xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά χαρά. Μένω στο εξωτερικό (Ελβετία). Το διαμέρισμα μου έχει τις εξής δυο πρίζες που υποθέτω ότι είναι για τηλέφωνο: Οι απορίες μου είναι οι εξης: - Mπορεί να μου πει κάποιος που θα μπορούσα να βρω μετατροπέα για να συνδέσω το ελληνικό τηλ. μου και router; Η ελληνική πρίζα είναι RJ11; - Υπαρχει περίπτωση να μη σηκώνει ADSL;! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.google.gr...JG4z5sga89YCoCg Aπτις φωτο δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ποιος τυπος σου χρειαζεται.
I_dont_need_PC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπρίζες τηλεφώνου είναι, πήγαινε σε κάποιο Coop, Migros και θα βρείς αντάπτορα
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τηλεφώνου είναι και μπαίνει στά τρια μεγαλύτερα πόδια. το τέταρτο πόδι (το πάνω) δεν ξερω γιατί τόχει. Τέτοια είναι λογικά... Θές τον αντάπτορα που είναι στην εικόνα... http://en.wikipedia....i/Tripolar_plug
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Από τη wikipedia είδα ότι η παλιά πρίζα είναι τύπου "Bell" που εγκαθιστούσαν τη δεκαετία του 60. Καθόλου περίεργο αφού η πολυκατοικία είναι παλιά. Για την άλλη πρίζα βρήκα τον παρακάτω αντάπτορα. Απλά έχω την αίσθηση ότι η πρίζα μου έπρεπε να έχει 6 pin αντί για 4... Εν το μεταξεί έχω κάνει αίτηση για ADSL και φοβάμαι μήπως δε σηκώνει.... τηλεφώνου είναι και μπαίνει στά τρια μεγαλύτερα πόδια. το τέταρτο πόδι (το πάνω) δεν ξερω γιατί τόχει. Τέτοια είναι λογικά... Θές τον αντάπτορα που είναι στην εικόνα... http://en.wikipedia....i/Tripolar_plug Λέω Bell γιατί είδα στη wikipedia αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 tragic, στη θέση σου θα αγόραζα μπρίζα και θα την τοποθετούσα μόνος μου...
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν. Εστειλα ένα mail στην ιδιοκτήτρια και μου είπε ότι πριν είχε κανονικά ADSL. Το ερώτημα είναι - η ελληνική πρίζα πως λέγεται - ωστε να αγοράσω μετατροπέα; RJ11?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ναι την διεθνή RJ-11 χρησιμοποιούμε πλέον στην Ελλάδα...
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να αλλάξεις την πρίζα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο...
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ok ευχαριστώ! Θα επανέλθω αν προκύψουν πάλι ..δυσκολίες! Μπορείς να αλλάξεις την πρίζα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο... Γενικά δεν πιάνουν τα χέρια μου και δε θα ήθελα πχ να έχω παράσιτα/θόρυβο στο DSL με ότι αυτό συνεπάγεται. Ασε που εδώ για ότι κάνεις πρέπει να ειδοποιεις το γραφείο που είναι υπεύθυνο για το διαμέρισμα (μεσολαβεί μεταξύ ιδιοκτήτη / ενοικιαστή).
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το τηλέφωνο πάει στο διάολο. Άμα έχεις καμία συσκευή με πρίζα σούκο να δεις γλύκα.
mentoras99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια, ιδιες πριζες τηλεφωνου και ρευματος με εμας στην ελλαδα, δεν εχει η ελβετια? Παλια πολυκατοικια με παλιες πριζες θα μπορουσε να τυχει και στην ελλαδα νομιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 καλά κι εμείς εδώ πριν το 2000 δεν είχαμε κάποιο σταθερό τύπο που χρησιμοποιούσαμε για το τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα