Toxoman_UK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 έλεος,κατά δήλωση σου ίσως.Τέσπα η ΠΑ έχει άλλο ίματζ.Όλοι ορίτζιναλ ψυχολόγοι ήμασταν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 μου το είχε πει ο ίδιος και ότι ήταν και στη παραμεθώριο στο ίδιο "πόστο" όχι μόνο όταν είχε κατέβει 414...
Toxoman_UK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κάνα βύσμα τότε.Δε ξέρω.Πάντως υπάρχει νομοθεσία σχετική.
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Τι έπαιζε με το 414 Thresh;; Την πάλευες;!1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Τι έπαιζε με το 414 Thresh;; Την πάλευες;!1 γάτος, "δίπλα" στο σπίτι μου, δεν ήταν η μονάδα μου εκεί... γενικότερα δεν είναι σαν το 401, αρκετά χειρότερο από θέμα εξόδων...
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως μιλάμε αρκετά παλιά?Όταν υπηρετούσα εγώ υπήρχε νομοθεσία.Ήταν αδύνατον κοινωνιολόγος να έμπαινε σε θέση ψυχολόγου. ποια νομοθεσία, απο πότε εφαρμοζονται οι νόμοι στον στρατό; 2010 ήμουν και ο τύπος υπεγραφε και στο βιβλίο ασθενών ως κοινωνιολόγος.
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 +1... στην ροδο κοινωνιολογος υπεγραφε ως ψυχολογος και βιολογος ως γιατρος και εβγαζε και παραπεμπτικα.
aris1986 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 +1... στην ροδο κοινωνιολογος υπεγραφε ως ψυχολογος και βιολογος ως γιατρος και εβγαζε και παραπεμπτικα. Κοινωνιολογος φιλος μου(με βυσμα) ως ψυχολογος στη Ροδο. Περασε ζωάρα!
Toxoman_UK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Τι στο διάλο να πούμε πως την είχαν δει?Φάση οι κοινωνιολόγοι να είναι ψυχόλογοι στις ΕΔ?Μιλάμε για βύσματαρες κ μόνο.Τεσπα εγώ όταν έκανα θητεία δε γνώρισα κανέναν τέτοιο.Δε κατάλαβα αυτοί αν είχαν αξιολόγηση νεοσύλεκτων (πολύ συχνό καθήκον ψυχολόγων σε κεντρικές μονάδες στις ΕΔ) έπερναν μέρος κ με τι σκεπτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα