Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τι προϊόν πρέπει να αγοράσω για να μπορώ να έχω εικόνα από τον δορυφορικό decoder στην οθόνη του pc μου. δεν με νοιάζει η εγγραφη θέλω απλά να έχω εικόνα στην οθόνη του pc γιατί δεν έχω τηλεόραση και το σκέφτηκα σαν πιο οικονομική λύση. Έχω windows 7 (αλλα και ουμπούντου 12.04,για οποιον ξέρει). Βρίσκω κάποιες παλιές στο ebay αλλα μάλλον δεν έχουν drivers για windows 7. ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Οι δυο πιο απλές και φθηνές λύσεις που σκέφτομαι είναι οι εξής:

- Αναλόγως με τις συνδέσεις του decoder και της οθόνης σου να τα συνδέσεις απ' ευθείας. Αν έχει και VGA out o decoder ότι καλύτερο. Αλλιώς κάτι τέτοιο: Scart to VGA. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και δύο εισόδους να έχει η οθόνη σου, θα έχεις είτε windows είτε TV (εκτός αν έχεις καμιά super γουάο με PIP). Όχι και τα 2 συγχρόνως.

- Μέσω ενός φθηνού TV-Tuner με video-in. Έτσι βλέπεις TV μέσω λειτουργικού. πχ αυτήν. Και απ' ότι βλέπω παίζει και σε Ubuntu

Δημοσ.

Να είσαι καλά για την απάντηση σου.είσαι σίγουρος ότι το καλώδιο scart το vga θα δείχνει εικόνα? γιατί εγώ ένα μονο οθόνη υπολογιστή μονο με μια είσοδο VGA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...