Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια στα παιδιά! Έχω ένα κινητό(galaxy s i9000) ενός φίλου όπου δυστυχώς το είχε στην τσέπη του ενώ οδηγούσε μηχανή και έπιασε βροχή. Όπως καταλαβαίνετε πέρασε νερό μέσα στην συσκευή και τώρα υπάρχει problem...Το κινητό είχε μέσα custom rom και προσπαθήσαμε μετά το βρέξιμο να περάσουμε την stock για να το στείλει πίσω. Με τα πολλά το καταφέραμε(η rom πέρασε αλλά το κινητό έκανε loop), πήγε το κινητό στο service και του είπαν ότι η πλακέτα έχει οξειδωθεί και δεν το επισκευάζουν. Τέλος πάντων εγώ το άνοιξα, το έπλυνα με ισοπροπυλική αλκοόλη. Το κινητό ανοίγει αλλά πλέον μένει κολλημένο στο logo στην αρχή που λέει samsung gt i9000. Δεν μπορώ να μπω στο recovery ούτε πουθενά. Ξέρω επίσης ότι μάλλον και η micro-usb του έχει παραδώσει πνεύμα. Ψάχνω την μητρική να δω για κανά σημάδι να έχει καεί τίποτα αλλά δεν βλέπω κάτι. Αν είχε καεί τίποτα θα άνοιγε το κινητό? Αν το πλύνω με υπέρηχους λέτε να στρώσει? Υπάρχει τρόπος να βρω που είναι το πρόβλημα? Αλλιώς να το κλωτσήσουμε σε κανά ebay...

Edit

Η μητέρα μου έχει το ίδιο τηλέφωνο και άλλαξα μητρικές και δούλεψε. Άρα κάπου πάνω στην μητρική είναι το πρόβλημα. Το λέω αυτό γιατί απ'ότι ξέρω το μπροστά μέρος του galaxy έχει πολύ πράμα απάνω του αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει πρόβλημα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω απο τα ηλεκτρονικά του sgs αλλά στο logo μου κολλάει αν γίνει πατάτα με τον bootloader όταν παίζω με τις roms. Σε download mode δοκίμασες να το βάλεις; (power vol down και το μεσαίο) Πως το φλάσαρες τελικά;

Δημοσ.

Για να σου ειπαν οι τεχνικοι που το πηγες οτι δε το επισκευαζουν διοτι υπαρχει οξειδωση, παει να πει οτι ειναι εμφανης με το ματι.

Προσπαθησε να δεις πανω στην μητρικη που βρισκεται η σκουρια/πρασινιλα. Απο κει και περα υπαρχουν τροποι να το τσεκαρεις αλλα πρεπει αφενος να ξερεις και αφαιτερου και να βρεις που ακριβως ειναι το προβλημα θα πρεπει να μπορεις να κανεις αλλαγη πραγμα που θεωρω δυσκολο εως απιθανο με δεδομενο το πως φτιαχνονται οι πλακετες κινητων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...