Προς το περιεχόμενο

Wireless modem-router εώς 50Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Eπειδή φαντάζομαι ο καθένας μας έχει να διηγηθεί μια ιστορία τρόμου :-D ειδικά με wi-fi συνδέσεις καθώς δεν έχω βρει κάποιον απόλυτα ικανοποιημένο ακόμα και με επώνυμα ακριβά μηχανάκια θα ήθελα τη γνώμη σας για μοντέλα που θα μπορούσατε να μου προτείνετε και τα έχετε τεστάρει. Επιθυμώ να δώσω το πολύ μέχρι 50Ε και σκέφτομαι να στήσω ενα τοπικό δίκτυο όπου 2 σύγχρονα PC θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο ενσύρματα, ένα τρίτο PC παλιότερης τεχνολογίας ως κατεβαστήρι που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο θα έχει πρόσβαση ασύρματη και τέλος έναν printer που θα λειτουργεί μόνο ασύρματα. Όχι τρομερά πράγματα δλδ. Τα κριτήρια μου θα είναι το εύκολο σετάρισμα, η σταθερότητα - ποιότητα της ταυτόχρονης λειτουργίας των συσκευών (ασύρματη + ενσύρματη) καθώς και η αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη του φόρουμ !!! :-) :-)

Επεξ/σία από maximos75
Δημοσ.

Τι γινεται βρε παιδιά, τόση πολύ ξηρασία έπεσε :-D ?

Έλεγα για δοκιμή πάντως το δημοφιλές : Draytek Vigor 2700VG Annex A

Δημοσ.

+1 για το vigor.25 ευρω σε 10 λεπτα του αλλαζεις το firmware και το ρουτερ μια χαρα.εκτος αν εχεις 100 ευρω να παρεις το μεγαλυτερο αδερφακι του 2710 n.αλλασε αυτα τα λεφτα που κανει το vigor και που γενικοτερα δινεις δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι καλυτερο και brand new

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αγαπητέ φίλε και όπως είδες στην ανάρτηση μου, θεωρώ ότι θα με καλύψει απόλυτα για αυτά που θέλω. Τσεκάρω βέβαια και κάποια άλλα μοντέλα. Νομίζω δε οτι δεν είναι σκέτο router αλλά modem-router ή κάνω λάθος ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση σχετικά με Draytek Vigor 2700VG και Cyta. Απο οτι ξερω η Cyta εχει μονο VOIP τηλεφωνια. Απο οτι είδα το Vigor εχει θύρες VOIP. Οπότε η VOIP υπηρεσια θα δουλευει σε αυτο το modem router?

Δημοσ.

Ερωτηση σχετικά με Draytek Vigor 2700VG και Cyta. Απο οτι ξερω η Cyta εχει μονο VOIP τηλεφωνια. Απο οτι είδα το Vigor εχει θύρες VOIP. Οπότε η VOIP υπηρεσια θα δουλευει σε αυτο το modem router?

η απαντηση ειναι οχι.η cyta δεν εχει προσβαση στο vigor ουτε θα σου πει τις ρυθμισεις για να το σεταρεις.ο μονος τροπος για να δουλεψει ειναι να καταφερεις να υποκλεψεις τις ρυθμισεις απο το ρουτερ της cyta και να κανεις και mac spoofing μετα με το vigor για να εχει την mac του ρουτερ της cyta που σου εδωσαν για να καταφερεις να το κανεις να παιξει.το εχει κανει καποιος δεν το εχω δοκιμασει ποτε.αλλιως μην πας cyta και πηγαινε σε μια εταιρεια που δεν δινει voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...