vagelis81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω μια καρεκλα γραφειου σαν κι αυτη http://ak1.ostkcdn.com/images/products/L10572992.jpg και μου εχει σπασει το δεξι "μπρατσο".Οταν λεω μου εχει σπασει εννοω κοπηκε σε καποιο σημειο (σα να το εκοψα με μαχαιρι ας πουμε).Ηθελα λοιπον να ρωτησω επειδη ειναι η δευτερη καρεκλα που αγοραζω και επισης επειδη ανταλλακτικα δεν υπαρχουν,υπάρχει τροπος να κολησει αυτο το υλικο; Ευχαριστω!
santana99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι μπορείς να το κολλήσεις με ειδική κόλα για πλαστικά ή κόλα στιγμής ή κόλα για μοντελισμό, αν ρωτήσεις σε ένα χρωματοπωλείο θα σου δώσουν το κατάλληλο πράγμα ώστε να γίνει ξανά ένα πράγμα. (πήγαινε με το μπράτσο καλού κακού). Επίσης γίνεται και πατεντούλα, να βάλεις από το κάτω μέρος (από εκεί που ακουμπάει το χέρι σου) κοντές βίδες 2 ή 4 αναλόγως το μέγεθος τις κεφαλής τους και να κουμπώνουν πάνω σε μια μικρή μεταλλική πλάκα με 2-4 τρυπούλες (νομίζω βρίσκεις και έτοιμα). Αν δεν ή αν το κόστος είναι μεγαλύτερο της καρέκλας, την επόμενη φορά επένδυσε λίγο παραπάνω να πάρεις μια αληθινή καρέκλα 2
LOULATRANS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οπως και να την κολλησεις,δεν θα κρατησει.πρεπει να βαλεις "ναρθηκα "στα σημεια που εσπασε.δλδ λαμακια αντικρυ και βιδωμα ή με ξυλοβιδες ή διαμπερες 6αρες με παξιμαδι ασφαλειας στην μεσα πλευρα και λεπτο προφιλ κεφαλης με εγκοπη για ισιο κατσαβιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα