Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γερμανικό iPhone από την Vodafone, λόγο μετακόμισης σε αγγλία έχω locked κινητό πλέον.

τι γίνεται σε αυτή τη φάση;

είμαι σε 5.01 με modem firmware 04.08.11.

τι μπορώ να κάνω παιδιά; βοηθάτε γιατί χωρίς κινητό και emails είναι αρκετά δύσκολη η κατάσταση.

Δημοσ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη vodafone στη Γερμανία να στο ξεκλειδώσουν για καποιο μικρό ποσό (ίσως και δωρεάν). Εξηγείς την κατάσταση και ζητάς factory unlock, η vodafone τα κανει αυτά.

Εναλλακτικά θες Gevey sim tray αλλα δε συμφερει γιατι αμα αναβαθμισεις παντα θελει custom firmware και διατηρηση baseband και ειναι μπελας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Gevey ultra θες, πρεπει να δεις να υποστηριζει 4.11.08 baseband. Αλλα μην το λες για τις αναβαθμισεις γιατι αν συμβει κατι και χρειαστεις restore, θελει ειδικη διαδικασια η οποια στην ιος 5 ειναι πολύ πιο πολυπλοκη απο την ios 4 για φτιαξιμο custom και με τα shsh που πρεπει να εχεις για να μην πας στην παραπανω εκδοση (ή αν πας πρεπει να φτιαξεις και κει custom ipsw να μην αναβαθμιστει η baseband) κλπ κλπ. Ασε που δε θα σου ερθει φθηνοτερα η gevey απο το να γινει ξεκλειδωμα απο τον παροχο.

Με καποια παιδια εχω δουλεψει και εχουμε ξεκλειδωσει κινητα απο Αγγλια μεσω ebay με 40 κατι ευρώ. Πιθανως να γινεται και για γερμανια, για ψαξε στο ebay αγγλιας γραψε iphone 4 unlock vodafone germany και δες.....αυτό που κανανε αυτοί δηλαδη ηταν να πληρωσουν στον πωλητη στο ebqy, να του δωσουν το IMEI και σε ποιο παροχο ηταν κλειδωμενο και σε 5 μερες ξεκλειδωνεται και ερχεται εμαιλ που λεει οτι ξεκλειδωθηκε και το βαζουν στο ιτουνς και κανουν restore και τερμα. Ο πωλητης δηλαδη μεσολαβει και τα κανει ολα αυτος.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

αυτό στο κάνει δωρεάν η Vodafone..δεν χρειάζεται να σκάσεις 40€ σε ebayers. το έκανε προχθές ένας φίλος μου που είχε αγγλικο iPhone απο Voda και μέσα σε 2-3ς μέρες ξεκλειδώθηκε.

με gevey απότι βλέπω δεν κάνει support αυτό το Baseband.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω εχει βγει gevey που να ξεκλειδωνει αυτη τη baseband καθως και την 4.12.

Οσο για τη βονταφον. Και γω αυτο ξερω, οτι τα ξεκλειδωνουν δωρεαν αν το κανεις μονος σου.

Επεξ/σία από iMarilina
Δημοσ.

μπορείς να μου στείλεις link να τη παραγκείλω;

στο official site της gevey πάντως δεν αναφέρει αυτη τη Baseband..

Δημοσ.

Τωρα που το βλεπω και γω δεν την εχουν βγαλει ακομα. Το ξαναψαξα και λεει οτι ειναι testing stage (ελεος, και πριν κατι μηνες ακομα testing ηταν). Καλύτερα ξεκλειδωμα απο τον πάροχο να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...