ακομα! 10 χρονια μετα!! Αυτο σημαινει, και ετσι και αλλιως και χωρις αυτο το παραδειγμα που εδωσα η ουσια και η τιμη αληθειας αυτου που θα πω αμεσως τωρα δεν θα αλλαζε, οτι ο καρκινος της μητερας του κολλητου του αδερφου σου δεν περασε κατ'αναγκην λογω των ομοιοπαθητικων φαρμακων ή λογω του δηλητηριου του μπλε σκορπιου. Και για να το πω σωστοτερα, δεν περασε λογω αυτων! Η ομοιοπαθητικη ειναι μια ανοησια και ολοκληρη! Και το δηλητηριο του μπλε σκορπιου δεν γιατρευει τον καρκινο. Αλλά απλως: remissions happen! Δεν ξερουμε γιατι και πως αλλά συμβαινουν. Όλο σύμπτωσης συμβαίνουν καθόλου περίεργο, η ομοιοπαθητική δεν σε γιατρεύει απλά κάνει πιο δυνατό τον οργανισμό του ώστε να είναι δυνατός στο "πόλεμο". Πολλές φορες γιατροί συνιστούν συνδυασμό κλασικής ιατρικής με ομοιοπαθητική. Όσο για το δηλητήριο του μπλε σκορπιού ήδη εδώ και καιρό φαρμακοβιομηχανίες κοιτάζουν να βγάλουν φάρμακο βασισμένο σε αυτό.
MJBulls23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν απαξιώ την ιατρική απλά λέω υπάρχει και άλλος δρόμος που πολλές φορες δεν τον κατανοούμε. Υπαρχει δρομος αλλά επειδη ακριβως δεν τον κατανοουμε δεν πρεπει να τον ακολουθουμε και πρεπει να ακολουθουμε αυτον που κατανοουμε δηλαδη την ιατρικη. Εαν ενας μας παει σε αυτον τον δρομο(δηλητηριο σκορπιου, γιατροσοφια για καρκινο, ομοιοπαθητικη, κλπ) και μας πει οτι τον ξερει(και οπως συμφωνησαμε πριν δεν τον ξερει αλλλα κανει οτι τον ξερει ή νομιζει οτι τον ξερει) τοτε ειμαστε ηλιθιοι εαν τον ακολουθησουμε πιστευοντας οτι τον ξερει(δεν λεω οτι ειμαστε ηλιθιοι εαν τον ακολουθησουμε αλλά εαν τον ακολουθησουμε πιστευοντας ταυτοχρονα οτι αυτος ξερει). Εδώ ίδιοι γιατροί σου λένε τώρα είναι στα χερια του θεού ή από θαύμα ζει. Μα φυσικα αφου υπαρχουν ακομα χιλιαδες πραγματα ανεξερευνητα που ειμαστε στο σκοταδι. Αλλά τουλαχιστον η επιστημη(ιατρικη) το παραδεχεται και δεν λεει οτι θα πιεις νερο με DEPON σε αναλογια κατ'ογκο 0.000000001% ή δηλητηριο σκορπιου και ισως γινεις καλα.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σκεψου πολυ καλα αυτο που λες, και σιγουρεψου οτι δεν ειναι εγωισμος. Ειναι λογικο να μην θες να βλεπεις ετσι καποιον δικο σου, αλλα ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Οχι δικο του. Σου ξαναλεω. Μονο ο αρρωστος εχει δικαιωμα να πει "φτανει". Προσεχε γιατι σε μερικα χρονια μπορει να σε κυνηγαει αυτη η προταση, οπως πολλους αλλους. Εγω της λεω να το παλευει γιατι οπως και να το κανεις μανα μου ειναι αλλα το εχω δει απο την ιδια που λεει η να πεθανω η να γυνω καλα δεν μπορω αλλο αυτη τη κατασταση. Τωρα τελευταια αρνειται να κανει αυτα που τις λενε οι γιατροι και εμεις τη πιεζουμε.
MJBulls23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όλο σύμπτωσης συμβαίνουν καθόλου περίεργο, η ομοιοπαθητική δεν σε γιατρεύει απλά κάνει πιο δυνατό τον οργανισμό του ώστε να είναι δυνατός στο "πόλεμο". Τιποτα δεν κανει. ΜΗΔΕΝ. ΤΙΠΟΤΑ. Οταν λειτουργει ειναι λογω του placebo effect. Πολλές φορες γιατροί συνιστούν συνδυασμό κλασικής ιατρικής με ομοιοπαθητική. Ε τοτε δεν ειναι κανονικοι γιατροι. Όσο για το δηλητήριο του μπλε σκορπιού ήδη εδώ και καιρό φαρμακοβιομηχανίες κοιτάζουν να βγάλουν φάρμακο βασισμένο σε αυτό. Αλλο αυτο. Αλλο βασισμενο σε αυτο. Φυσικα και μπορει να εχει ευεργετικες ιδιοτητες σε καποια πραγματα. Αλλά οχι οτι θεραπευει τον καρκινο. 1
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν σου φταίει η σύγχρονη ιατρική ρε Ρεντοντίν, και που ξέρεις, και αυτή η εβδομάδα, που θα ζήσει η μάνα σου χωρίς αξιοπρέπεια, να βρεθεί η θεραπεία που θα την σώσει. Ελπίδα λέγετε, όσο και να θεωρείς ότι είναι άκαρδο κλπ βαστάς να ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και να σκέφτεσαι το "what if" της υπόθεσης; Μου φταει γιατι η κατασταση της ηταν μη ανεστρεψημη αλλα δεν μου το ειπαν τωρα το φανερωσαν αν το ηξερα ισως να μην τη εβαζα σε αυτη τη διαδηκασια. Οι γιατροι την εχουν ξεγραμμενη και απορουν πως ακομα ζει, περιεργο δεν ειναι ολοκληρη επιστημονες σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο να μην ξερουν... Τιποτα δεν κανει. ΜΗΔΕΝ. ΤΙΠΟΤΑ. Οταν λειτουργει ειναι λογω του placebo effect. Ε τοτε δεν ειναι κανονικοι γιατροι. Αλλο αυτο. Αλλο βασισμενο σε αυτο. Φυσικα και μπορει να εχει ευεργετικες ιδιοτητες σε καποια πραγματα. Αλλά οχι οτι θεραπευει τον καρκινο. Ε ναι αλλα ειναι "γιατροσοφια"... μαλλον ξεχναμε οτι πολλα σκευασματα στυριζονται σε απλα βοτανα. Μου φταει γιατι η κατασταση της ηταν μη ανεστρεψημη αλλα δεν μου το ειπαν τωρα το φανερωσαν αν το ηξερα ισως να μην τη εβαζα σε αυτη τη διαδηκασια. Οι γιατροι την εχουν ξεγραμμενη και απορουν πως ακομα ζει, περιεργο δεν ειναι ολοκληρη επιστημονες σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο να μην ξερουν...
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ναι αλλα ειναι "γιατροσοφια"... μαλλον ξεχναμε οτι πολλα σκευασματα στυριζονται σε απλα βοτανα. Ναι αλλα εχει διαφορα το να παρεις ενα χαπακι πενικιλινη απο το να πας να μασησεις μουχλα. 3
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μου φταει γιατι η κατασταση της ηταν μη ανεστρεψημη αλλα δεν μου το ειπαν τωρα το φανερωσαν αν το ηξερα ισως να μην τη εβαζα σε αυτη τη διαδηκασια. Οι γιατροι την εχουν ξεγραμμενη και απορουν πως ακομα ζει, περιεργο δεν ειναι ολοκληρη επιστημονες σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο να μην ξερουν... Ε ναι αλλα ειναι "γιατροσοφια"... μαλλον ξεχναμε οτι πολλα σκευασματα στυριζονται σε απλα βοτανα. Μου φταει γιατι η κατασταση της ηταν μη ανεστρεψημη αλλα δεν μου το ειπαν τωρα το φανερωσαν αν το ηξερα ισως να μην τη εβαζα σε αυτη τη διαδηκασια. Οι γιατροι την εχουν ξεγραμμενη και απορουν πως ακομα ζει, περιεργο δεν ειναι ολοκληρη επιστημονες σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο να μην ξερουν... Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν τα windows, δουλεύουν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση καρκίνου.;ρ 1
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα εχει διαφορα το να παρεις ενα χαπακι πενικιλινη απο το να πας να μασησεις μουχλα. τωρα μιλας για μυκητες και ειναι πολυπλοκο το θεμα αλλα αν παρεις και πιεις ευκαλιπτο για το βυχα αντι να παρεις παστιλια ειναι το ιδιο πραγμα.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κανεις δεν πεθανε ομως απο τν βηχα. Σε αντιθεση με ολες τις ασθενειες που σου ειπε ο Thresh, απο τις οποιες δεν γλιτωνες ουτε με ολα τα βοτανα του κοσμου.
santana99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ ίδιοι γιατροί σου λένε τώρα είναι στα χερια του θεού ή από θαύμα ζει. καλά το να χρησιμοποιήσεις μια κοινότυπη-μαζικοποιημένη έκφραση αντί να πεις "ψόφησε" ή "δεν έχουμε διερευνήσει ακόμα τόσο πολύ σαν ιατρική κάποια ενδεχόμενα σε κάποιες ασθένειες"/"ήταν τυχερός ο ασθενής μόνο 1/1.000.000 καταγράφετε πως επιβιώνει από αυτό", ή το ότι σίγουρα υπάρχουν γιατροί που πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κανεις δεν πεθανε ομως απο τν βηχα. Σε αντιθεση με ολες τις ασθενειες που σου ειπε ο Thresh, απο τις οποιες δεν γλιτωνες ουτε με ολα τα βοτανα του κοσμου. Σου λεω και παλι δεν απαξιωνω την ιατρικη αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα που δεν ξερουμε. καλά το να χρησιμοποιήσεις μια κοινότυπη-μαζικοποιημένη έκφραση αντί να πεις "ψόφησε" ή "δεν έχουμε διερευνήσει ακόμα τόσο πολύ σαν ιατρική κάποια ενδεχόμενα σε κάποιες ασθένειες"/"ήταν τυχερός ο ασθενής μόνο 1/1.000.000 καταγράφετε πως επιβιώνει από αυτό", ή το ότι σίγουρα υπάρχουν γιατροί που πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Ναι αυτο ισχυει ομως φιλε μου γιατι ζει το 1% ειναι τυχη ή κατι αλλο ?Για αυτο λεω πως δεν τα ξερουμε ολα.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καπου ειχα διαβασει οτι κανανε πιο παλια κατι πειραματα σε φυλακισμενους με θανατικη ποινη, οτι και καλα εφτασε η μερα του θανατου τους.. τους πηγαινανε στο ιατρειο, τους εδεναν τα ματια και τους τρυπουσαν με μια βελονα που δεν ειχε απολυτως τιποτα.. ε καποιοι απο αυτους πεθαναν, μονο απο την ιδεα οτι εφτανε το τελος τους και απο τον φοβο τους.. μαλιστα σχεδον ολοι λιποθυμησαν Το εχει ακουσει κανεις?
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καπου ειχα διαβασει οτι κανανε πιο παλια κατι πειραματα σε φυλακισμενους με θανατικη ποινη, οτι και καλα εφτασε η μερα του θανατου τους.. τους πηγαινανε στο ιατρειο, τους εδεναν τα ματια και τους τρυπουσαν με μια βελονα που δεν ειχε απολυτως τιποτα.. ε καποιοι απο αυτους πεθαναν, μονο απο την ιδεα οτι εφτανε το τελος τους και απο τον φοβο τους.. μαλιστα σχεδον ολοι λιποθυμησαν Το εχει ακουσει κανεις? Ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας πολλες φορες χρονεια ψυχολογικα προβληματα μετατρεπονται σε ψυχοσωματικες παθησεις οπως πονοκεφαλι, πονος στο στηθος κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις