giannis22k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας..αν θελω να εγαταστησω καινουργιους drivers να τους κατεβασω απο την nvidia η απο την επισημη σελιδα της μαρκας του λαπτοπ?υπαρχει καμια διαφορα στους drivers?
Tony_Ts Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το site της nVidia μάλλον θα έχει νεότερες εκδόσεις.
giannis22k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το ξερω οτι εχει νεοτερες..απλως υπαρχει καμια διαφορα σε κατι
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι υπάρχει διαφορά,μόνο οι οδηγοί από την σελίδα του laptop σου εγγυώνται ότι δεν θα πάθει κάτι το laptop σου,υπερθέρμανση με λίγα λόγια,Θεωρητικά χάνεις και την εγγύηση σου δηλαδή. Τώρα πολλές φορές δεν σε αφήνει καν να περάσεις τους drivers από την nvidia,γίνεται έλεγχος για το που τον περνάς,για τον λόγο που είπα πάνω. Αν συμβαίνει αυτό μπορείς να ψάξεις για driver εδώ omega drivers που είναι οι επίσημοι driver όπου απλά εισάγει και της κάρτες των laptop στα αρχεία inf για να περνάνε και στα laptop,όπως είπα όμως θα πρέπει να προσέξεις και να κάνεις μερικούς ελέγχους στην αρχή για να δεις τη γίνεται με της θερμοκρασίες.
giannis22k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μαλιστα...καλυτερα τοτε να περασω την επισημη σελιδα του λαπτοπ μου..και κατι ακομα ,θυμαμαι οταν πηγα να περασω drivers απο την σελιδα του laptop μου στην εγατασταση εκει που λεει προσαρμοσμενη και στο επομενο βημα που σου λεει ποια στοιχεια θα εγατασταθουν πχ παλια μου εβγαζε εκει '"ελεγκτης 3d video" και ολα τα υπολοιπα,,ενω τωρα δ μ το βγαζει αυτο (μιλαμε για τον ιδιο driver))πιστευω να μην σε μπερδεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα