nikos.milionis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πως να φτιαξω ενα site γιατι δεν ξερω
wdfgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω θελω να παρω αυτοκινητο.. πιο να παρω; αν δεν μας εξηγησεις λιγα παραπανω πραγματα για το τι θες να κανει το σιτε οπως: θα ειναι δυναμικο; θα ειναι flash; θα ειναι eshop;... τι να σου προτεινουμε...
nikos.milionis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 θα το ηθελα για να βαζω reviews ,news να εχει forum να μπορει ο αλλος να κανει sign up and login σχετικα με τα games θα ειναι το site
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 θα το ηθελα για να βαζω reviews ,news να εχει forum να μπορει ο αλλος να κανει sign up and login σχετικα με τα games θα ειναι το site Πας σε πολυ επαγγελματικα πραγματα εδω.. υπολογισε (γνωμη μου) τουλαχιστον 600€ εργασια + host/name
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Πας σε πολυ επαγγελματικα πραγματα εδω.. υπολογισε (γνωμη μου) τουλαχιστον 600€ εργασια + host/name Κρίνοντας από την ηλικία του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ασχοληθεί μόνος του. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να απαντήσω, αλλά TS αν ψάξεις θα βρεις σίγουρα απαντήσεις που θα σε καλύψουν και με το παραπάνω.
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημιουργία ειναι αν θελεις άλλαξε το. χτυπάει άσχημα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πες μας περισσότερα, πόσα δίνεις... πως το φαντάζεσαι... τι θα έχει γιατί έτσι δεν... Community platforms ε; Θα σου αρχίσω με φθηνές λύσεις Υπολόγισε πως σε κάθε ένα θα χρειαστείς domain και hosting Joomla + Kunena Drupal + Kunena(δεν είμαι 100% σίγουρος) WordPress(Δεν λέω το γνωστό wordpress.com αλλά το wordpress.org... την πλατφόρμα! Πρόσεξε μην τα μπερδέψεις) blog και site platform + BuddyPress(συμπεριλαμβάνει και bbPress για forums) phpBB(Έχει επιλογή για blog και για forum, όπως επείσης για dow Τώρα αν θες επι πληρωμή: Invision Power Community services(Έχει πολλά προϊόντα για communities, μεταξύ και forum) vBulletin(Τώρα μια που βγήκε το vB 5 δεν υπάρχουν και πολλά addons, mods και πληροφορίες περί αυτού... αν το θες κάνε λίγη υπομονή Καλό είναι επίσης να ψάξεις για Ομάδα Διαχείρισης όπως επίσης και για το design(Αν πάρεις WP κοίτα το site WooThemes όπως επίσης και δες το Graphene theme)... προαιρετικά αλλά είναι χρήσιμα Στην πολύ καλύτερη δωρεάν λύση προτείνω... Domain + Blogger platform, Όπως και αντίστοιχα με το WordPress(.com). Απλά παίρνεις domain και το βάζεις εκεί. Αφαιρείς και την μπάρα που λέει Blogger ή WordPress και είσαι έτοιμος Και μετά μπαίνεις στο Control Panel του domain, βάζεις subdomain(μπορείς και πχ /forum αλλά δεν είναι και πολύ όμορφο) πχ forum.insomnia.gr Εκεί ανεβάζεις την πλατφόρμα forum) Πες λίγο περισσότερα και θα σε βοηθήσω αναλυτικότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα