Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας δέρνουν. Αλλά μετά το συνηθίζεις και δεν έχεις πρόβλημα.

Kαλή φάση σκληραίνει και το δέρμα.

τωρα καμια υπηρεσια δεν εχεις,κατι; Ολο στο ινσομνια εισαι; :-D

Δημοσ.

Kαλή φάση σκληραίνει και το δέρμα.

τωρα καμια υπηρεσια δεν εχεις,κατι; Ολο στο ινσομνια εισαι; :-D

Αυτη τη στιγμη ειμαι στα γραφεια. Αυριο εχω ταξιδι.....

Στον ινσομνια μπαινω απο το κινητο, γι αυτο και ειμαι μεσα συνεχεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου αρέσει ο στρατός ε; Για πήγαινε να κάνεις θητεία και μετα έλα να τα πεις αυτά.

Φυσικα και δεν ξερω πως ειναι! 16 χρονων ειμαι! Λογικο δεν ειναι? Απλα απο οτι ξερω απο συγγενεις, φιλους κτλ μου αρεσει,,, Και εχω ψαχτει πολυ...

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ξερω πως ειναι! 16 χρονων ειμαι! Λογικο δεν ειναι? Απλα απο οτι ξερω απο συγγενεις, φιλους κτλ μου αρεσει,,, Και εχω ψαχτει πολυ...

Εισαι 16 γι αυτο.

Το μονο που χεις δει ειναι απο αμερικανικες ταινιες που γαμουν και δερνουν!

Μπορει και τον Γιαννακη τον Ράμπο που κραταγε 2 Link.png Site: mg3 (ενα στο καθε χερι)

Και μια ξαδερφη που εχω και ειναι 16 χρονων θελει να παει Ευελπιδων γιατι νομιζει οτι σε λιγο καιρο θα βαζει κατω τα φανταρια (που ολοι θα μοιαζουν σαν τον Σπαλιάρα) και θα περνουν καμψεις και θα φοραει γοβες κιολας ουτε καν αρβυλο!

Θελω να σου πω καθε ηλικία/φύλο με τις φαντασιώσεις της!

Δημοσ.

Όταν εννοούσα ποιά είναι, εννοούσα ποιά είναι τα αθλήματα.. Αλλά τελικά τα βρήκα και αυτά και τα όρια..

Τώρα, ο λόγος που θέλω να περάσω στην στρατιωτική σχολή, είναι οτι εκτός το ότι μου αρέσει η ιατρική σαν επιλογή, επιλέγω τον στρατό για τον λόγο της επαγγελματικής αποκατάστασης.. Από την πρώτη μέρα της φοίτησης στη σχολή, παίρνεις ένσημα

αυτο δεν ισχύει εδω και καιρό, τα χρόνια της σχολής πρέπει να τα εξαγοράσεις για να τα αναγνωρίστούν συντάξιμα, όπως οι υπολοιποι πρέπει να εξαγοράσουν αναλογα για την θητεία.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις πείτε μου λίγο.Η ΣΣΑΣ έχει και Ψυχολογία?Τι παίζει?Το πρόγραμμα σπουδών της Ψυχολογίας από ΣΣΑΣ πως μπορώ να το δω?

Δημοσ.

Ρε σεις πείτε μου λίγο.Η ΣΣΑΣ έχει και Ψυχολογία?Τι παίζει?Το πρόγραμμα σπουδών της Ψυχολογίας από ΣΣΑΣ πως μπορώ να το δω?

Όπως συμβαίνει και με τα άλλα τμήματα της Σ.Σ.Α.Σ., το ακαδημαϊκό σκέλος της εκπαίδευσης λαμβάνει χώρα στο αντίστοιχο τμήμα του Α.Π.Θ. Δηλαδή οι μαθητές του Ψυχολογικού τμήματος της Σ.Σ.Α.Σ φοιτούν δίπλα-δίπλα με τους πολίτες συμφοιτητές τους, τις ίδιες ώρες και στις ίδιες αίθουσες με αυτούς. Επομένως, το πρόγραμμα σπουδών είναι αυτό του www.psy.auth.gr

• Like 1
Δημοσ.

http://www.ssas.gr/index.php/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2010-09-27-09-51-31.html

Η Διεύθυνση Σπουδών της Σχολής διαιρείται σε Τμήματα Εκπαίδευσης, τα οποία είναι τα εξής:

α. Τμήμα Υγειονομικού το οποίο περιλαμβάνει τα Τμήματα: Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού, Κτηνιατρικού και Ψυχολογικού.

β. Τμήμα Λοιπών Σωμάτων, το οποίο περιλαμβάνει το Τμήμα Στρατολογικού-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων και το Τμήμα Οικονομικού.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα.Βλέπω το Ψυχολογικό ΣΣΑΣ πολύ πρόσφατο.Όταν έκανα θητεία ΠΑ οι ΕΔ συμπλήρωναν τις ανάγκες τους σε Ψυχολόγους είτε από μας τους κληρωτούς είτε από πολίτες.Ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Εισαι 16 γι αυτο.

Το μονο που χεις δει ειναι απο αμερικανικες ταινιες που γαμουν και δερνουν!

Μπορει και τον Γιαννακη τον Ράμπο που κραταγε 2 Link.png Site: mg3'>http://en.wikipedia....ll_MG3']mg3 (ενα στο καθε χερι)

Και μια ξαδερφη που εχω και ειναι 16 χρονων θελει να παει Ευελπιδων γιατι νομιζει οτι σε λιγο καιρο θα βαζει κατω τα φανταρια (που ολοι θα μοιαζουν σαν τον Σπαλιάρα) και θα περνουν καμψεις και θα φοραει γοβες κιολας ουτε καν αρβυλο!

Θελω να σου πω καθε ηλικία/φύλο με τις φαντασιώσεις της!

Χαχα ουτε καν... Αν ημουν και τοσο φαντασιοπληκτος κτλ δε θα επελεγα καν τοσο υψηλους στοχους, θα με ειχαν καταριψει ολοι, γονεις καθηγητες κτλ.. Και φυσικα δν το βλεπω ετσι.. Μα καλα, τι νομιζετε ολοι, οτι τα 16χρονα ζουν σε αλλο κοσμο?

Δημοσ.

Μάλιστα.Βλέπω το Ψυχολογικό ΣΣΑΣ πολύ πρόσφατο.Όταν έκανα θητεία ΠΑ οι ΕΔ συμπλήρωναν τις ανάγκες τους σε Ψυχολόγους είτε από μας τους κληρωτούς είτε από πολίτες.Ενδιαφέρον.

όχι πάντα, είχα τυχει σε στρατοπεδο που χρεη ψυχολογου ασκουσε ένας κοινωνιολόγος! αυτον βρήκαν, αυτόν έβαλαν...

Δημοσ.

όχι πάντα, είχα τυχει σε στρατοπεδο που χρεη ψυχολογου ασκουσε ένας κοινωνιολόγος! αυτον βρήκαν, αυτόν έβαλαν...

Μήπως μιλάμε αρκετά παλιά?Όταν υπηρετούσα εγώ υπήρχε νομοθεσία.Ήταν αδύνατον κοινωνιολόγος να έμπαινε σε θέση ψυχολόγου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...