pigos23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια Συντομα θα αποχωριστω το ipad 1 3g μου Διαθετω 400 ευρο για μεταχειρισμενο ipad κ εχω ενα μεγαλο διλλημα Να παρω το ipad 2 3g ή το ipad 3 wifi only ? Για να το θεσω αλλιως αξιζει η θυσια του ενσωματωμενου 3g για να κανω tethering μεσω κινητου (οπου θα ξεζουμιζετε κ γρηγορα η μπαταρια του) για το καινουριο ipad?
andypolitis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 μμμμ...Αύτο εξαρτάται καθάρα από τι χρήση θα του κάνεις.Προσωπικά θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή και να παρεις το ipad 3 4g, αν δεν γίνοταν και έπρεπε να επιλέξω θα έλεγα ipad 2 3g.
marios_geo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ νομίζω το 3g είναι περιττή πολυτέλεια. Πόσες μηνιαίες χρεώσεις να πληρώνουμε. Αφού έχεις το κινητό με tether είναι αρκετό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχεις κινητο με tether προχωρα για ipad3. Ακομα και κινητο να μην ειχες, αμφιβαλλω κατα ποσο το 3g θα σου "ελυνε" τα χερια ή θα σε εξυπηρετουσε. Αναλογως φυσικα και πως (και που) σκοπευεις να το χρησιμοποιεις. Πχ εγω το χρησιμοποιω σπιτι και εξοχικο, οπου εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω wifi και το 3g απλα δεν θα μου χρειαστει ποτε.
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως σου λενε και τα παιδια, εξαρταται απο εσενα καθαρα. Προσωπικα iPad WiFi μου ειναι αχρηστο, αφου το εχω συνεχως μαζι μου, οπου και αν παω. Καποιοι αλλοι το εχουν στο σπιτι και αραζουν καναπε. Απο την αλλη αν τα χρηματα ειναι περιορισμενα και υπολογισμενα, ισως να επαιρνα το iPad 3 WIFi και να εκανα μια υποχωρηση ως προς το 3G κανοντας tethering απο το κινητο. Θα εχεις την τελευταια συσκευη που ενδεχομενως θα παιρνει ολα τα features μελλοντικων update, περα απο την αριστη οθονη. Πριν παρω iPad σκεφτομουν το Tethering. Πλεον ομως εχω την ανεση οτι ολες οι online υπηρεσιες με το που βγω απο το σπιτι ειναι συνδεδεμενες. Με το που το βγαλω σπο την τσαντα χωρις καμια ρυθμιση, ειμαι στο Internet. Sent from my iPad using Insomnia 1
pigos23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ τελικα πηρα το ipad3 κ μαλλον θα τσιμπισω κ ενα mifi για το εξοχικο κ θα ειμαι κομπλε
Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλοριζικο. Μια χαρα θα κανεις. Πως σου φαινεται;
pigos23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι σημαντικα πιο γρηγορο απο το ipad1 που ειχα με πολυ καλυτερη οθονη κ δεν κολαει κ σε εφαρμογες/παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα