kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι απολύτως σίγουρος ότι πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις αυτό;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ο γατος των γονιων μου οταν θελει να μπει χτυπαει την πορτα. Μιλαμε για χτυπο αντιστοιχο μιας μπουνιας απο ανθρωπο. Πιθανολογουμε οτι χτυπαει το κεφαλι του. Εναλλακτικο σεναριο να κανει τουμπες με σκοπο να σταματησει στην πορτα. Επισης οταν θελει να κοιμηθει εκει που ειναι ο σκυλος, τον διωχνει γρυλιζοντας του. Ο σκυλος μια χαψια τον εχει αλλα ειναι φλωρος και υπακουει 2
*nenya* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης οταν θελει να κοιμηθει εκει που ειναι ο σκυλος, τον διωχνει γρυλιζοντας του. Ο σκυλος μια χαψια τον εχει αλλα ειναι φλωρος και υπακουει Τόσο φλώρος; 2
ennoeitai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε οι γάτες είναι αλάνια δεν το χετε καταλάβει ακόμη. 1
*nenya* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά είναι αλάνια. Γι'αυτό τις αγαπάμε <3 1
pappous_soulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης οταν θελει να κοιμηθει εκει που ειναι ο σκυλος, τον διωχνει γρυλιζοντας του. Ο σκυλος μια χαψια τον εχει αλλα ειναι φλωρος και υπακουει Τώρα που το θυμήθηκα, πριν καιρό είχαν πάρει ενα κουτάβι οι γείτονες και το'χαν στην αυλή τους. Λίγους μήνες αφότου το πήραν ήταν μια περίοδος όπου ο γάτος μας γύρναγε σπίτι και δεν έτρωγε. Του βάζαμε γκουρμέ να τον καλοπιάσουμε αλλά αυτός αδιαφορούσε. Στην αρχή φοβηθήκαμε μήπως αρρώστησε αλλά όσο πέρναγε ο καιρός δε φαινόταν πως του έλειπε η τροφή, το αντίθετο μάλιστα, οπότε και μεις καταλάβαμε πως κάπου κάποιος θα τον τάιζε. Τελικά μια μέρα βγήκα στο μπαλκόνι και είδα δίπλα το σκύλο να παρακολουθεί με κατεβασμένα μούτρα τον γάτο να του τρώει το φαΐ. Να σου μια κοιλιά τούμπανο ο γάτος. Αυτή η δουλειά τράβηξε για κάνα μήνα μέχρι που το πήρανε χαμπάρι τα αφεντικά του και έκτοτε περίμεναν το σκυλί να τελειώσει το φαΐ του κάθε φορά που το ταΐζαν. 1
ennoeitai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά είναι αλάνια. Γι'αυτό τις αγαπάμε <3 Εγώ το λέω για τους αντίγατους. Εσύ είσαι δική μας το ξέρω. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τόσο φλώρος; Καπως ετσι αν και υπαρχει σημαντικοτερη διαφορα στην αναλογια μεγεθους Ολος ο γατος ειναι οσο ο σκυλος απτην μυτη ως το λαιμο. Αλλα το κουμαντο το κανει ο γατος Περα απτην πλακα επειδη over the years ετυχε να εχω και 2 γατους με 1 λυκοσκυλο μαζι (το οποιο λυκοσκυλο ειχε κομματιασει και μια περιφερομενη γατα της γειτονιας, δεν το λες δηλαδη και φιλαρακι με τις γατες), οι γατοι κουμανταρουν αφενος επειδη ο σκυλος καταλαβαινει πιο ευκολα οτι το αφεντικο του θελει "ειρηνη" και αφεταιρου οσο ο γατος ψηνεται για καυγα ο σκυλος υποχωρει για να κρατησει χαμηλους τους τονους κανοντας αυτο που ζηταει το αφεντικο. Θυμαμαι εκεινος ο σκυλος, χαλαγε τον κοσμο ετσι και εμπαινε ξενη γατα στον κηπο, ενω για τις δικες μας εβγαινε μεχρι κι απτο σπιτακι του αν εβρεχε για να μπουν αυτες. Επισης, ετσι και μαλωνε διακια μας γατα με ξενη, αυτοματως η ξενη εμπαινε στην blacklist του σκυλου και αφηνιαζε οποτε την εβλεπε.
souz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα το κουνέλι μου βλέπει που ανοίγω την πόρτα και τρέχει να βγει και αυτη Επίσης οταν ανοίγω το τσάντακι με τις λιχουδιές το καταλαβαίνει και παει στα κάγκελα για να τις δώσω Τυχαίο; Sent from my iPad using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι απολύτως σίγουρος ότι πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις αυτό; Γιατι οχι αφου της αρεσει
christiana78 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα που το θυμήθηκα, πριν καιρό είχαν πάρει ενα κουτάβι οι γείτονες και το'χαν στην αυλή τους. Λίγους μήνες αφότου το πήραν ήταν μια περίοδος όπου ο γάτος μας γύρναγε σπίτι και δεν έτρωγε. Του βάζαμε γκουρμέ να τον καλοπιάσουμε αλλά αυτός αδιαφορούσε. Στην αρχή φοβηθήκαμε μήπως αρρώστησε αλλά όσο πέρναγε ο καιρός δε φαινόταν πως του έλειπε η τροφή, το αντίθετο μάλιστα, οπότε και μεις καταλάβαμε πως κάπου κάποιος θα τον τάιζε. Τελικά μια μέρα βγήκα στο μπαλκόνι και είδα δίπλα το σκύλο να παρακολουθεί με κατεβασμένα μούτρα τον γάτο να του τρώει το φαΐ. Να σου μια κοιλιά τούμπανο ο γάτος. Αυτή η δουλειά τράβηξε για κάνα μήνα μέχρι που το πήρανε χαμπάρι τα αφεντικά του και έκτοτε περίμεναν το σκυλί να τελειώσει το φαΐ του κάθε φορά που το ταΐζαν. το καημένο ρε....
Muchacho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γνωστοι μου ειχαν εναν σκυλο,που καθε φορα που εμπαινε καποιος αγνωστος(για τον σκυλο) στο σπιτι εκρυβε τα ματια του με τα ποδια του και κρυφοκοιτουσε..Ολο αυτο μεχρι να φυγει,μετα γινοταν παλι κανονικος...
kostas_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 το καημένο ρε.... Το σκύλο ή το γάτο;
christiana78 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ε, το κουταβάκι.Εχω γατιά μεν αλλά λατρευω και τους σκύλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα