ennoeitai Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Η γάτα μου πηδάει στο κασελίκι της πόρτας, σαν να ήταν κορμός δέντρου και πιάνεται σα μαϊμού στιγμιαία, κάνει δυο-τρια "βηματάκια" προς τα πάνω και μετά πέφτει. Τα βηματάκια είναι προαιρετικά δεν τα κάνει πάντα. Όταν έχει πολλή φόρα απλά πηδάει λίγο, πιάνεται απ'το κασελίκι και μετά συνεχίζει στο άλλο δωμάτιο με την ίδια φόρα. Το θέμα είναι ότι αυτό το κάνει σχεδόν πάντα όταν περνάω εγώ απ'την πόρτα. Δηλαδή με ακολουθεί και όταν πάω να περάσω την πόρτα, πηδάει και φτάνει μέχρι το ύψος του στήθους, μερικές φορές και πιο ψηλά. Σχεδόν κάθε φορά αυτό. Δεν ξέρω πώς ακούγεται, αλλά όταν το βλέπεις λάιβ είναι πολύ αστείο. Και φαντάστηκα ότι μπορεί να'χετε κι εσείς τίποτα παρόμοιο. 1
kostarika Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 βιντεάκι παρακαλώ. εμένα ανοίγει την εξώπορτα και μια φορά ξυπνήσαμε η πόρτα ορθάνοιχτη η γάτα έλειπε. είχε χαθεί σε άλλον όροφο. 1
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πάλι καλά που δεν το κάνει πάνω σου και το κάνει στην πόρτα... Εμένα ο ένας κάνει λές και το κεφάλι μου έχει catnip όταν λούζομαι και είναι φρεσκοβαμμένα τα μαλλιά μου.... το γατί με λατρεύει λέμε εκείνη τηνώρα που βγαίνω απο το μπάνιο... η μάλλον το κεφάλι μου... τι στο διάολο βάζουν μέσα σ'αυτες τις βαφές.... Ο άλλος απλά κάνει λίμπα τα πάντα.Δεν αφήνει ποτήρι , τασάκι , τηλεκοντρολ, τηλέφωνο, αναπτήρα πάνω σε τραπέζια και πάγκους... το σπίτι είναι άδειο γιατί το γατί μου αγαπάει την μίνιμαλ διακόσμηση... 2
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πάλι καλά που δεν το κάνει πάνω σου και το κάνει στην πόρτα... Εμένα ο ένας κάνει λές και το κεφάλι μου έχει catnip όταν λούζομαι και είναι φρεσκοβαμμένα τα μαλλιά μου.... το γατί με λατρεύει λέμε εκείνη τηνώρα που βγαίνω απο το μπάνιο... η μάλλον το κεφάλι μου... τι στο διάολο βάζουν μέσα σ'αυτες τις βαφές.... Ο άλλος απλά κάνει λίμπα τα πάντα.Δεν αφήνει ποτήρι , τασάκι , τηλεκοντρολ, τηλέφωνο, αναπτήρα πάνω σε τραπέζια και πάγκους... το σπίτι είναι άδειο γιατί το γατί μου αγαπάει την μίνιμαλ διακόσμηση... αμμωνια θα ελεγα.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα ο δικός μου τρελαίνεται να παρακολουθεί να πατάμε το καζανάκι. Όταν καταλάβει πως πάω να το πατήσω, έρχεται δίπλα και περιμένει, και με το που αρχίσει, βαράει με το πόδι το τρεχούμενο νερό. Άλλες φορές ανεβαίνει πάνω στο καζανάκι και κυλιέται. (ή τουλάχιστον προσπαθεί μιας και δε χωράει) Τις προάλλες πάλι, το'χαμε ανοίξει να το φτιάξουμε γιατί έτρεχε και είχε πάθει πλάκα με το φλοτέρ. 2
Alxnks Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τί, γουστάρουν αμμωνία; ουρα...αμμωνια...μηπως του ξυπνουν ενστικτα για αντιθετο φυλο 1
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ..... δεν το είχα σκεφτεί αυτό.... ..... δεν το είχα σκεφτεί αυτό....
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς είναι άπειρες οι παραξενιές, όπως θα γνωρίζετε οι συμπαθούντες, αλλά η αγαπημένη μου φάση είναι όταν ο ένας εκ των γάτων μου παίζει fetch σα σκύλος. Μόνο με χοντρά λαστιχάκια μαλλιών, μόνο φούξια ή μαύρα. Το πετάς και στο ξαναφέρνει περήφανος στο χέρι περιμένοντας να το ξανακάνεις. Μπορεί να το κάνει μέχρι να λαχανιάσει από το πέρα-δώθε. Δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ να το κάνει.
zeniath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ κάθε φορά που κατουράω κάθεται και περιμένει που αφού πλύνω τα χέρια μου, θα τις κάνω μια γαβάθα με τις παλάμες να τις δώσω να πει νερό ενώ είναι γεμάτο το μπολάκι της... Και όταν πάω για χοντρό και δεν τις ανοίξω την πόρτα να μπει μέσα ουρλιάζει σαν να την σφάζεις μέχρι να την αφήσω να μπει. Γουστάρει να σνιφάρει i guess 3
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 βλέπω η παράνοια των γατιών δεν είναι μόνο στα δικά μου.. η μικρή (ενός έτους και κάτι) όταν δει ζουζούνια και δεν τα φτάνει, έρχεται και ζητιανεύει να την πάρω αγκαλιά και να τη σηκώσω ψηλά για να τα φτάνει !!! και μετά αρχίζει να τα φωνάζει με τη γνωστή κοτσυφομίμηση - κάλεσμα, μπας και περάσει κανένα εντός εμβέλειας να το βουτήξει !! 2
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια που μενετε να περασω να τις κλεψω? 2
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς είναι άπειρες οι παραξενιές, όπως θα γνωρίζετε οι συμπαθούντες, αλλά η αγαπημένη μου φάση είναι όταν ο ένας εκ των γάτων μου παίζει fetch σα σκύλος. Μόνο με χοντρά λαστιχάκια μαλλιών, μόνο φούξια ή μαύρα. Το πετάς και στο ξαναφέρνει περήφανος στο χέρι περιμένοντας να το ξανακάνεις. Μπορεί να το κάνει μέχρι να λαχανιάσει από το πέρα-δώθε. Δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ να το κάνει. α, κι εμένα ο ένας το κάνει αυτό .... χωρις την προτίμηση στο χρώμα...
kostarika Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ βασικά έχω 4 γατιά τώρα, ο αρσενικός κυνηγάει συνέχεια τις θηλυκές - όλα στειρωμένα και τις καβαλάει κι αυτές νευριάζουν και του δίνουν μπούφλες. τις συγχύζει πάρα πολύ
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα οταν της τριβω τη ραχυ παθαινει αμοκ τρεμει και γριλιζει απο χαρα και μπαινοβγαζει τη γλωσσα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα