liana15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σας. εχω καποιο προβλημα κ δε γνωριζω τι φταιει... λοιπον, πριν λιγεσ μερες ειχα προβλημα με το ακουστικο μου το οποιο κ πηγα σε μια εταιρια κ μου το εφτιαξε. ολα λειτουργουσαν κανονικα. την ιδια μερα ομωσ μου εβγαλε το κινητο να το αναβαθμίσω.σε ios 6, οπως κ έκανα. πλεον ομως δε λειτουργει το (φωτοκύτταρο ) με αποτελεσμα όταν μιλάω στο τηλέφωνο να πατιούνται κουμπιά.. Υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω? ι φταιει μηπωσ η εταιρια που μου κανε το ακουστικο?
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Στο προηγούμενο iOS πριν την αναβάθμιση στο έκανε?
liana15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 οχι δεν ειχα τετοιο προβλημα πριν την αναβαθμιση !
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αρα πιθανώς να είναι θέμα του νέου iOS (ίσως bug, ίσως αλλαγή ρύθμισης κάτι). Για στάσου να το ψάξω λίγο κι επιστρέφω. Eπέστρεψα. Λοιπόν απ'ότι διαβάζω μάλλον είναι bug της έκδοσης, στο site της apple στα φόρουμ αναφέρουν διάφοροι αυτό το πρόβλημα (ακόμη και πιο παλιά ποστ βρήκα απο 2 χρόνια πριν κλπ που αναφέρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα). Θα πρότεινα να κάνεις δυο απανωτά hard reset (κρατάς και τα δυο κουμπιά ταυτόχρονα πατημένα (home-power buttons) μέχρι να σβήσει το κινητό και να δεις το μήλο, και ξανά αλλη μια και δες αν φτιάξει. Εναλλακτικά μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να κάνεις ένα restore πάλι, και SETUP AS NEW και μετά συγχρονισμό με τα δεδομένα σου.
liana15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 σ ευχαριστά πάρα πολυ για τη βοηθεια θα προσπαθήσω κ θα σε ενημερώσω !!
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 σ ευχαριστά πάρα πολυ για τη βοηθεια θα προσπαθήσω κ θα σε ενημερώσω !! Τίποτα! Ναι πες μου τί έγινε!
liana15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Ούτε με δύο απανωτά hard reset αλλα ούτε και με το restore. Το πρόβλημα παραμένει όπως είχε... Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα