Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω αμεσα μια καρτα, μαλλον πλαστικη ή εστω πλαστικοποιημενη για να μπω στο iTunes Festival την βραδια των hot chip το σαββατο στο λονδινο.

Υπαρχει pdf προσκληση (αναγραφει το ονομα του (ενα τυπικο αγγλικο ειναι, οχι τιποτα ethnic) που και εχει barcode

Αυτος που τα εδωσε προειδοποιησε οτι μαζι με την προσκληση που σκαναρεται στην ειδοσο, τσεκαρουνε και ταυτοτητες. Δηλαδη αμα photoshopιαρεις την προσκληση δεν κανεις τιποτα γιατι θα βγει στην οθονη το original καταχωρημενο.

Μονη λυση ειναι να υπαρχει ενα ψευτικο ID.

σκεφτομουνα να φτιαξω κατι σε ελληνικο φοιτητικο πασο πλαστικοποιημενο (φαση αιωνιος φοιτητης, δεν δειχνω τοοοσο γερος) με λατινικους χαρακτηρες το ονομα του, αλλα δεν ξερω...

Πρωτου αρχισετε για πλαστοπροσωπιες κλπ, μην τρελαινεστε, δεν θα παω σε καμια υπηρεσια να μπλεξω απλα γενικα οι αγγλοι εχουνε κολλημα με τους μαυραγοριτες κλπ σε ενα συναυλιακο χωρο θα μπω και θα την πεταξω μετα. Το εχουνε κανει και αλλοι ηδη οπως διαβαζω στα φορουμ για τον συγκεκριμενο συναυλιακο χωρο.

Απλα

α) δεν εχω αυθεντικο UK PHOTO ID να σκαναρω-εκτυπωσω-πλαστικοποιησω,

β) μου κανει λιγο χοντραδα (ειναι κρατικο τους εγγραφο), αμα με πιασουνε τουριστα με ψευτικο χαρτι για το αν μπλεξω με τον ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ υπερπατριωτη σεκιουριτα που καλεσει τις αρχες.

γ) δεν ειμαι ουτε καραμπαμ αγγλοφατσα (αλλα ουτε και τοσο μπαλκαν), ουτε εχω και την cockney προφορα του αγγλου (αν και τις ψιλοξεχωριζω πχ scousers και mancunians αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα επειθα με την ομιλια μου βρετανο)

Καμμια ιδεα, εσεις τι θα κανατε;

Δημοσ.

Μάλλον για κλείσιμο πάει...

Πάντως άμα δεν έχεις μία ορίτζιναλ να την σκανάρεις αλλά και για να δεις πως είναι σε τι πλαστικό τι πάχος και λοιπές ιδιομορφίες, ξέχνα. Άμα είναι να το κάνεις κάντο σωστά μην σε πιάσουνε από τα αποδυτίρια.

Υ.γ. Πόσο έχει ένα εισιτίριο πια;

Επίσης άμα έχει bar-code που το σκανάρουνε τι το συζητάμε; Εκτός αν κλέψεις κανενός άλλου...

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το ρίσκαρα με επίσημο έγγραφο τους, μόνο αν ήταν πολύ καλή δουλειά και δεν υπήρχε περίπτωση να με καταλάβουν. Απλά πήγαινε και παίξτο ανήξερος αν όντως σου ζητήσουν ταυτότητα, πχ μου το έδωσε ένας φίλος μου και δεν ήξερα, μπλα μπλα

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να κάθονται να κοιτάνε ταυτότητες από όλο τον κόσμο. Στην Ολλανδία δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ και έχω πάει αρκετές φορές με εισιτήριο αγορασμένο από τρίτο όπως επίσης έχω πουλήσει κι εγώ.

• Moderators
Δημοσ.

Θελω να φτιαξω αμεσα μια καρτα, Μπλα μπλα μπλα μπλα.

Καμμια ιδεα, εσεις τι θα κανατε;

ΔΕΝ θα εμπλεκα. Θελεις να ρισκαρεις κανοντας παραποιηση επισημου εγγραφου. Στην Αγγλια. Οντας τουριστας. Mε fake αγγλικη ταυτοτητα. Αλλοδαπος. Και σου κανει απλως χοντραδα. You see my point?

Δε σχολιαζω πως εχεις ανοιξει θεμα για κατι τετοιο, δηλαδη περιμενεις how to οδηγιες πλαστογραφιας και πλαστοπροσωπειας?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...