Προς το περιεχόμενο

Used ipad 2 3g ή ipad 3 wi fi ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Συντομα θα αποχωριστω το ipad 1 3g μου

Διαθετω 400 ευρο για μεταχειρισμενο ipad κ εχω ενα μεγαλο διλλημα

Να παρω το ipad 2 3g ή το ipad 3 wifi only ?

Για να το θεσω αλλιως αξιζει η θυσια του ενσωματωμενου 3g για να κανω tethering μεσω κινητου (οπου θα ξεζουμιζετε κ γρηγορα η μπαταρια του) για το καινουριο ipad?

Δημοσ.

μμμμ...Αύτο εξαρτάται καθάρα από τι χρήση θα του κάνεις.Προσωπικά θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή και να παρεις το ipad 3 4g, αν δεν γίνοταν και έπρεπε να επιλέξω θα έλεγα ipad 2 3g.

Δημοσ.

Αν εχεις κινητο με tether προχωρα για ipad3. Ακομα και κινητο να μην ειχες, αμφιβαλλω κατα ποσο το 3g θα σου "ελυνε" τα χερια ή θα σε εξυπηρετουσε. Αναλογως φυσικα και πως (και που) σκοπευεις να το χρησιμοποιεις. Πχ εγω το χρησιμοποιω σπιτι και εξοχικο, οπου εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω wifi και το 3g απλα δεν θα μου χρειαστει ποτε.

Δημοσ.

Οπως σου λενε και τα παιδια, εξαρταται απο εσενα καθαρα.

Προσωπικα iPad WiFi μου ειναι αχρηστο, αφου το εχω συνεχως μαζι μου, οπου και αν παω. Καποιοι αλλοι το εχουν στο σπιτι και αραζουν καναπε.

Απο την αλλη αν τα χρηματα ειναι περιορισμενα και υπολογισμενα, ισως να επαιρνα το iPad 3 WIFi και να εκανα μια υποχωρηση ως προς το 3G κανοντας tethering απο το κινητο.

Θα εχεις την τελευταια συσκευη που ενδεχομενως θα παιρνει ολα τα features μελλοντικων update, περα απο την αριστη οθονη.

Πριν παρω iPad σκεφτομουν το Tethering. Πλεον ομως εχω την ανεση οτι ολες οι online υπηρεσιες με το που βγω απο το σπιτι ειναι συνδεδεμενες. Με το που το βγαλω σπο την τσαντα χωρις καμια ρυθμιση, ειμαι στο Internet.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι σημαντικα πιο γρηγορο απο το ipad1 που ειχα με πολυ καλυτερη οθονη κ δεν κολαει κ σε εφαρμογες/παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...